Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge

Вібростимулятор простати Lovense EdgeСексуальне задоволення для чоловіків не обмежується лише стимуляцією пеніса під час сексу з партнером або ігор з секс-іграшками. Як жінки володіють таємничою і відомою точкою G, стимуляція якої забезпечує дамам неймовірне і хтиве задоволення, так і чоловіки мають свою особливу секретну зброю у вигляді передміхурової залози (вона ж простата). Анальна стимуляція - це взагалі особливий вид інтимних ласк, який багато хто недооцінює, а деякі і зовсім бояться і заперечують. Але тим не менш, вона існує і з кожним роком стає все більш популярною серед як жінок, так і чоловіків. Адже не варто забувати, що анус - це інтимне середовище, яке просто кишить нервовими закінченнями, готовими принести вам масу чуттєвих і незабутніх відчуттів в разі їх ласк і стимуляції. А тому, Ви легко можете досягти вибухового і ні на що не схожого оргазму в процесі тільки лише масажу анальних ерогенних зон. Як то кажуть, варто лише один раз спробувати, а потім і за вуха не відтягнеш. Так що, експериментувати і пробувати щось новеньке - вирішувати тільки Вам. Що ж стосується чоловічого сексуального задоволення, про яке згадувалося на самому початку, то в плані анальної стимуляції чоловіки мають особливі привілеї. Цими привілеями виступають анатомічні особливості чоловіків, а саме наявність одного з найважливіших елементів чоловічої статевої системи - простати. Саме точкова і спрямована стимуляція передміхурової залози дозволить чоловікові відчувати незабутньо яскраві, чуттєві і незвичайні відчуття, які призводять до не менш барвистого оргазму. До того ж, масаж простати - це не тільки прекрасний спосіб отримання сексуального задоволення і вид інтимної стимуляції, але і корисний процес, який проводиться за медичними показаннями з метою діагностики або лікування. Стимуляція передміхурової залози з медичними цілями виконується для лікування і профілактики простатиту, в процесі якої поліпшується циркуляція крові і зменшуються спазми м'язів тазового дна. Такий масаж також підтримує м'язовий тонус простати, а деякі чоловіки і зовсім стверджують, що в результаті стимуляції передміхурової залози зростає сексуальний потяг і спрощується процес еякуляції. Проводити ж масаж простати необхідно спеціальними секс-іграшками, які розроблені саме для цієї мети і з урахуванням всіх анатомічних особливостей чоловічої статевої системи. Ідеальними для даного виду сексуального задоволення і масажу виступають масажери, стимулятори і різні вібростимулятори простати. Одним з таких інтимних девайсів є крутий і дуже якісний вібростимулятор простати Lovense Edge.  

Вібростимулятор простати Lovense Edge

Вібростимулятор простати Lovense Edge

Lovense Edge - це спеціально розроблений і перший регульований вібромасажер простати, який призначений для точкової стимуляції передміхурової залози і кожної необхідної ерогенної точки. Цей чоловічий девайс здатний проникнути і дістати до будь-якої чутливої анальної ділянки, так як він, на відміну від багатьох масажерів, володіє спеціальною формою шийки стовбура, яка дозволяє насолоджуватися інтимною стимуляцією в режимі "Handsfree". Ви з легкістю можете регулювати кут нахилу іграшки, фіксувати його і налаштовувати для масажу певних точок і ділянок. Вібромасажер прекрасно підлаштовується під всі ваші анатомічні особливості, а тому підходить абсолютно кожному чоловікові, будь то досвідчений любитель анальних ласк, або ж повний новачок в простато-масажних справах. До того ж, Lovense Edge орієнтований на стимуляцію не тільки простати і анальних ерогенних зон, але і на вібраційні ласки промежини. За стимуляцію промежини відповідає додатковий стовбур, який також є і підставою іграшки. А оснащена дана іграшка аж 2 найпотужнішими моторами, які будуть обдаровувати Вас неймовірними потоками інтенсивної вібрації. Варто, звичайно ж, згадати і про те, що вібростимулятор простати Lovense Edge - це смарт-іграшка, яка повністю управляється додатком на вашому смартфоні і підтримується різними платформами, а тому Ви самостійно можете налаштовувати рівні потужності і найрізноманітніші режими вібрації. Вже тільки перераховані вище переваги вказують на те, що вібромасажер Lovense Edge - це ідеальна секс-іграшка для якісної і чуттєвої стимуляції простати, але ж це ще не все. Детальніше про характеристики Lovense Edge розповімо далі.

Особливості вібростимулятора Lovense Edge

Вібростимулятор простати Lovense Edge1. Форма і дизайн. Вібростимулятор Lovense Edge розроблений в правильній анатомічній формі і мінімалістичному дизайні, а тому не обтяжений непотрібними елементами і декоративними компонентами. Ця іграшка створена для максимального комфорту під час використання і яскравого ефекту в процесі спрямованої, точкової стимуляції. Ергономічна форма масажера враховує всі анатомічні особливості чоловічої статевої системи, що гарантує високоякісний масаж передміхурової залози і всіх анальних ерогенних зон на шляху. Оснащений же вібростимулятор двома робочими зонами, одна з яких є основною для стимуляції простати, а друга - другорядною для ласк зовнішніх ділянок статевих органів. Основний стовбур стимулятора призначений, безпосередньо, для стимуляції передміхурової залози і внутрішніх ерогенних зон. Він поміщається в анус і зручно розташовується всередині, ніжно і чуттєво натискаючи на анальні стінки і обдаровуючи чоловіка приємним почуттям наповненості. Володіє стовбур нерівномірною структурою і формою, адже біля основи він має досить вузьку шийку, яка, до слова, заслуговує окремого пункту завдяки своїй гнучкості, а до кінчика розширюється в велику опуклу голівку.  Саме за допомогою такої правильної форми, плавним переходам, нерівномірним лініям і великій, злегка загнутій голівці інтимний девайс і здатний забезпечити вам точкову стимуляцію простати, яка доведе Вас до яскравого і чуттєвого оргазму. Що стосується другої робочої ділянки, то їм служить широка основа масажера, на якому розташований стовбур для стимуляції простати. Даний стовбур абсолютно гладкий і злегка зігнутий в голівці, що дозволяє йому бути також і зручною рукояткою, за допомогою якої можна міцно утримувати іграшку в руці і легко направляти в процесі стимуляції. Крім цього підстава є і обмежувачем, завдяки якому масажер не проникне занадто глибоко в процесі масажу. Ну і, звичайно ж, широка ергономічна підстава виступає і в якості додаткового стимулятора, але не внутрішніх ерогенних зон, а промежини. Під час масажу передміхурової залози додатковий стовбур-підстава буде щільно прилягати до промежини чоловіка і обдаровувати його потужними потоками вібрації. Така подвійна чуттєва стимуляція призведе до якнайшвидшого і більш яскравого оргазму.

РазмерыРозміри: загальна довжина - 11.4 см, робоча довжина - 7.9 см, діаметр - 3.6 см.

2. Гнучкість. Lovense Edge - це перший і унікальний вібростимулятор простати, який володіє регульованим стволом. Шийка стовбура настільки гнучка і рухлива, що робочий стіл можна запросто підлаштувати під свої індивідуальні анатомічні особливості або сексуальні бажання. Ви можете просто і швидко регулювати кут нахилу Іграшки і вибирати саме те положення, яке буде максимально чуттєво і направлено стимулювати передміхурову залозу або будь-яку іншу анальну ерогенну зону. Відмінним бонусом виступає і те, що, задане Вами, положення стовбура фіксується до того моменту, поки Ви не побажаєте змінити його. Завдяки цій же неймовірній гнучкості в поєднанні з анатомічною формою іграшки масажер здатний підлаштовуватися під будь-які особливості будови чоловічої статевої системи. З Lovense Edge Ви зможете насолоджуватися без допомоги рук і в будь-якому зручному положенні, будучи впевненим, що кожна чутлива точка буде простимульована на вищому рівні. 

3. Матеріал. Матеріал, з якого виготовлений стимулятор простати - це високоякісний силікон, який не містить в своєму складі фталатів та інших шкідливих речовин. Матеріал шалено приємний на дотик, дуже ніжний і оксамитовий, а також ідеально гладкий і комфортний у використанні. Силікон абсолютно нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний.

Важливо! Під час стимуляції простати і анальних ерогенних зон необхідно обов'язково користуватися зволожуючим лубрикантом, щоб проникнення іграшки в анус було максимально комфортним, а сам процес масажу приємним і чуттєвим. Використовувати ж з Lovense Edge можна лубриканти виключно на водній основі, так як силіконові і маслянисті змазки можуть пошкодити ніжний, оксамитовий матеріал іграшки. 

Вібростимулятор простати Lovense Edge4. Водонепроникність. Вібростимулятор повністю водонепроникний і має рівень захисту від води IPX7. Це означає, що ви можете сміливо насолоджуватися масажем простати навіть у ванній або душі. Даний рівень захисту від води дозволяє вам занурювати секс-іграшку під воду на глибину до 1 метра і не більше, ніж на 30 хвилин. 

5. Вібрація. Lovense Edge - це дуже потужний вібростимулятор, який надає чоловікам неймовірно сильні потоки вібрації як в основному стовбурі для стимуляції простати, так і в додатковій підставі для чуттєвих ласк промежини. Все це здійснюється завдяки 2 найпотужнішим моторам, вбудованим в іграшку для забезпечення найяскравіших і незабутніх відчуттів. Один мотор вбудований, безпосередньо, в робочу голівку вібростимулятора і призначений для якісного масажу передміхурової залози і внутрішніх ерогенних зон, а другий же мотор розташований в голівці підстави для здійснення додаткових вібраційних ласк зони промежини. Що стосується режимів і рівнів інтенсивності вібрації, то стимулятор Lovense Edge повністю управляється через додаток, а тому саме в ньому Ви і зможете отримати повний доступ до регулювання потужності вібрації та іншим різноманітним можливостям. 

Lovense Edge

ДодатокLovense Remote6. Додаток. Для дистанційного керування та отримання всього спектру функціональних можливостей стимулятора розроблено спеціальний додаток Lovense Remote. Цей додаток знаходиться у вільному доступі в Apple App Store і Google Play, а тому його легко може завантажити будь-який користувач смартфона. Він абсолютно безкоштовний і вимагає лише скачування і установки на телефоні. Підтримується додаток різними платформами і сумісно воно з:

  •  iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 і більш новими версіями.
  •  Android 4.3 і більш новими версіями (Bluetooth 4.0).
  •  Mac (Bluetooth 4.0).
  •  Windows PC (для підключення потрібно USB Bluetooth адаптер від Lovense).

Після того, як ви завантажите і встановите на свій пристрій додаток Lovense Remote Вам відкриється доступ до найрізноманітніших можливостей, а саме:

  • програма з уже готовими 3 рівнями інтенсивності вібрації і 10 режимами;
  • ручний режим управління, а саме створення власних вібраційних малюнків;
  • традиційний режим управління за допомогою спеціальних шкал для зниження і посилення потужності вібрації;
  • маса різноманітних режимів вібрації;
  • музичний режим, який дозволяє синхронізувати вібрацію з вашим плейлистом і насолоджуватися інтимною стимуляцією в такт улюблених пісень;
  • голосове управління, яке забезпечує активацію і регулювання вібрації за допомогою голосу і навколишніх звуків;
  • дистанційне керування на близькій (за допомогою Bluetooth) або далекій (за допомогою інтернету) відстані;
  • можливість передачі управління своєму партнеру. Для цього необхідно, щоб додаток було встановлено у обох партнерів.

Lovense Edge7. Керування. Вібростимулятор простати Lovense Edge - це абсолютно програмована смарт-іграшка, яка повністю управляється за допомогою спеціального додатку   Lovense Remote. Саме додаток на вашому телефоні, планшеті або ноутбуці забезпечує вам зручне дистанційне керування. Для цього вібростимулятора не існує кордонів і відстані, адже ним можна управляти навіть з іншого континенту, за умови, звичайно, що у Вас встановлено додаток і є безперебійне інтернет-покриття. 

8. Живлення. Вібромасажер оснащений вбудованим акумулятором, який легко заряджається за допомогою USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Для повного заряду Вам вистачить близько 1.5 години, після яких Ваша іграшка зможе безперервно пропрацювати протягом 1.5-2 годин.

Lovense EdgeКомплектація

В комплекті з Lovense Edge Ви знайдете:

  • вібростимулятор простати Lovense Edge;
  • USB-кабель для зарядки;
  • керівництво по експлуатації.

Відгуки

Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка