Огляд: вібростимулятор простати Nexus Revo New

Вібростимулятор простати Nexus Revo NewАнальна стимуляція - це прекрасний спосіб отримання сексуального задоволення і оргазмічних відчуттів, адже анус може похвалитися великою кількістю нервових закінчень, стимуляція яких дозволить Вам випробувати неймовірну насолоду. Доступний такий вид інтимної стимуляції і жінкам, і чоловікам, а тому експериментувати і отримувати приємні дози нових відчуттів може абсолютно кожен, хто вирішить спробувати ступити на шлях анальних ласк. Чоловікам же в цьому плані, можна сказати, пощастило трошки більше, так як наявність передміхурової залози (вона ж простата) гарантує ще більше чуттєвих і яскравих відчуттів в процесі анальної стимуляції. Точкова стимуляція, що спрямована на масаж і інтимні ласки простати, сприяє отриманню абсолютно нових, вибухових, а то і оргазмічних відчуттів, які можуть з легкістю довести будь-якого чоловіка до бажаного пристрасного фіналу. До того ж, масаж простати - це не тільки вид сексуальної стимуляції для отримання задоволення, але і корисний процес, що поліпшує кровообіг в передміхуровій залозі і підтримує м'язовий тонус простати. Масаж простати також виконується і для профілактики або лікування простатиту. Щоб отримати справжню насолоду від спрямованого масажу передміхурової залози стимуляція повинна відбуватися за допомогою спеціальних чоловічих секс-іграшок. Звичайні анальні пробки для такого виду анальних ласк тут не підійдуть. Їх можна з радістю сміливо використовувати для класичної стимуляції анальних стінок, чуттєвого тиску на ерогенні зони і приємного почуття наповненості, але ось для того, щоб дістати до простати необхідно обзавестися виробами анатомічної форми, які розробляються спеціально для стимуляції передміхурової залози у чоловіків. Саме таким девайсом виступає оновлений і покращений вібростимулятор простати Nexus Revo New.

Вібростимулятор простати Nexus Revo New

Правильна анатомічна форма, класичний мінімалістичний дизайн, потужна вібрація і додаткова крута функція ротації голівки - це той мінімальний перелік переваг, якими володіє вібромасажер простати Nexus Revo New. І це ми ще замовчуємо про неймовірні відчуття, які Ви зможете отримувати під час інтимної стимуляції і масажу передміхурової залози, адже, якщо самі не спробуєте, так і не дізнаєтеся, як це - отримувати оргазмічну насолоду від стимуляції простати. 

Nexus Revo New - це оновлена і поліпшена модель масажер Nexus Revo, яка стала ще потужнішою, функціональнішою і кращою за всіма критеріями оцінювання. Призначена ця іграшка для глибокого і інтенсивного масажу простати, так як володіє не тільки анатомічною формою і потужною вібрацією, але і додатковою функцією обертання голівки, розробленої для більш точної, спрямованої і чуттєвої стимуляції передміхурової залози. Крім стимуляції анальних стінок і простати вібромасажер розрахований і на додаткові вібраційні ласки промежини, які ще більше скрасять весь інтимний процес і додадуть яскравих, вибухових відчуттів для якнайшвидшого досягнення оргазму. Так що, якщо Ви бажаєте отримати максимально комфортну і приємну насолоду від настільки пікантного анального масажу, то вібростимулятор Nexus Revo New - відмінний вибір для здійснення цього бажання. 

Особливості вібростимулятора Nexus Revo New

Вібростимулятор простати Nexus Revo New1. Форма і дизайн. Вібростимулятор Nexus Revo New володіє ідеальною формою для здійснення якісного масажу передміхурової залози у чоловіків. При розробці даної іграшки були враховані всі анатомічні особливості будови чоловічих анальних шляхів, які і зіграли основну роль при виготовленні відповідного і правильного масажера для точкової стимуляції. Анатомічна форма, плавні переходи, легкі хвилясті вигини, м'які лінії і абсолютно гладка поверхня роблять з Nexus Revo New ідеальну іграшку для комфортного і приємного масажу простати. Закруглена велика головка сприяє більш легкому і плавному проникненню в анус, так що вставити девайс на перших етапах зовсім не складе труднощів. Головне, не забувайте користуватися зволожуючим лубрикантом на водній основі, з яким у Вас вийде все набагато швидше, комфортніше і приємніше. Широка і велика підстава, якою володіє вібростимулятор, служить одночасно і зручною рукояткою, за допомогою якої можна міцно утримувати іграшку в одній руці і легко направляти під будь-яким кутом, і обмежувачем при занадто глибокому проникненні. До того ж, підстава виступає також і додатковим стимулятором, але не внутрішніх ерогенних зон, а промежини. В процесі вібраційного масажу простати Ваша промежина теж не залишиться осторонь. Вібруюча і злегка рельєфна ділянка широкої підстави в процесі роботи буде ніжно і трепетно пестити зону Вашої промежини, що принесе ще більше чуттєвої насолоди і задоволення. 

Дизайн іграшки мінімалістичний і стильний. Класичний чорний колір, зручний розмір і анатомічна форма сприяють не тільки якісній стимуляції, але і комфортному використанню. Кнопки для управління вібрацією і ротацією знаходяться в нижній частині підстави. Їх зручне положення дозволяє з легкістю і зручністю перемикати режими, не відриваючись від інтимного процесу. Nexus Revo New створений для того, щоб Ви отримували максимальне задоволення і повноцінний комфорт під час інтимної стимуляції і масажу.

Загальна довжина - 14.5 см, рабоча довжина - 10 см, ширина основи - 12.6 см, діаметр - 3.4 см.

Водонепроникність Nexus Revo New2. Матеріал. Вібростимулятор простати Nexus Revo New виготовлений з високоякісного силікону, який в своєму складі не містить фталатів і будь-яких інших шкідливих речовин. Це повністю нешкідливий для здоров'я, безпечний у використанні і гіпоалергенний матеріал. Силікон гладкий, ніжний, оксамитовий і дуже приємний на дотик. Він прекрасно контактує зі шкірою і ніжною слизовою, а тому зможе обдарувати Вас виключно приємними тактильними відчуттями. 

Важливо! Щоб не пошкодити ніжний матеріал з іграшкою можна використовувати лубриканти тільки на водній основі.

Силікон не вимагає особливих уходових процедур і абсолютно простий в очищенні. Після кожного використання стимулятор необхідно промити і обробити спеціальним засобом для очищення секс-іграшок.    

3. Водонепроникність. Nexus Revo New повністю водонепроникний і може занурюватися у воду не більше, ніж на 1 метр. Ви сміливо можете насолоджуватися інтимним масажем у ванній або душі, одночасно розслабляючись в гарячій воді і отримувати задоволення від чуттєвої і приємної стимуляції.

4. Вібрація і ротація. Ця секс-іграшка оснащена не тільки потужною вібрацією, але і може порадувати Вас дивовижною функцією обертання голівки вібростимулятора. Така функція дозволяє зробити якісний, точковий і чуттєвий масаж передміхурової залози, а також приємно простимулювати всі анальні ерогенні зони і стінки. Про все по порядку.

Nexus Revo New - це вібростимулятор простати, який володіє потужним мотором, здатним приємно здивувати і Вас, і Вашу простату. 

  • Вібростимулятор простатиДевайс може запропонувати вам 6 вбудованих режимів вібрації. Потужні потоки вібрації поширюються не тільки на стовбур вібростимулятора, але і на підставу, яка відповідає за трепетні, але інтенсивні ласки промежини під час масажу простати. Серед цих 6 режимів Вас чекає: легка повільна, середня і інтенсивна швидка вібрація, пульсуюча повільна і пульсуюча швидка вібрація, а також поступово наростаюча по потужності і інтенсивності вібрація. За допомогою такого вибору різноманітних режимів Ви зможете отримати справжнє задоволення в процесі стимуляції і масажу.
  • Інтимний виріб також володіє і функцією ротації голівки. Особливість вібростимулятора Nexus Revo New в тому, що голівка може обертатися і вправо, і вліво, тобто Ви самостійно зможете вибрати напрямок ротації, який Вам підходить. А також Ви зможете чергувати, час від часу змінюючи напрямок обертання для більш різноманітних і яскравих відчуттів. За допомогою обертання голівки іграшка зможе дістатися до кожної анальної ерогенної зони і як слід простимулювати передміхурову залозу. Всього Вам доступно 2 рівня інтенсивності обертання голівки.

Управляти вібрацією і ротацією Ви можете як окремо, так і разом. Вам доступна будь-яка комбінація, яку Ви тільки зможете самі налаштувати і уявити. Для отримання справжнього анального задоволення Вам надано в цілому близько 34 різноманітних комбінацій, які Ви можете створити і які, безсумнівно, доведуть Вас до пікової точки насолоди. 

5. Керування. Управління у іграшки досить просте і зрозуміле. На зовнішній стороні основи вібростимулятора розташовані кнопки, які і відповідають за включення / вимикання іграшки, вібрацію і ротацію.

Вібростимулятор простати6. Живлення. Nexus Revo New - це перезаряджаємий вібростимулятор, який не вимагає додаткових батарейок. Вбудований акумулятор можна з легкістю підзарядити за допомогою магнітної зарядки у вигляді USB-кабелю. Кабель входить в комплект. На повному заряді вібромасажер зможе пропрацювати близько 4 годин. 

Комплектація

У коробці Nexus Revo New Ви знайдете:

  • вібростимулятор простати Nexus Revo New;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • інструкцію.

Відгуки

Огляд: вібростимулятор простати Nexus Revo New (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібростимулятор простати Nexus Revo New, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка