Пост здав - Пост прийняв. Або коли секс-іграшці варто піти на упокій?

Прекрасне недовговічне. Цією цитатою великого класика, яка крізь століття не втратила своєї актуальності, можна описувати абсолютно будь-які випадки у всіх контекстах життя. Не обійшла стороною ця фраза і індустрію задоволення, а саме секс-іграшки, які настільки прекрасні у використанні і настільки недовговічні при неправильному догляді… Як би сумно це не звучало, але секс-іграшки мають властивість зношуватися, старіти, псуватися і ламатися. Як, втім, і все в цьому житті, інтимні вироби мають терміни придатності. Так, Ви можете спостерігати за тим, як більшість упаковок секс-іграшок свідчать, що термін придатності продукції не обмежений, але це не зовсім так. При досить частому використанні, інтенсивній експлуатації і, звичайно ж, неправильному і недбалому поводженні піти в небуття зможуть далеко не тільки інтимні вироби, але і що завгодно. Та й хто ж буде користуватися однією і тією ж іграшкою протягом усього свого довгого життя? Хіба Ви все ще носите той одяг або, вже тим більше, нижню білизну, в яких активно красувалися ще в далеких 2000-х і раніше роках? Якщо це не добротні тканини з регенеруючим зоряноним пилком і довічною гарантією, і не одяг, що десятиліттями недоторканно зберігався в таємній кімнаті в зачарованій скрині, то можете тільки уявити, яка якість Вас чекатиме через кілька років активного використання однієї і тієї ж речі… Так само справи йдуть і з більш інтимними предметами, які, до того ж, виготовлені з делікатних і часом ніжних матеріалів. Так коли ж приходить той фатальний час, коли секс-іграшку варто замінити і відправити її на заслужений і позбавлений будь-яких сексуальних впливів спокій?

Нам потрібно розлучитися

Розставання і прощання - процес завжди не особливо приємний, досить болючий і далеко не райдужний, але іноді - це вимушені заходи. Розставання з улюбленою секс-іграшкою - такий же сумний життєвий момент, який багато хто намагається відкласти в довгий ящик. “Викину завтра”, “з понеділка ми розпрощаємося”, “ось з зарплати точно куплю новий вібратор”, “ой, ну ще один раз використаю і все”, “та начебто ще більш-менш нормально виглядає”, “та що зі мною буде?”, “ну пошарпався трохи і що з цього?”, “трохи ж вібрує і слава богу”, “час і людей не щадить, але ми ж їх не викидаємо”, “вичавлю з нього максимум”, “тут підмию, тут підклею, тут зашию - і як новенький!”, “так, силушка вже не богатирська, але і ми не молодіємо” і інші подібні думки частенько спливають і активно борсаються в головах більшості людей, коли вони максимально не хочуть прощатися з улюбленими інтимними виробами, навіть коли ті знаходяться в дуже критичному стані. Але рано чи пізно, для своєї ж безпеки і якості одержуваних відчуттів, Вам доведеться зробити сумний, але впевнений крок у бік сміттєвого бака і широкий радісний стрибок до покупки нової іграшки.

Эх...

Коли потрібно прощатися з секс-іграшками?

1. І твоє серце зупинилося, твоє серце завмерло… Якщо справа стосується секс-іграшок з мотором і всіма виходящими можливостями за типом вібрації, ротації, пульсації, вакуумної стимуляції та іншого-іншого, то при остаточній і безповоротній зупинці серця даного виробу, яким виступає мотор, прощання в більшості випадків неминуче. Поломка мотора - це неможливість отримувати початкове вібраційне задоволення, заради якого Ви, можливо, якраз і купували дану іграшку. Якщо форма виробу і придатна для стимуляції, зовнішня оболонка іграшки дозволяє використовувати її в якості звичайного фалоімітатора без додаткових функцій, то вона може і послужити Вам ще якийсь час. Але якщо Вам принципово важлива вібрація або інша функція, якою була оснащена секс-іграшка, то варто задуматися про покупку нового інтимного гаджета. В крайньому випадку, якщо Ви не посоромитеся звернутися з такою делікатною темою до майстра, то можете віддати улюблену іграшку в ремонт. Але якщо іграшка була з розряду бюджетних і не дуже дорогих, то простіше і вигідніше придбати абсолютно нову модель. 

Іскрити повинні очі при вигляді секс-іграшки, а не сама іграшка2. Секс-іграшка виходить з ладу, мимовільно працює і перемикається, зависає, барахлить і працює не так, як треба. Всі ці моменти можуть говорити Вам про те, що проблема все в тому ж моторі. Якщо він не повністю “вмер” і працюючи періодично видає якісь збої, неконтрольовані витівки і несправності, то краще про використання такої секс-Іграшки і зовсім забути. В першу чергу, користування несправною іграшкою загрожує Вам болісними відчуттями в процесі інтимної стимуляції і навіть травмами. Грати з такими виробами - це наражати себе на небезпеку, яка того не варта. Ви ж не засовує пальці в розетку? Ось засовування в себе несправних і проблемних секс-іграшок - це з того ж розряду, причому і в прямому, і в переносному сенсі. Зламані девайси цілком можуть рано чи пізно замість задоволення подарувати Вам хороший електричний розряд струму. Можемо закластися, що не такий ефект від секс-іграшок Ви хотіли б отримати… 

Такі поломки, в основному, трапляються від непризначеного або занадто інтенсивного і частого використання, недбалого ставлення, неправильного догляду та зберігання. Якщо Ви залишили свій інтимний девайс на пекучому сонці, залили водою гаджет, якому не можна з нею контактувати (не є водонепроникним і вологостійким), використовували не як іграшку для інтимної стимуляції, а як щось, до чого може додуматися не кожен, або просто включали режим юного техніка і розбирали-збирали іграшку самостійно, то причина поломки очевидна. У разі, коли Ваша секс-іграшка перегрілася на сонці, її залило водою і вона просто почала давати шалені збої, то вихід один - викидати. Навіщо ризикувати своєю безпекою і здоров'ям?

3. Зовнішні пошкодження. Якщо Ви помітили, що на Вашій іграшці пішли тріщини, відламалася якась з частин, деталь висить на волосині, а десь і зовсім знаходите осколки або відходить матеріал, який явно не виглядає як норма, то питань про подальшу долю такої речі бути не повинно. Не варто самому намагатися склеїти, приклеїти, пришити, прикрутити, пригвинтити і здійснювати інші махінації, адже що розбито, то вже ніколи не буде виглядати як раніше. Краще захистити себе від небезпеки і оновити свою колекцію секс-іграшок новими моделями. 

Гірше слизьких, тільки липкі4. Неприємні зміни матеріалу. Знову ж таки, при неправильній експлуатації, догляді та зберіганні можуть виникнути проблеми з матеріалом секс-виробу. Якщо Ви помістили іграшку в непризначене місце з неналежними для збереження первинного зовнішнього вигляду умовами, то великий шанс того, що виріб, як мінімум, забрудниться, як максимум зашкодить матеріал і зіпсує зовнішній вигляд. Такі іграшки в більшості і самим не захочеться більше використовувати. У разі, якщо Ви побажаєте реабілітувати ситуацію і вдатися до самостійного очищення, то в залежності від матеріалу, з якого виготовлена іграшка, зовнішній вигляд можна тільки погіршити. Варто уважно читати інструкцію з очищення того чи іншого виробу, адже не кожен матеріал може бути сумісний з водою, милом, миючими засобами або іншими матеріалами, які можуть попастися Вам під руку для очищення або навіть зволоження в процесі стимуляції. Слід також запам'ятати і те, що секс-іграшки з силікону, кібершкіри та кібершкіри на основі термопластичного еластомеру (ТПЕ) можна використовувати тільки з лубрикантами на ВОДНІЙ основі. В іншому ж випадку матеріал виробу швидко стане непридатним для використання.

Залежать зміни матеріалу і від умов зберігання. Не дозволяйте іграшці перебувати під прямими сонячними променями, інакше матеріал може і оплавитися, і деформуватися, і просто втратити колишній зовнішній вигляд і зіпсуватися. Не потрібно зберігати і в особливо сирих місцях, адже секс-іграшки можуть відволожитися і покритися цвіллю. Використання інтимних виробів з цвіллю і подібними іншими “неприємностями” загрожує розвитком бактерій, мікробів, алергічних реакцій, а також роздратуванням на слизових оболонках і на шкірі. Над долею таких зіпсованих іграшок і зовсім не варто міркувати. Подібні вироби зобов'язані припинити свій зоряний шлях інтимного стимулятора і йти на спокій.

Не підлягають використанню і секс-іграшки, матеріал яких почав деформуватися, відшаровуватися, кришитися і покриватися нетиповими бульбашками, пухирцями, шорсткостями і нерівностями. Такі вироби також можуть сміливо звільняти своє місце на полиці секс-іграшок для нових девайсів.

Сексом і не пахне

5. Від іграшки віє далеко не сексом. Ваша секс-іграшка придбала неприємний запах і тепер при використанні від неї тхне зовсім не збудливими нотками пристрасті? Неприємний аромат - це також наслідок неправильного догляду, очищення і зберігання. Якщо вже Ваш виріб пустив душок несвіжого матеріалу, то дозвольте йому злитися з не менш неприємно пахнучими компонентами Вашого сміттєвого бака. 

6. Іграшка більше не приносить задоволення. Якщо Ваш інтимний виріб вже Вам неабияк набрид і Ви перестали відчувати ті відчуття, які радували і доводили до оргазмів раніше, то варто подумати про придбання нового секс-гаджета. В даному випадку стару іграшку можна і не викидати (якщо вона залишається в належному вигляді), а ось звернути увагу на нові моделі, сучасні новинки і просто нові інтимні гаджети варто. Відчуття потрібно розбавляти і завжди прагнути до чогось нового і незвідано прекрасного!

Обнови свої відчуття

Що робити з поламаною секс-іграшкою?

 Якщо варіант “викинути” для Вас здається блюзнірством і Ви все ще не відпускаєте надію, що Вашу улюблену секс-іграшку можна врятувати, реанімувати, оживити і привести в дію, то пропонуємо ознайомиться з наступними пунктами.

Що робити, якщо іграшка зламалася?

Отримайте, розпишіться

  • Гарантія від виробника. Якщо на інтимний виріб є гарантія від виробника, то поламану іграшку можна замінити на справну. Про те, чи є така гарантія у іграшки, можна дізнатися в інструкції. Термін гарантії також повинен бути вказаний в брошурі. Заміна виробу здійснюється виключно в тому випадку, якщо користувач дотримувався всіх правил використання і не порушував їх. Відмінним прикладом може служити звичайна водонепроникність. Якщо в інструкції секс-іграшки зазначено, що вона не може використовуватися у воді, її не можна занурювати у воду і слід уникати попадання води на іграшку, то в разі поломки, причиною якої виступає безпосередньо вода, Вам заміну не зроблять. Не зроблять через те, що були порушені правила застосування. 

Не поширюється гарантія від виробника і на ті випадки, коли користувач самостійно розкриває виріб, ремонтує його, порушує його зовнішній вигляд або використовує не за призначенням. 

Заміна проводиться в разі надання всього комплекту вмісту, який був отриманий при покупці товару. На руках у користувача повинно бути все, починаючи від самої іграшки і закінчуючи інструкцією, яка перебувала в упаковці. Упаковка виробу також повинна бути збережена. І, звичайно ж, чек, який підтверджує, що Ви купили даний продукт в магазині.

Щоб дізнатися про заміну і здійснити її, необхідно написати в онлайн-чат або в розділі “Напишіть нам” на сайті магазину або зателефонувати за вказаними номерами і повною мірою пояснити ситуацію, що склалася. У разі, якщо Ваш виріб підлягає заміні, то у Вас обов'язково повинен зберегтися товарний чек і куплений товар з усім вмістом. Детальну інформацію Вам нададуть менеджери магазину. 

  • Заводський брак. Заміна товару з заводським браком проводиться в разі збереження всієї комплектації і товарного чека. Якщо перед використанням Ви помітили, що у Вашої іграшки присутній брак, то необхідно звернутися з цією проблемою в магазин, де здійснювалася покупка. Для надання повної інформації про ситуацію, що склалася і подальшу заміну виробу слід написати в онлайн-чат на сайті магазину або в розділі “Напишіть нам”, а також зателефонувати за вказаними на сайті номерами. 
  • Ремонтні служби. На свій страх і ризик несправну іграшку можна віддати в руки майстру, який може спробувати полагодити інтимний виріб. Якщо Ви не соромитеся нести настільки інтимну і делікатну річ в ремонт і не боїтеся умов, в яких будуть лагодити Вашу, ще раз повторимося, інтимну іграшку, то можете ризикнути. Але Ви можете зіткнутися з тим, що такий виріб просто не візьмуться лагодити майстри, так як спеціальних ремонтних служб інтимних виробів не так вже й багато, якщо вони взагалі є у Вашому місті. Та й якщо піднімати фінансову сторону проблеми, то в більшості випадків вигідніше буде купити нову секс-іграшку, ніж витратитися на ремонт старої, яка не факт, скільки довго зможе ще прожити. Тим більше, якщо зламана іграшка була бюджетною і не дуже дорогою, то нести її в ремонт немає сенсу.
  • Викинути! Якщо Ваш інтимний виріб не підходить під опис попередніх пунктів, виглядає так, ніби вже потроху почав відходити в інший світ, втратив всі життєдіяльні функції і вже не викликає інших відчуттів і задоволення, то вихід очевидний - викинути!

Час настав

Відгуки

Пост здав - Пост прийняв. Або коли секс-іграшці варто піти на упокій? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Пост здав - Пост прийняв. Або коли секс-іграшці варто піти на упокій?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка