Секс-іграшки для чоловіків: як збільшити потенцію та вдосконалити статеві відносини

А ви знали, що секс-іграшки — це не лише задоволення? Так-так, девайси для задоволення можуть приносити і користь! Іграшки для дорослих — це прекрасний засіб для збільшення лібідо, вони можуть допомогти підвищити якість інтимних стосунків та навіть побороти таке неприємне явище, як ослаблення потенції. 

Зазвичай питання чоловічої сексуальної сили непокоїть чоловіків більше, ніж їх половинок та партнерок. Це і не дивно, адже кожен хоче бути в очах своєї партнерки справжнім секс-гігантом. І коли потенція слабшає багато чоловіків б’ють на сполох та вдаються до різноманітних методів її підвищення. Зазвичай в хід йдуть сумнівні засоби, яких інтернет може рекомендувати у великих кількостях. А оскільки ця проблема є доволі делікатною, багато представників чоловічої статі соромляться та затягують з візитом до спеціаліста. 

Тож сьогодні Амурчик розкаже Вам, як повернути чоловічу силу максимально приємним способом — за допомогою секс-іграшок! 

Чому знижується потенція? 

Заведено вважати, що проблеми з потенцією можуть підстерігати тільки старших чоловіків. Але це не так. Існує цілий ряд факторів, які можуть впливати на потенцію чоловіків, а саме: 

  • сидячий спосіб життя 
  • нездорове харчування та шкідливі звички, такі як зловживання алкоголем та куріння
  • високий рівень стресу або депресивні епізоди
  • низький рівень гемоглобіну
  • надмірна вага
  • низька сексуальна активність.

Також зниження потенції може бути викликане побічними ефектами деяких лікарських засобів. Тож, яки Ви бачите, неприємність може спіткати чоловіків різного віку. Не варто також знецінювати вплив на здоров’я психоемоційних факторів. Негаразди в стосунках та часті конфлікти з партнеркою можуть призвести до зниження виробітки чоловічого гормону — тестостерону. До цього ж результату може призвести навіть підсвідомий страх не задовольнити партнерку! Тому, як ми бачимо, інколи можна почати виправляти ситуацію з відвертої та довірливої розмови. 

Які секс-іграшки допоможуть підвищити потенцію? 

На поличках секс-шопу Ви зможете знайти безліч різноманітних секс-іграшок для чоловіків. Тож якщо проблем з фізичним здоров’ям немає, але проблеми з потенцією все одно є — познайомтесь з асортиментом магазинів для дорослих. Звісно ж, секс-іграшки — це найкращий спосіб позбавитись проблем з потенцією, але не варто нехтувати візитом до лікаря, перш ніж вдаватись до таких способів. 

То які секс-іграшки для чоловіків допоможуть підвищити потенцію? 

Найпростіший варіант, з якого можна розпочати — збуджуючі змазки для сексу. Вони подарують Вам абсолютно нові відчуття та виведуть задоволення на інший рівень. Різноманітні лубриканти з ефектом вібрації, зігріваючі та охолоджуючі змазки можуть підсилити збудження та задоволення. Їх можна використовувати як для мастурбації, так і під час сексу. 

Масаж простати — це ще один спосіб підвищити потенцію. Також ця процедура є хорошою профілактикою хвороб сечостатевої системи. Результатом правильно виконаного масажу стане еякуляція, яка допоможе вивільнити секрет передміхурової залози. Такі маніпуляції допомагають усунути застійні процеси, які впливають на чоловічу силу. А за статистикою чоловіки, які регулярно проводять такий масаж, зберігають своє лібідо до старості. Процедуру масажу можна проводити не лише в лікарні, а й вдома, за допомогою вібростимуляторів простати, які можуть бути навіть поєднані з ерекційним кільцем, наприклад, такі як Dorcel P-Ring або Nexus Revo Embrace. Такі пристрої абсолютно безпечні та зручні у використанні, адже зазвичай вони розробляються разом з лікарями та проходять безліч тестувань. Асортимент таких іграшок досить широкий, тому кожен зможе знайти щось для себе на будь-який смак та гаманець. Тож не варто намагатись заощадити гроші та шукати підручні засоби для стимуляції простати. 

Чи казали Вам колись, що мастурбація шкідлива для здоров’я? Спішимо Вас порадувати — це не так. Навпаки, довга перерва в сексі може негативно впливати на чоловічу силу, витривалість та впевненість у собі. І якщо Вам потрібно зняти напругу, а можливості зайнятись сексом з партнеркою нема — на допомогу прийдуть мастурбатори. Сьогодні на поличках секс-шопу можна знайти найрізноманітніші іграшки для чоловічого задоволення. Вони можуть бути з вібрацією або без неї, з додатковим масажем пеніса або навіть підігрівом. Звісно ж, мастурбатор — це не чарівний засіб, але вони допоможуть нормалізувати сексуальну активність. Ви можете обрати реалістичний мастурбатор, який буде детально відтворювати інтимні зони, або навпаки — мастурбатор, який нічим не нагадує іграшку для задоволення. Також існує безліч мастурбаторів з абсолютно не реалістичним дизайном. Головний їх плюс полягає в тому, що їх можна залишити на видному місці. Крім того, існують навіть мастурбатори кишенькового формату, ідеальні для подорожей та поїздок. Яскравими прикладами цього є серії Tenga Pocket та Tenga Egg

Додаткові способі підвищити потенцію

У прагненні підвищити потенцію варто не забувати про те, що стало першою причиною порушень. Тож важливо не тільки приділяти увагу масажу простати та регулярній сексуальній активності, а також і турбуватись про себе. Спеціалісти рекомендують наступні способи природного підвищення чоловічої сили: 

  1. Збалансуйте харчування — зосередьте увагу на корисних продуктах та продуктах-афродизіаках. А ось від фастфуду, жирної та смаженої їжі краще відмовитись та уникати солодких газованих напоїв. 
  2. Потурбуйтесь про повноцінний відпочинок. Здоровий сон та правильне планування дня допоможе якісно відпочивати та відновлюватись після довгого дня, а також позитивно вплине на фізичні можливості. 
  3. Приділяйте увагу фізичній активності, адже малорухливий спосіб життя погіршує кровообіг та як наслідок — погано впливає на потенцію. 
  4. Намагайтесь кинути шкідливі звички, адже алкоголь та тютюн — вороги чоловічої сили. 

Відгуки

Секс-іграшки для чоловіків: як збільшити потенцію та вдосконалити статеві відносини (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс-іграшки для чоловіків: як збільшити потенцію та вдосконалити статеві відносини, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка