Швидше. Тихіше. Могутніше. Покращений чемпіон серед віброяєць - Lovense Lush 2

Lovense Lush 2Якщо Ви справжній любитель і шанувальник якісних смарт-іграшок або ж активний користувач вебкам чатів, то слово Lush не повинно викликати у Вас ніяких непорозумінь і передумов забивати його в Google. Віброяйце Lush від відомої компанії Lovense підірвало всі уявлення про секс-іграшки і тут же знайшло небувалий успіх серед прекрасної половини людства. Варто було тільки уявити на ринку інтим-товарів високоякісний продукт з дистанційним управлінням через смартфон або планшет, та ще й з можливістю управління за тисячі і сотні тисяч кілометрів, як тут же популярність накрила свого новоспеченого володаря. І такий ажіотаж навколо Lovense Lush вельми виправданий, адже іграшка володіє неймовірними можливостями. Але. Скрізь є свої але. Після успішного, так би мовити, введення в експлуатацію віброяйця і активного користування, власники девайса стали пропонувати свої ідеї щодо поліпшення і без того крутої іграшки для більш зручного користування. І, звичайно ж, розробники прислухалися до думок і побажань своїх клієнтів, а також вирішили додати інновацій і від себе з метою удосконалення всіма улюбленого Lush. І ось він, довгоочікуваний апгрейд Lush - Lovense Lush 2. Не зволікаємо і переходимо до основних відмінностей і удосконалень!

Кнопка управління на хвостикуКнопка управління

Попередня версія Lush мала не зовсім зручне розташування кнопки для управління віброяйцем. При бажанні управляти девайсом за допомогою кнопки, а не смартфоном, Вам доводилося стикатися з незручностями при використанні віброяйця. Вся справа в тому, що кнопка управління і включення/вимикання іграшки перебувала безпосередньо на самому віброяйці. Це означало те, що Вам завчасно потрібно було включити девайс і вибрати необхідний режим. І тільки після цих дій Ви могли помістити віброяйце в піхву. А так, як кнопка управління разом з віброяйцем відправилася досліджувати вагінальні глибини і ерогенні рифи, то звичайно канули в Лету і Ваші спроби переключити режим. Діставати ж кожен раз віброяйце для зміни вібрації - не зовсім зручно, чи не так? Тому Lovense Lush 2 прибуває до Вас з уже вдосконаленим управлінням. Тепер кнопка розташована не на самому віброяйці, а на кінчику хвостика, який знаходиться поза вагінального простору, тобто зовні. Дане розташування надає Вам прекрасну можливість змінювати і контролювати режими вібрації навіть тоді, коли віброяйце всередині Вас. Таке удосконалення дозволить Вам простіше і набагато зручніше користуватися Lovense Lush 2.

Гутаперчевий хвостик

В новому Lovense Lush 2 Ви виявите неймовірні акробатичні можливості хвостика-антени. Тепер хвостик не зафіксований в одному положенні і може бути зігнутий будь-яким чином. Неймовірна гнучкість і еластичність дозволить Вам зігнути хвостик в необхідне положення, форму, певний кут і нахил. Це відмінний апгрейд, який поліпшить і спростить завдання з непомітністю використання Lush в громадських місцях, зручністю при складанні і одночасної вагінальної і кліторальної стимуляції.

Ніхто не дізнається ваші пікантні секретиТихіше їдеш, довше насолодишся

Віброяйце Lovense Lush прекрасно своєю формою і компактністю тим, що його можна приховано використовувати навіть в громадських місцях, не боячись викриття і підозрілих поглядів. І саме для того, щоб не доставляти Вам зайвих незручностей, Lovense Lush 2 оснащений більш тихим мотором. Ні-ні, на потужності цей факт жодним чином не позначився. Потужність іграшки як і раніше божевільна і якісна, а ось звук значно зменшився. Найпотужніший режим вібрації не перевищує 45,5 дБ звуку. А це значить що? Це означає, що Ви з легкістю і без будь-яких сумнівів можете користуватися віброяйцем де завгодно, адже настільки тихі вібрації розчути зможете навряд чи і Ви.

І про точку G не забули

Форма самого віброяйця Lush досить зручна і комфортна. Вона дозволяє плавно проникати в піхву і якісно стимулювати вагінальні стінки і ерогенні зони. Lush і Lush 2 в цьому плані, на перший погляд, однакові, але крапелька удосконалення потрапила і на саме яєчко. Цією крапелькою в новій версії іграшки став невеликий, але вельми відчутний горбок. Саме ця мініатюрна горочка на поверхні відповідає за додаткову стимуляцію точки G. Так що в список поліпшених можливостей Lush 2 можна занести і пунктик, присвячений точці G.

Круті фішки Lush

Lovense Lush - джерело задоволенняКрім вдосконалених характеристик і можливостей не можемо не згадати і про головні круті особливості Lush.

Lovense Lush 2 як і раніше виготовляється з високоякісного 100% медичного силікону. Будьте впевнені, цей матеріал подарує Вам не тільки приємний тактильний контакт, але і повну безпеку. Гладкий ніжний силікон не містить фталатів і робиться без використання шкідливих речовин. Матеріал гіпоалергенний і абсолютно нешкідливий для здоров'я.

Управління Lush 2 здійснюється і за допомогою кнопки на хвостику-антені, і додатком на смартфоні або планшеті. Додаток знаходиться у вільному доступі на таких платформах, як Google Play і App Store, є безкоштовним і сумісним з IOS і Android. У ньому Ви знайдете великий вибір різних режимів вібрації, а також зможете створювати свої власні. Вам буде дана можливість створювати вібрацію в такт улюбленої музики або приємному голосу коханої людини. Так що повірте, Ви знайдете чим себе розважити з цією іграшкою.

До слова про кохану людину. Навіть якщо Ви перебуваєте на різних континентах, це зовсім не проблема для спільного інтиму. Варто тільки завантажити додаток обом партнерам і відстань тут же випарується. Для Lovense Lush 2 відстані не існує. Синхронізація з телефоном по мережі Wi-Fi і Bluetooth - просто неймовірна знахідка для пари, яка опинилася на великій відстані один від одного. Можна навіть і не говорити про вигоду такої штуки для вебкам моделей, адже і так все очевидно.

Якщо у Вас все ще утворюється в голові думка “Бути задоволеним або не бути?”, то тут відповідь очевидна. Бути! Lovense Lush 2 - це неймовірна смарт-іграшка, яка стане кращою кишеньковою подружкою для кожної дівчини.

Відгуки

Швидше. Тихіше. Могутніше. Покращений чемпіон серед віброяєць - Lovense Lush 2 (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Швидше. Тихіше. Могутніше. Покращений чемпіон серед віброяєць - Lovense Lush 2, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка