Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Fleshlight

Якщо Ви задалися питанням про догляд за мастурбаторами Fleshlight, значить Вас можна привітати з прекрасним і вдалим придбанням якісного, реалістичного і преміального девайса для інтимної стимуляції. Fleshlight - це найпопулярніший і провідний виробник чоловічих мастурбаторів, який займає лідируючі позиції на ринку секс-іграшок. Одним з досягнень і унікальних розробок виробника є створення інноваційного і унікального матеріалу SuperSkin, який може похвалитися максимальною схожістю з людською шкірою. Реалістичний матеріал дозволяє відчувати лише натуралістичні і чуттєві тактильні відчуття в процесі інтимної стимуляції. Насолоджуватися мастурбацією з таким девайсом - суцільне задоволення, а тому кожному хочеться продовжити термін улюбленого мастурбатора і зберегти приємними вигляд і матеріал своєї іграшки якомога довше. А так, як мастурбатори виготовлені з найніжнішого реалістичного SuperSkin матеріалу, то і догляд за таким виробом повинен бути відповідним і акуратним, щоб не пошкодити і не зіпсувати текстуру і поверхню. Так як же очищати і доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Належний догляд - запорука довговічності 

Догляд за FleshlightКоли варто чистити мастурбатор?

Мастурбатор Fleshlight необхідно промивати і очищати після кожного інтимного використання, бо в іншому випадку Ваша іграшка стане не такою чистою, свіжою і приємною на дотик, як мінімум, а як максимум вона стане затишним притулком для різних шкідливих бактерій і місцем активного розмноження мікробів. Приступати до очищення секс-іграшки необхідно відразу ж після її використання, так як тривале знаходження сперми, лубриканта, будь-якої іншої речовини або вологи всередині мастурбатора може привести до появи цвілі або вищезгаданих небажаних гостей у вигляді шкідливих мікроорганізмів. Якщо вчасно не промити рукав мастурбатора також може пошкодитися і матеріал, який з часом і зовсім втратить свій колишній вигляд і свою ніжність, м'якість і тактильну приємність. Тут все досить просто: пограли - помийте. Відтягувати процес очищення в даному випадку - це вірний шлях до псування девайса.

Як чистити мастурбатор після використання?

Після того, як Ви втамували свій сексуальний голод і вдалися до використання мастурбатора Fleshlight, благополучно закінчили і отримали бажане задоволення, іграшку необхідно очистити. Для початку варто витягти м'який рукав з твердого корпусу іграшки. Реалістичні рукави Fleshlight легко і без будь-яких проблем виймаються з тубуса і також просто вставляються назад. Вони знімні, а тому очищати їх буде набагато зручніше і комфортніше. Після того, як Ви дістали рукав, його необхідно:

Знімний рукав необхідно дістати з пластикового корпусу

  • промити під проточною водою кімнатної температури або ж злегка теплою водою. Не варто мити мастурбатор в гарячій воді, а тим більше в окропі, якщо не хочете позбутися улюбленої іграшки після першого ж використання;
  • затиснути один кінець рукава рукою і набрати води для внутрішнього полоскання через інший отвір. Після того, як набрали трохи чистої води, слід струсити іграшку, злегка потрусити і вилити вміст. Повторити таку процедуру слід декілька разів, щоб добре промити рукав зсередини і змити всі непотрібні елементи бруду, виділень і змазки. Заповнювати рукав водою варто не під великим сильним напором і не повністю, так як в такому випадку є велика ймовірність, що іграшка розтягнеться або навіть прорветься, лопне, трісне. Робити це слід дбайливо і акуратно, адже матеріал дуже м'який і ніжний, не варто про це забувати;
  • у разі, якщо внутрішній канал рукава має дуже рельєфну структуру, яку необхідно ретельно вичищати і вимивати, то іграшку слід акуратно вивернути на виворіт. Після того, як рукав благополучно виявився вивернутий, необхідно промити його під проточною водою і за допомогою пальців пройтися по всіх закутках і рельєфним текстурам, щоб прибрати всі залишки лубриканта або сперми;
  • не забуваємо про чищення і пластикового футляра мастурбатора. Твердий корпус з кришкою також потрібно промити у воді і дати обсохнути.

Важливо! Промивати і очищати м'який рукав мастурбатора можна тільки чистою водою. Ні в якому разі не можна використовувати для очищення звичайне мило, різні гелі для душу, рідкі або сухі засоби для миття рук та інших частин тіла, а також інші речовини, які Ви використовуєте в повсякденному житті. Всі подібні хімічні засоби і агресивні речовини сприяють знищенню м'якої і ніжної текстури матеріалу і ведуть до неприємної липкості, псування і деформації. Пластиковий корпус можна очищати за допомогою не агресивного мила або миючих засобів.

Чи потрібна дезінфекція мастурбатора?

Моментальна відповідь на поставлене запитання - потрібна! Щоб мастурбатор завжди залишався чистим, свіжим і безпечним у використанні його необхідно час від часу дезінфікувати. Така дезінфекція стане дієвою перешкодою перед поширенням шкідливих мікробів і не дозволить розвинутися новому життю у Вашому мастурбаторі. Fleshlight розробили спеціальний антибактеріальний спрей FleshWash, який дбайливо дезінфікує ніжний матеріал, не шкодячи йому, і вбиває всі існуючі шкідливі мікроорганізми, не даючи їм ніякого шансу на подальше поширення в межах Вашої улюбленої секс-іграшки.

Засоби для очищенняДезінфекція ж відбувається таким чином:

Промивати необхідно під проточною водою

  • після промивання рукава під проточною водою слід взяти антибактеріальний спрей FleshWash і розпорошити його як на зовнішню частину, так і на внутрішню поверхню;
  • почекати близько 5 хвилин, поки засіб вбереться і висохне;
  • після того, як спрей висохне, рукав необхідно обов'язково промити ще раз під проточною водою.

Важливо! Після дезінфекції мастурбатор обов'язково потрібно промивати, так як антибактеріальний засіб може мати негативний і неприємний вплив на ніжну шкіру статевого члена. Якщо не промити іграшку водою, то є ймовірність отримання роздратування або свербіння.

Що на рахунок сушіння?

Висушування мастурбатора Fleshlight - це обов'язковий ритуал після кожної промивки і очищення, який при правильному виконанні стане запорукою довговічності вашої іграшки. Після того, як Ви промили рукав мастурбатора, йому обов'язково потрібно дати висохнути перед тим, як поміщати назад у футляр. Якщо мокрий або вологий рукав помістити в пластиковий корпус, та ще й закрити його щільно кришкою, то пиши пропало. Зайва волога, яка залишилася всередині іграшки, призведе до цвілі, розвитку шкідливих мікроорганізмів і псування матеріалу. Тому потрібно серйозно поставитися не тільки до процесу очищення, але і до процедури висихання. 

Після повного висихання мастурбатор необхідно обробити відновлює пудроюЯк сушити мастурбатор?

  • після промивання рукав необхідно акуратно протерти паперовим рушником, щоб вбралася вся зайва волога;
  • після цього рукав слід залишити висихати природним шляхом. Для цього Ви можете покласти мастурбатор поблизу вікна з активною циркуляцією свіжого повітря, біля вентилятора або ж зовсім скористатися феном. Зверніть увагу, що потік повітря повинен бути тільки холодним. Не варто сушити мастурбатор гарячим феном, так як матеріал не витримає таких температур;
  • як тільки рукав мастурбатора повністю висохне, його необхідно обробити спеціальною відновлювальною пудрою, щоб матеріал не був липким, а залишався таким же ніжним, м'яким, оксамитовим і приємним на дотик. Fleshlight розробили для своїх мастурбаторів власну пудру Renewing Powder Fleshlight, яка дозволить підтримувати реалістичний матеріал у відмінному вигляді. Наносити пудру необхідно по всьому рукаву як на зовнішній поверхні, так і на внутрішній;
  • зайву пудру струсити і вставити рукав в пластиковий корпус.

Важливо! Не варто повністю закривати мастурбатор кришкою впритул. Злегка привідчинена кришка іграшки дозволить вільно циркулювати повітрю всередині мастурбатора.

Важливо! Мастурбатори Fleshlight не сумісні з лубрикантами на силіконовій основі. З ними також не можна використовувати будь-які засоби з олійними добавками або різними маслами в складі. А в якості відновлювальної пудри не можна використовувати дитячі присипки, тальк або інші подібні за консистенцією засоби.

Дотримуйтесь правил догляду і насолоджуйтеся результатом

При дотриманні всіх вищевказаних правил по догляду за маструбаторами Fleshlight Ваші секс-іграшки завжди будуть мати охайний чистий вигляд і приємний ніжний матеріал. Правильне очищення, ретельне просушування і використання відновлювальної пудри - головні критерії вашого успіху в догляді за Fleshlight.

Відгуки

Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка