Lovense Lush: розумний вібратор для жінок

лавенс лаш1
    Lovense Lush - перша іграшка від компанії Lovense в серії товарів з дистанційним управлінням. Своє перше дітище компанія вирішила розробити для жінок, і їх вибір зупинився на віброяйці. Однак його форма, якість і набір функцій легко відносять цю іграшку до серії виробів преміум-класу. Тому не дивно, що Lovense Lush було номінантом-фіналістом на відомій виставці новинок у сфері інтимних товарів – Xbiz Awards 2016.

лавенс лаш

      Віброяйце Lovense Lush зроблено з високоякісного силікону, завдяки якому дуже оксамитове, ніжне і приємне на дотик. До іграшки приємно просто доторкатися, що вже говорити про відчуття під час використання. Форма віброяйця обтічна, трохи витягнута, що сприяє дуже легкому введенню іграшки в тіло. У виробу зроблений тонкий і міцний хвостик, за який можна потягнути та відразу ж вийняти віброяйце.
      Хвостик Lovense Lush також є антеною. Крім безсумнівно високої якості іграшки, її продуманої форми та красивого виду, роботою віброяйце можна управляти з будь-якої точки планети. Це відкриває абсолютно нові можливості як для сольного використання вироби, так і для парного. Ви зможете зручно перемикати режими вібрації Lovense Lush зі свого мобільного пристрою. Більш того, Ваш партнер зможе доставити Вам задоволення за допомогою цієї дивовижної іграшки, перебуваючи навіть в іншій країні.
      Спочатку в віброяйці встановлено 3 режиму вібрації, які вмикаються і перемикаються кнопочкою на поверхні іграшки. Однак це лише для тих випадків, якщо Ви не захочете скористатися своїм смартфоном або планшетом. Для віброяйця можна встановити на мобільний пристрій спеціальний безкоштовний додаток від Lovense під назвою «Lovense Wearables». Додаток доступний для всіх сучасних мобільних пристроїв на базі Android і Apple. Однак, на жаль, не підходить для смартфонів на базі Windows Mobile.
лавенс лаш
    Встановивши додаток, Ви або Ваш партнер з легкістю зможете налаштувати з'єднання з Lovense Lush і, більш того, створювати нескінченну кількість своїх шаблонів вібрації для іграшки. Також Ви зможете за допомогою програми скачати вже готові шаблони. Щоб Ваш партнер зміг управляти роботою іграшки, йому потрібно буде через інтернет підключити свій мобільний пристрій до Вашого, а Вам - встановити з'єднання у Вашому телефоні або планшеті з віброяйцем. Інтерфейс програми інтуїтивно зрозумілий і зроблений максимально зручним.
лавенс лаш4    Наступною приємною особливістю іграшки є її повна водонепроникність. Ви зможете насолодитися Lovense Lush, приймаючи ванну або душ. Заряджається виріб за допомогою usb-дроти, включеного в комплект. Усередині віброяйце встановлений потужний акумулятор, відмінно тримає заряд. Lovense Lush працює дуже тихо навіть на максимальній потужності.
    У комплекті з іграшкою Ви знайдете докладну інструкцію декількома мовами. Виробник також дає річну гарантію на свою продукцію за умови збереження чека на товар.
     Lovense Lush можна придбати в інтернет-магазині «Амурчик». Для цього достатньо ввести назву іграшки в пошук на нашому сайті та оформити замовлення на сторінці з товаром. Або ж Ви можете зателефонувати нам за телефоном, вказаним на сайті, і наші консультанти швидко і легко оформлять Ваше замовлення, а також зможуть дати Вам будь-яку інформацію щодо віброяйця Lovense Lush.
 

Відгуки

Lovense Lush: розумний вібратор для жінок (4 відгуків)
11.04.2019
5 - ольга

добрый день. у вас есть в наличии Виброяйцо со смарт-приложением и подключением к вебкам-чатам - Lovense Lush Bullet Vibrator, 18х3,4 см

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ольга.
У нас в продаже есть <a href="https://amurchik.ua/product/vibroyaico-lovense-lush-rozovoe">Lush</a> и его обновленная версия <a href="https://amurchik.ua/product/vibroyaico-lovense-lush-2-rozovoe">Lush 2</a>.
Вы можете оформить заказ, нажав на кнопку Купить со страницы товара.
Спасибо, что следите за нашим блогом :-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
10.03.2019
5 - Марина

Заказ по НП пришёл на следующий день... удивлена от оперативности... ещё не пробовала его, но зашла написать отзыв за обслуживание .....

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Марина.
Большое спасибо Вам за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
27.05.2017
5 - Алиса

Я не раз слышала про такие вибраторы, сейчас их уже довольно много и ,думаю, уже есть во всех специализированных магазинах. Такой игрушкой очень удобно управлять, такое виброяйцо совершенно бесшумно. Для меня огромным плюсом является то, что им может управлять партер, от этого ощущения только приятнее. Материал у такой игрушки качественный и мягкий.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)
23.05.2017
5 - Антон

Здравствуйте! А у меня вопрос по поводу виндовсфонов! Неужели не планируется выпуск програмулек для управления этой замечательной секс-игрушки для систем на винде?? Я очень хочу купить ловенс лаш своей подруге и поиграть с ней немного. Но, что у меня, что у неё виндовсфоны. Нам придётся поменять телефоны на эплы либо на андроиды? Может планируется выпуск приложухи?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Антон.
К сожалению, компания-производитель пока не давала информацию о разработке данного приложения для телефонов с системой Windows.
Спасибо Вам за вопрос!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Lovense Lush: розумний вібратор для жінок, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка