Інтимний душ - гігієнічна процедура або любовна практика?

Підготовка до анального сексуСекс. Чуттєве сплетіння тіл і енергетик двох людей, яке дозволяє пізнати справжнє блаженство цього інтимного таїнства і випробувати полум'яне почуття насолоди та любові. Але щойно мова заходить про анальний секс, то такі красиві слова для опису подібного роду інтимної близькості ви навряд зустрінете. Тут-то думки суспільства розходяться в поглядах і перевагах. Одні відстоюють позиції анального сексу і описують його як чуттєвий процес і ковток свіжого повітря в інтимних стосунках пари. Інші ж люто опираються і заперечують будь-який прояв "нетрадиційного" сексу, мовляв "фу, як так можна?", "Збочення" і т.д. Є й третя точка зору в цій дилемі: люди, які не радикальні в своїх переконаннях "за або проти" анального сексу, а що знаходяться в сумнівах або в деяких суперечливих почуттях щодо цього інтимного процесу. А сумніви і страх викликають такі питання, як: "А раптом це буде дуже боляче?", "Чи зможу я щось собі зашкодити?", "Чи є якісь наслідки?" або "Як підготуватися до анального сексу?" і "А що, якщо партнер побачить... залишки неперетравленої їжі та відходів життєдіяльності?". От саме про рішення останніх двох ситуацій ми далі і поговоримо. 

Як не боятися потрапити в конфуз під час анального сексу через залишки калових мас у прямій кишці? Вихід один - шляхом спорожнення і очищення прямої кишки. Зробити це можливо за допомогою інтимного душу.

Інтимний душ. Що це?

Клізма - знайоме слово? Багато з нас пізнали всю красу процедури клізми в дитинстві або ж уже в дорослому житті. Деяким цей процес не запам'ятався зовсім і залишився непримітним в житті, деяким просто не сподобався, а деяким - дуже навіть припав до душі. При чому тут клізма, запитаєте Ви? А при тому, що інтимний душ - це більш приємна і, так би мовити, оновлена версія всім відомої старої доброї клізми.

Інтимний душ - це класичне пристосування, призначене для підготовки ануса і прямої кишки перед анальним сексом. Працює інтимний душ за принципом клізми: в спеціальну грушу набирається рідина і випускається за допомогою довгого носика в пряму кишку. Таким чином він допоможе спустошити кишечник і очистити пряму кишку від бруду і непотрібних залишків неперетравленої їжі. Іншими словами, інтимний душ - це найпростіший спосіб очищення прямої кишки шляхом введення рідини в анус. Безпосередньо разом з рідиною вийдуть і калові маси, які можуть доставити Вам дискомфорт і незручність під час анального сексу.

Інтимний душ

В чому ж тоді відмінність клізми від інтимного душу? Можна подумати, що інтимний душ - це істинно сексшоповий продукт, який просувають за ціною вище, ніж на звичайні клізми. Ні, це не просто клізма, красиво іменована "інтимним душем". Це спеціально призначена інтимна річ, яка не тільки допоможе підготуватися до анального сексу і очистити всі анальні проходи, а й доставить справжнє задоволення під час цієї гігієнічної процедури. Фішка в тому, що на відміну від звичайного довгого носика клізми з одним отвором, інтимний душ, в більшості своїй, оснащений спеціальною насадкою з декількома отворами і дірочками, щоб повноцінно очистити пряму кишку з усіх боків і подарувати кришталеву чистоту кожному міліметру слизової стінок. До того ж, інтимний душ може мати кілька знімних насадок різних форм і варіацій. Насадки можуть бути як гладенькими і прямими, так і з рельєфною поверхнею, хвилястими вигинами, кульками і виступами. Завдяки таким насадкам Ви зможете не тільки очистити внутрішньоанальні простори, а й чуттєво простимулювати анальні стінки, ерогенні зони і навіть простату. Хіба клізма на таке здатна?

Інтимний душНасадки для анального душа виготовлені таким чином, щоб вони плавно і комфортно входили в анус і також приємно і безтурботно витягувалися. Звичайно, як і для анального сексу, Вам може знадобитися зволожуюча змазка, щоб і зовсім уникнути дискомфорту і неприємного тертя під час проникнення насадки всередину. Інтимний душ, призначений для анальної підготовки, в основному оснащений закругленою голівкою на насадці, що дозволяє легко проникнути в анус. Кінчик насадки може бути і у вигляді кульки, і навіть нагадувати анальну пробку. Ергономічна форма іграшки дозволить Вам отримати тільки найкомфортніші і приємні відчуття, під час яких Ви і зовсім забудете, що це гігієнічна процедура. У більш бюджетних варіантах інтимного душа Ви зможете зустріти і звичайну насадку, яка зовні схожа на насадку клізми. Але, тим не менше, інтимний душ - це щось еротичний виріб, який виготовлено з високоякісних і абсолютно нешкідливих матеріалів і в такій формі, щоб зробити процедуру приємно ефективною. Груші для рідини виготовляють і з термопластічної гуми, і з полівінілхлоріду, а такоже з латексу та других функціональніх матеріалів. Насадки ж могут буті як з якісного пластику, так і покриттям м'якшими ц пріємнішими матеріалами, такими, як силікон або полівінілхлорід. 

Інтимний душКрім клізмоподобних інтимних душів існують вироби і без груші для безпосереднього набору рідини всередину. У таких іграшках рідина береться прямо з проточного джерела. У комплект до таких інтимних девайсів включені спеціальна анальна насадка і шланг, який закріплюється однією стороною до насадки, а іншою - до крана або душу. Таким чином, Ви самі контролюєте напір, регулюєте температуру води і її кількість.

Так в чому ж плюси даної гігієнічної процедури?

  • спорожнення прямої кишки і очищення анальних стінок і всього внутрішньоанального простору;
  • позбавлення від залишків калових мас та іншого бруду;
  • психологічний комфорт та усвідомлення того, що ви абсолютно чистий і готовий навіть до найвитонченіших анальних пестощів;
  • часткове усунення неприємного запаху;
  • розслаблення ануса, адже при введенні інтимного душа сфінктер розширюється і дозволяє згодом легко і приємно увійти членом.
  • додаткова стимуляція анальних стінок, ерогенних зон та чоловічої простати.

Інтимний душ - це не просто гігієнічна процедура, а ще й спосіб отримання задоволення. А оскільки нервові закінчення в прямій кишці надзвичайно чутливі, то потрапляння напору рідини і почуття наповненості можуть принести небувалі відчуття і приплив збудження. Деякі поціновувачі можуть навіть отримувати оргазм від процедури клізмування. У жінок відбувається стимуляція анальних стінок, а у чоловіків ще й стимуляція простати, що може призвести до приємних відчуттів і чуттєвих пестощів далі. А на основі частого використання інтимного душу і еротичної клізми може й зовсім розвинутися клізмофілія.

Клізмофілія

КлізмофіліяКлізмофілія - ​​це пристрасть до отримання сексуального задоволення шляхом введення рідини в анус. Так-так, і таке буває. Деякі бояться клізми і активно її уникають протягом усього життя, а деякі беруть від життя все і отримують задоволення навіть від такої гігієнічної процедури. Клізмофіли практикують використання клізми та інтимного душу з метою отримання сексуального задоволення від приємного відчуття наповненості всередині і чуттєвого тиску рідини на внутрішні стінки і ерогенні зони. Клізмофіли також відрізняються не тільки любов'ю до клізм, а й до різних ректальних медичних свічок, термометрів, ректороманоскопів і інших штук, які так чи інакше слід вводити в анальний прохід. 

За статистикою серед клізмофілов частіше зустрічаються чоловіки, ніж жінки. Чому так? Все досить просто. Така пристрасть до клізм обумовлена тим, що у чоловіків є передміхурова залоза, простими словами, простата, яка аж надто чутлива до подібних процедур. Завдяки приємному тиску рідини на простату відбувається її стимуляція і внаслідок - отримання задоволення та насолоди. У жінок же така "ерогенна" заліза відсутня. Але це зовсім не означає, що клізмофілов жіночої статі і зовсім немає. Є, ще як!

Існує думка, що клізмофілія проявляється в людині через те, що в дитинстві батьки перестаралися з регулярними очищеннями кишківника своєї дитини і подібні процедури переносять любителя клізм в ностальгічні часи безтурботності і безтурботності під крилом турботливої матері. Але це вже окрема тема для дослідження. Так би мовити, по Фрейду.

До речі, якщо ви думаєте, що клізмофілія - це просто отримання задоволення від введення клізми самому собі, то можемо вас здивувати. Насправді у клізмофіліі є достатня кількість класифікацій і підрозділів. Якщо особливо не заглиблюватися в усі фетишистські категорії по цій темі, то можемо розповісти вам про три з них:

  • КлізмофіліяАутоклізмофілія. Даний вид клізмофіліі характеризується тим, що сексуальне збудження і насолода відбуваються виключно при введенні клізми в пряму кишку самому собі. А от у випадку, якщо клізму буде вставляти йому партнер або будь-яка інша людина, то ніякого збудження аутоклізмофіл не отримає. Не насолодиться він і в тому випадку, якщо буде вводити клізму комусь іншому. Аутоклізмофіл отримує задоволення виключно від самостійного введення клізми самому собі.
  • Активна клізмофілія. Активний клізмофіл збуджується від процесу постановки клізми своєму партнерові або просто іншим людям. Ця категорія людей отримує задоволення тільки тоді, коли ставить клізму самостійно, але не собі, а комусь іншому. 
  • Пасивна клізмофілія. Тут все в точності до навпаки. Представникам цієї категорії людей властиво насолоджуватися лише тоді, коли вони перебувають в пасивній ролі і отримують сексуальне задоволення, коли хтось ставить клізму їм.

Тепер то ви точно знаєте, що клізм можна не тільки боятися і вважати це чимось неприємним, ганебним і дискомфортним, але і воістину насолоджуватися ними!

Як щодо клізми шампанським?

КлізмофіліяЛюбителі клізми та інтимного душа не обмежуються звичайною водою для введення всередину. Багато хто використовує в якості рідини різні лікувальні і трав'яні настоянки, соляні розчини, соки та навіть алкоголь. І це зовсім не весь список рідин, до яких вдаються клізмофіли і любителі гострих відчуттів. 

Часто для колючих, гострих і незвичайних відчуттів замість води використовують алкоголь, причому абсолютно різний: від шампанського до вин і горілки. Тут вже хто що любить і вважає за краще. Для чого це робиться?

Алкогольні клізми - це легкий спосіб отримати зовсім інші відчуття під час такої звичайної процедури. Алкогольні напої можуть палити, вирувати, колоти і всіляко впливати на ніжні і чутливі слизові стінки прямої кишки. Це не є добре і абсолютно не корисно. Такі способи отримання екстремального задоволення шкідливі для здоров'я і можуть викликати роздратування кишківника і слизової оболонки, запальні процеси і навіть алкогольне отруєння. Варто пам'ятати, що алкоголь набагато швидше всмоктується через кишечник і товсту кишку, ніж через шлунок. Таким чином, навіть невелика кількість алкоголю миттєво вбереться в кров і призведе до алкогольного сп'яніння. В такому випадку вкрай імовірна передозування і отруєння, тому якщо ви вже й вирішили на даний вид сексуального розваги, то не варто перестаратися. 

Алкогольні клізми використовуються також безпосередньо для отримання алкогольного стану. В даному випадку це робиться для того, щоб уникнути неприємного запаху. Ви п'яні, але алкоголем не пахнете. Чудеса, чи не так? Навряд чи хтось стане обнюхувати Вас подібно собачці. Але це зовсім не лайфхак, адже всі сумні наслідки даної процедури ми описали вище. Отже краще не ризикувати!

И наостанок, в тему інших рідин в клізмі крім води, не можемо не згадати і вельми забавне, ексцентричне і творче застосування клізми. Вода? Трав'яні настойки? Шампанське? Пф, фарба! Так, саме фарба. А застосування фарби в якості рідини для клізми прийшло в голову американському художнику Кейт Боадві. Художник придумав вельми незвичайний стиль малювання за допомогою клізми з фарбою. Хоч і процес малювання досить інтимний і, так би мовити, 18+, але художник зі своїми послідовниками (так-так, вони існують) зовсім не соромиться своєї творчості і навіть привселюдної демонстрації процесу творення картин. Ось де-не-де, а на картинах Кейта Боадві ми воістину і в прямому сенсі можемо побачити його внутрішній світ. Так що пам'ятайте, якщо ви періодично робите щось "через одне місце", то ви не незграбний і неуважний, а просто творчий.

Кейт Боадві. Маки

Відгуки

Інтимний душ - гігієнічна процедура або любовна практика? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Інтимний душ - гігієнічна процедура або любовна практика?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка