Lush vs Lush 2: основні відмінності

Після анонсування виходу нової версії Lush - Lush 2 і виходу статті про переваги нового покоління, багато хто вже встиг випробувати на собі всі інноваційні бонуси поліпшеного девайса і сповна їм насолодитися. Але якщо ще залишилися ті, хто сумнівається у виборі покупки між Lush і Lush 2 або розмірковує на тему “чи варто міняти першу версію на нову?”, ми підготували невелику шпаргалку з відмінностями, яка допоможе розставити всі крапки над i.

Для тих, хто бажає детально ознайомитися з усіма можливостями і плюсами віброяєць від Lovense, нагадуємо, що раніше ми випустили окремі статті про Lush (першого покоління) і Lush 2 (другого покоління). Також з повною характеристикою Ви можете ознайомитися безпосередньо на сторінці товару Lush и Lush 2, де отримаєте вичерпну інформацію та відповіді на Ваші запитання. Сьогодні ж ми зосередимо нашу і Вашу увагу саме на відмінностях даних смарт-іграшок. Так би мовити, невеликий помічник, який допоможе Вам швидко розібратися і зрозуміти “що ж змінилося і чи варто воно того?”. Ми ж, в свою чергу, можемо відразу Вам проспойлерити відповідь - варто! Ви зможете переконатися в цьому після прочитання порівняльної характеристики. Отже, приступимо.

Основні відмінності Lush 1 і Lush 2

LUSH 1 LUSH 2

ФОРМА / РОЗМІР

Форма Lush і Lush 2

На перший погляд форма віброяйця залишилася колишньою, але насправді це трохи не так. На відміну від Lush 1, форма і розмір Lush 2 злегка видозмінилися. Саме віброяйце стало об'ємніше і тепер володіє більш вираженим вигином для інтенсивної стимуляції точки G. Корисним бонусом нової зміненої форми є також і можливість більш легкого утримування віброяйця всередині. Що стосується хвостика-антени, то у Lush 2 він став трохи довше, а сам кінчик крупніше. Але про хвостик в наступному пункті.

ХВОСТИК-АНТЕНА

Гнучкість Lush1 і Lush 2

По-перше, зручне нововведення Lush 2, воно ж і відмінність від першої версії гаджета, полягає в тому, що хвостик іграшки став більш гнучким, ніж був раніше. Неймовірна гнучкість хвостика дозволить Вам комфортно розміщувати іграшку під білизною, маневрувати з розташуванням і згинати/розгинати в різних напрямках. Крім гнучкості, хвостик-антена може також і тримати форму, яку Ви їй додасте. Lush 1 ж такою функцією похвалитися не може, так як при активному згинанні хвостик може просто зламатися. 

По-друге, в антену Lush 2 вбудований новий чіп, який збільшить радіус управління з Вашого смартфона (до 10 м), а також забезпечить стабільне з'єднання без перешкод і проблем. З таким девайсом Ви зможете управляти іграшкою на будь-якій відстані і стирати всі мислимі і немислимі межі насолоди.

КНОПКА КЕРУВАННЯ

Кнопка керування Lush 1 і Lush 2

Не хвилюйтеся, кнопка для ручного управління залишилася. Вона просто трохи змінила своє місце розташування. Кнопка управління Lush 1 знаходиться на самому віброяйці, в той час як в поліпшеній версії Lush 2 вона вже розташовується на кінчику хвостика-антени. Чому нове розташування кнопки краще старого? Все дуже очевидно: в процесі користування віброяйцем Lush 1 Ви просто не зможете його вимкнути або переключити режим вібрації. Вам доведеться задовольнятися тим, що Ви спочатку вибрали перед вміщенням іграшки в піхву. Якщо ж Вам дуже хочеться поміняти вібраційний малюнок, Ви змушені будете виймати іграшку, потім міняти режим і знову назад її вставляти. Чи зручно? Не думаємо. Lush 2 має більш вигідні умови на цей рахунок. Поліпшена друга версія іграшки має кнопку управління на хвостику, яка в будь-якому випадку і при будь-якому використанні залишається зовні і у вільному доступі для Вас. Кнопка розташована не просто на хвості, а на самому кінчику, що дозволяє Вам без будь-яких проблем і труднощів змінювати режим і інтенсивність вібрації не відриваючись від процесу насолоди і стимуляції. 

ПОТУЖНІСТЬ

Потужність мотора

Lush є одним з найпотужніших віброяєць з усіх подібних секс-іграшок на ринку інтим-іграшок. Але, як то кажуть, немає межі досконалості. І це якраз стосується Lush 2, адже в його випадку він і уособлює ту саму досконалість, якої всі намагаються досягти. Покращений і оновлений Lush 2 оснащений ще більш потужним мотором, який своїми вібраціями просто відніме у Вас дар мови. До слова, при більшій потужності мотора ресурс роботи акумулятора залишився тим же, що і у Lush 1 з його меншою витратою сили. Все також повна зарядка іграшки займає близько 1 години, а потужність мотора не впливає на тривалість і скорочення часу роботи. 

ТРИВАЛІСТЬ РОБОТИ

Ну і, звичайно ж, пункт для самих ненаситних любителів довгої і яскравої стимуляції. Тривалість роботи Lush 2 також зазнала змін. Але не бійтеся слова "потерпіла", адже поліпшена версія готова порадувати Вас навпаки більш тривалим сеансом задоволення. На відміну від Lush 1, який надає Вам 2 години безперервної роботи на низькій швидкості і 1.5 години - на максимальній, то Lush 2 зможе радувати Вас до цілих 3 годин безперервної роботи! А якщо врахувати попередній пункт зі збільшенням потужності мотора, то 3 години божевільної стимуляції - це, погодьтеся, щось!

ШУМ

Досить короткий, але дуже важливий для любителів пограти з віброяйцем в громадських місцях, пункт. Йдеться про шум вібрації. Сказати, що Lush 1 володів гучною вібрацією - це нахабно збрехати. Адже перша версія віброяйця була досить тиха і непомітна. Друге ж покоління Lush, маючи більш потужний мотор, за логікою має бути куди гучніше попередника? Але як би не так. Навіть з великим і потужним мотором Lush 2 є ще тихішим, ніж Lush 1. Не можете уявити? Перевірте. Це дійсно так. 

КІЛЬКІСТЬ РЕЖИМІВ ВІБРАЦІЇ

Якщо не брати в рахунок безліч режимів, швидкостей і малюнків вібрації, які доступні в безкоштовному додатку від Lovense, а орієнтуватися лише на ті режими, які вбудовані в саме віброяйце, то тут також нас чекають зміни. Lush 1 міг похвалитися 3 вбудованими режимами вібрації, якими можна керувати вручну за допомогою кнопки на іграшці. У свою чергу Lush 2 Вам надасть цілих 7 режимів різної вібрації. Якщо у Вас немає можливості управляти в потрібний момент вібрацією через смартфон, то велика різноманітність вже встановлених режимів вібрації стане відмінним бонусом і вигодою. 

Lush 1 vs Lush 2

Lush 1 vs Lush 2

Немає межі досконалості? Дійсно так. Як, втім, і немає межі в розвитку, просуванні і вдосконаленні чого або кого-небудь. Продукція Lovense також не стоїть на місці і її розробники здійснюють дивовижні апгрейди, які радують, надихають і насолоджують нас з Вами. Чого варта тільки поліпшена версія Lush, в досконалості якої Ви могли вже переконатися судячи з захоплених відгуків, оглядів, статей і порівнянь. Якщо ж вибирати між Lush 1 і Lush 2, це, безсумнівно, остання і поліпшена версія віброяйця, що доставить Вам ще більше задоволення, ніж її попередник. Але вибір за Вами. Наша справа допомогти Вам розібратися в цій пікантній продукції, що, сподіваємося, ми і зробили. 

Відгуки

Lush vs Lush 2: основні відмінності (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Lush vs Lush 2: основні відмінності, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка