Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Передміхурова залоза - це один з важливих елементів чоловічої статевої системи, точковий масаж якого дозволить випробувати чуттєві і яскраві відчуття, що плавно призводять до надзвичайно барвистого оргазму і сексуальної насолоди. Крім спрямованої стимуляції з метою задоволення масаж простати виступає і корисним процесом, до якого нерідко вдаються за медичними показаннями. Подібна анальна стимуляція проводиться як для профілактики, так і для лікування запалень передміхурової залози (простатиту). Масаж простати сприяє поліпшенню циркуляції крові в передміхуровій залозі, позбавлення від зайвої насінної рідини, яка накопичується і викликає запалення / збільшення, а також розслабленню і зменшенню напруги анальних м'язів. В результаті стимуляції поліпшується не тільки циркуляція крові і сперми, але і м'язовий тонус, який впливає на підвищення сексуального бажання, потенції і поліпшення процесу еякуляції. До того ж, не варто забувати і про задоволення, яке тягне за собою стимуляція простати. Адже крім передміхурової залози у чоловіків в анусі розташована неймовірна кількість інших нервових закінчень, стимуляція яких дарує незабутні відчуття і чуттєву насолоду. Так що, масаж простати - це прекрасний спосіб поєднати приємне з корисним. Виробляти ж подібні, настільки пікантні процедури слід виключно спеціально розробленими для цих цілей інтимними виробами. Для масажу передміхурової залози призначені такі секс-іграшки, як: стимулятори, масажери і вібростимулятори простати. Вони відрізняються від інших анальних іграшок тим, що мають правильну ергономічну форму, яка відповідає всім анатомічним параметрам і особливостям чоловічої статевої системи. Зараз на ринку секс-іграшок представлена ​​величезна кількість найрізноманітніших стимуляторів простати на будь-який смак, колір, розмір і гаманець. Але ми ж зараз розповімо Вам про один з кращих і вдосконалених вібростимуляторів - Lovense Edge 2. Так-так, це модернізована версія відомого стимулятора Lovense Edge, яка стала ще потужніше, ще ефективніше і ще краще. 

Вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Вібростимулятор простати Lovense Edge 2Почнемо з того, що Lovense Edge 2 - це вдосконалена модель відомого вібростимулятора простати Lovense Edge, який підкорив серця багатьох чоловіків і знайшов свою заслужену популярність завдяки високій якості і крутому функціоналу. Але на цьому рівні всесвітнього успіху виробники не стали зупинятися і злегка модернізували інтимний виріб, поліпшивши його форму і зробивши могутніше. Як то кажуть, немає межі досконалості. В кінцевому підсумку світ побачив нову круту модель вібростимулятора простати - Lovense Edge 2, який вже щосили користується популярністю у чоловіків, не менше, ніж його попередник.

Lovense Edge 2 - це високоякісний вібростимулятор простати, який є і інноваційною смарт-іграшкою з можливістю дистанційного керування через смартфон. Крім управління через Bluetooth / інтернет спеціальний додаток відкриває для чоловіків і масу крутих додаткових фішок і функціональних можливостей, про які Ви дізнаєтеся від нас детальніше трохи пізніше. І, звичайно ж, Lovense Edge 2 - це все ще перший регульований масажер простати, який завдяки своїй неймовірній гнучкості і рухливості робочої шийки / головки здатний дістатися до будь-якої важкодоступної ерогенної зони і провести якісну точкову стимуляцію передміхурової залози. Удосконалена модель Lovense Edge 2 тепер має не звичайний суцільний стовбур з легкими вигинами, а рельєфну комбінацію більш тонкої і довгою ніжки зі збільшеною кулькою і великою вигнутою головкою. Така модернізована форма робочого ствола не тільки гарантує точно спрямовану стимуляцію будь-якої чутливої ​​анальної точки, а й забезпечує краще утримання іграшки всередині анального простору. Вам доступне вільне регулювання нахилу і кута стовбура, а також надійна фіксація заданого положення, що дозволяє в процесі інтимної стимуляції насолоджуватися без допомоги рук в режимі "Handsfree". Потурбується вібростимулятор і про додаткові вібраційні ласки промежини, за які відповідає широка основа-обмежувач. В ньому, як і в основному стволі, розташований потужний двигун, який активно поширює сильні потоки вібрації, доставляючи трепетну і чуттєву насолоду. І це далеко не всі плюси Lovense Edge 2. Але спочатку детальніше розглянемо основні відмінності Lovense Edge від Lovense Edge 2. 

Основні відмінності Lovense Edge і Lovense Edge 2

Lovense Edge 2 VS Lovense Edge

Що ж змінили і вдосконалили виробники і так крутого інноваційного вібростимулятора простати Lovense Edge? Повірте, Lovense Edge 2 містить в собі дійсно класні і необхідні зміни, які вплинуть на якість анальної стимуляції. Отже, приступимо.

Основні відмінності Lovense Edge від Lovense Edge 2:

Що покращили в Lovense Edge 2?

  • вдосконалена форма. Нова модель вібростимулятора має нову конструкцію з регульованою частиною і оснащена додатковою великою кулькою над рухомою шийкою. Велика, злегка загнута, головка сприяє більш інтенсивній і точнійстимуляції точки P у чоловіків, а велика щільна кулька призначена для більш надійного і міцного утримання секс-іграшки м'язами для стабільності під час використання;
  • покращений акумулятор. Lovense Edge 2 оснащений якісним акумулятором, який тримає заряд набагато довше, ніж попередня модель. Тепер вібростимулятор може радувати Вас тривалою вібрацією найвищого рівня інтенсивності. Якщо Lovense Edge міг працювати приблизно до 2 годин на низькій потужності, то Lovense Edge 2 може насолоджувати Вас стільки ж часу, але на високих швидкостях;
  • магнітна зарядка. У новій моделі вібростимулятора тепер магнітний USB-порт, який значно покращує процес зарядки і не вимагає зайвих зусиль для вставки. Достатньо лише легким і невимушеним рухом під'єднати магнітний кабель до магнітних датчиків на корпусі іграшки;
  • антена і друкована плата. Вібростимулятор Lovense Edge 2 вдосконалили і тим, що перенесли розташування антени в більш доступне для зв'язку місце на підставі іграшки, а також встановили оновлену друковану плату (РСВ), щоб поліпшити взаємодію з користувачем і забезпечити більш стабільне підключення і з'єднання зі смартфоном.

Всі ж інші круті характеристики, якими славилася перша інноваційна модель вібростимулятора, залишилися на радість користувачам. Детальніше про них ми розповімо далі.

Особливості вібростимулятора Lovense Edge 2

Вібростимулятор простати Lovense Edge 21. Форма і дизайн. Вібростимулятор простати Lovense Edge 2 складається з двох робочих ділянок для стимуляції: основним стволом для масажу передміхурової залози / анальних ерогенних зон і широкої підстави, яка відповідає за вібраційні ласки промежини. Основний стовбур розроблений в більш вдосконаленій формі для спрямованої стимуляції точки P і зручного використання. Стовбур, який призначений для введення всередину і масажу простати, зроблений у вигляді цікавої конструкції з двох сферичних деталей, розміщених на гнучкій тонкій ніжці. На кінці розташована велика, злегка загнута, головка, призначена для легкого плавного введення в анус і точкової стимуляції передміхурової залози, а також всіх анальних ерогенних зон на шляху. Регульована головка - це гарантія того, що іграшка добереться до необхідної заповітної ерогенної зони і як слід простимулює її. Між тонкою шиєю і великою робочою головкою виробники розмістили і додаткову велику кульку, яка відповідає за стабільність і комфорт під час використання. Даний елемент, який різко переходить в довгу гнучку ніжку, забезпечує краще утримання іграшки в анусі, а тому завдяки йому Ваша стимуляція буде не тільки приємною, але і зручною. Тоненька ж шийка стимулятора дозволяє регулювати кут нахилу і вигин стовбура. Змінена форма робочого стовбура Lovense Edge 2 також відповідає всім анатомічним характеристикам чоловічої статевої системи і прекрасно підлаштовується під індивідуальні особливості кожного чоловіка. Секс-іграшка зручно розташовується всередині анального простору, приємно натискає на анальні стінки і ерогенні точки, дарує трепетне почуття наповненості і виробляє якісний масаж передміхурової залози. Нерівномірна форма, плавні вигини і різкі переходи сприяють більш яскравим і чуттєвим відчуттям, а тому поліпшена модель вібростимулятора простати Lovense Edge 2 принесе Вам ще більше задоволення і анальної насолоди. А ось друга робоча ділянка девайса - це широка підстава, яка виконує одночасно декілька функцій. По-перше, злегка зігнута підстава грає роль зручної рукоятки, за допомогою якої іграшкою легко управляти і регулювати всі свої дії. По-друге, даний відросток - це необхідний обмежувач, який не дає масажеру проникнути занадто глибоко всередину. Ну і по-третє, широкий стовбур - це додаткова робоча ділянка, яка призначена для вібраційної стимуляції зовнішніх ерогенних зон. Таким чином, під час основного вібромасажу передміхурової залози підстава-стовбур щільно прилягає до промежини і стимулює її за допомогою сильних потоків потужної вібрації. Такий ефект і така подвійна стимуляція - це величезний сміливий крок до яскравого і бурхливого оргазму.

Розміри: загальна довжина - 12.4 см, робоча довжина - 9.1 см, діаметр - 3.5 см.

2. Гнучкість і рухливість. Вібростимулятор Lovense Edge 2 позиціонує себе першим регульованим масажером простати, який здатний дістати до будь-якої, навіть важкодоступної ерогенної точки. І тут складно заперечувати, адже це дійсно так. А вся справа в тому, що тонка довга ніжка стимулятора - це рухливий і дуже гнучкий елемент, який дозволяє згинати стовбур масажера так, як Вам заманеться. Завдяки регульованій ніжці Ви можете експериментувати з вигином і кутом нахилу стовбура / головки. З такою крутою можливістю Ви запросто зможете підлаштувати секс-іграшку під власні анатомічні особливості або зігнути її для спрямованої стимуляції тієї чи іншої чутливої ​​точки. А найголовніша фішка ще і в тому, що задане Вами положення стовбура міцно фіксується до того моменту, поки Ви самі не захочете змінити його. Таким чином, у Вас звільняються руки під час інтимної стимуляції і Ви можете бути на 100% впевнені, що навіть без зайвих зусиль і контролю анальна стимуляція буде проведена на вищому рівні. З Lovense Edge 2 Вам доступні будь-які зручні пози і найрізноманітніші експерименти.

Вібростимулятор простати Lovense Edge 2

3. Матеріал. Виготовлений вібростимулятор Lovense Edge 2 з безпечного для здоров'я матеріалу - ніжного силікону. Високоякісний силікон не містить в своєму складі фталатів, латексу і шкідливих речовин, а тому не викликає алергію і не шкодить здоров'ю. Матеріал дуже приємний на дотик, ідеально гладкий і неймовірно шовковистий. Тактильний контакт з секс-іграшкою з силікону доставить Вам максимально приємні і комфортні відчуття в процесі інтимної стимуляції.

Важливо! Анальна стимуляція вимагає обов'язкового зволоження, а тому під час масажу простати необхідно використовувати достатню кількість зволожуючого лубриканта. Зверніть увагу, що з секс-іграшками з силікону слід використовувати змазки виключно на водній основі, так як силіконові і масляні лубриканти можуть пошкодити ніжний матеріал.

4. Водонепроникність. Вібромасажер простати Lovense Edge 2 має рівень захисту від води IPX7, що говорить про те, що виріб повністю водонепроникний. Вібростимулятор можна використовувати не тільки в спальні, але і в ванні, душі, басейні і т.д. Інтимний девайс з рівнем захисту IPX7 дозволено занурювати в воду до 1 метра і не більше, ніж на 30 хвилин.

5. Потужні двигуни. Вібростимулятор як і раніше володіє двома крутими потужними моторами, кожен з яких розташований в своїй зоні стимуляції. Один двигун розташовується в основному стволі і відповідає за якісний вібраційний масаж передміхурової залози і анальних ерогенних зон. Другий же мотор ховається в додатковому відростку-підставі, який в процесі анальної стимуляції обдаровує Вас чуттєвими вібраційними ласками промежини. Вібрація відмінно поширюється на два ствола і приносить максимум насолоди і від внутрішньої стимуляції, і від зовнішньої. Що стосується управління, то Lovense Edge 2 - це повністю програмований вибромассажер зі зручним дистанційним управлінням, яке здійснюється за допомогою спеціального додатку Lovense Remote.

Двигуни Lovense Edge 2

6. Додаток Lovense Remote. Lovense Edge 2 - це смарт-іграшка, яка здатна підключатися до Вашого смартфону через спеціальний додаток Lovense Remote. Знаходиться додаток у вільному доступі в Apple App Store і Google Play і є абсолютно безкоштовним. Все, що Вам необхідно - це завантажити його, встановити на свій смартфон і синхронізувати додаток з вібростимулятором Lovense Edge 2. Після всіх цих нехитрих і простих кроків Вам відкриється весь спектр додаткових функціональних можливостей і дистанційного керування.

Додаток Lovense Remote

Сумісний додаток Lovense Remote з:

  • iPhone / iPad Air / iPad Mini / iPod Touch iOS 9.0 і новішими версіями;
  • Android 4.3 і новішими версіями (Bluetooth 4.0);
  • Mac (Bluetooth 4.0);
  • PC / Mac (для Windows PC потрібен спеціальний USB Bluetooth Adapter).

Які ж круті фішки відкриваються Вам з додатком Lovense Remote?

  • Дистанційне керування. З додатком Вам доступне дистанційне керування за допомогою одного лише смартфона. Ви можете вибрати управління на близькій дистанції, використовуючи Bluetooth, а можете підключатися через телефон до інтимного виробу навіть з іншого континенту за допомогою інтернету.
  • Управління партнером. Завдяки можливості дистанційного керування через інтернет Ви можете легко і сміливо передавати кермо влади Вашому партнеру. Якщо програма встановлена ​​і у Вас, і у Вашої улюбленого людини, то вона може керувати Вашими оргазмами навіть перебуваючи на іншому кінці світу. З додатком Lovense Remote Вам не будуть страшні відстані і тривала відсутність партнера.
  • Встановлені режими. Додаток надає Вам вже готові 10 режимів крутої вібрації і 3 рівня її інтенсивності.
  • Створення своїх режимів. Ручний режим управління надає можливість не тільки користуватися вже доступними і готовими режимами вібрації, але і створювати свої власні.
  • Шкала потужності. У додатку Ви самостійно можете регулювати рівень потужності і інтенсивності того чи іншого режиму вібрації. Варто лише поводити пальцем по шкалі інтенсивності на екрані і вибрати той рівень, який підходить саме Вам.
  • Каталог режимів. Також програма відкриває для Вас велику бібліотеку найрізноманітніших режимів, серед яких Ви обов'язково знайдете свій улюблений.
  • Музичний режим. Вам доступна синхронізація вібрації з плейлистом і Вашими улюбленими піснями. Така незвичайна можливість дозволяє Вам насолоджуватися інтимною стимуляцією в такт популярних пісень і улюблених мелодій. Відчуйте музику ерогенні точками!
  • Голосове керування. Вібрація може бути активована Вашим голосом або ж оточуючими звуками. Чим голосніше звук, тим сильніше і могутніше вібрація.

Додаток Lovense Remote7. Управління. Управління вібростимулятор повністю здійснюється додатком Lovense Remote, який встановлюється на смартфоні. Модернізована конструкція і розташування антени, а також оновлена ​​друкована плата (РСВ) забезпечують стабільне з'єднання і якісне підключення. З Lovense Remote Ви зможете легко і дуже зручно управляти Вашим інтимним девайсом навіть на великій відстані і величезних дистанціях. Управління може здійснюватися як телефоном, так і планшетом / ноутбуком.

8. Живлення. Працює вібростимулятор простати Lovense Edge 2 на акумуляторній батареї, яка в даній моделі стала ще більш якісною і вдосконаленою. Покращена батарея дозволить Вам набагато довше насолоджуватися тривалими вібраціями на найпотужнішому високому рівні, а не тільки на низьких швидкостях. Тепер стимулятор може подарувати Вам близько 1.7 - 2 годин безперервної роботи на високій інтенсивності. Зміни відбулися також і в самому зарядному пристрої. Lovense Edge 2 оснащений магнітними датчиками і тепер вібромасажер заряджається за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Для повного заряду Вам потрібно приблизно 1.5 години.

Комплектація

Lovense Edge 2В комплекті з Lovense Edge 2 Ви знайдете:

  • вібростимулятор простати Lovense Edge 2;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • чохол для зберігання;
  • інструкція з експлуатації.

Відгуки

Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2 (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка