Все про інтимний душ

У питаннях інтимної гігієни багато з нас досить педантичні. Завжди хочеться постати перед партнером в найкращому вигляді, і це не дивно. У таких ситуаціях на допомогу приходить пристрій під назвою інтимний душ. Напевно, багато хто з Вас якщо не стикалися з такою процедурою особисто, то як мінімум чули більш звичне для людини з країн СНД назва - спринцювання. Що це таке, і для чого потрібно ми з Вами і розберемося. 

Що таке інтимний душ? 

Простіше кажучи, інтимний душ - це клізма, призначена для подачі води всередину тіла. Люди роблять такі ритуали з різних причин - комусь хочеться домогтися ідеальної чистоти в інтимних зонах, а хтось проводить дану процедуру за медичними призначеннями, таке теж трапляється. 

Інтимний душ може бути направлений на дві зони - піхву або анус. У першому випадку до процедури вдаються багато жінок у всьому світі, і ось з яких причин вони це роблять: 

  • щоб позбутися від неприємного запаху;
  • для запобігання вагітності; 
  • щоб змити тілесні рідини - виділення, менструальну кров або сперму; 
  • для зниження ймовірності зараження ЗПСШ. 

Втім, вчені не довели, що вагінальний душ сприяє досягненню хоча б однієї з цих цілей. Більш того - промивання піхви водою вимиває разом зі шкідливими бактеріями також корисні, що може привести до подразнень та інфекцій. А щодо пунктів про запобігання вагітності та зараження ЗПСШ за допомогою "чарівної клізми", то це й зовсім міфи, які прийшли до нас з давніх-давен, коли медицина ще не була така розвинена, а про методи захисту знав далеко не кожен. Необхідно пам'ятати, що ВІД НЕБАЖАНОЇ ВАГІТНОСТІ І ЗАХВОРЮВАНЬ, ЯКІ ПЕРЕДАЮТЬСЯ СТАТЕВИМ ШЛЯХОМ ВАМ ДОПОМОЖУТЬ ТІЛЬКИ СПЕЦІАЛЬНО ПРИЗНАЧЕНІ ЗАСОБИ ЗАХИСТУ (захисні засоби з латексу та інші бар'єрні методи захисту)! Жодні способи "очищення", "обмивання" та "промивання" Вам не допоможуть, якщо сперматозоїд або інфекція вже проникли всередину. До того ж, спринцювання, особливо не просто чистою водою, а всякими травами з рецептів бабусь, може навпаки не запобігти ЗПСШ, а сприяти активнішому процесу запалення, оскільки воно змінює нормальну мікрофлору та Ph піхви, посилюючи розвиток інфекцій.

Анальне спринцювання, на відміну від вагінального, є традиційною гігієнічною мірою перед будь-якими анальними практиками. У цьому нема потреби, але до неї, проте, часто вдаються, щоб уникнути різного роду конфузи під час статевого акту, будь то поява фекалій або неприємного запаху. Крім того, анальний душ розвіює міф про анальний секс як про щось брудне і неприйнятне. Це хороший спосіб очистити пряму кишку, якщо Ви переживаєте про запах або залишках фекальних мас. Така практика допомагає підготуватися, в тому числі й психологічно до анальних пестощів, якщо для Вас це в новинку. 

Конструкція самого інтимного душу досить проста. Як правило, він складається з груші й однієї, або декількох насадок, залежно від моделі. У грушу наливається вода, на ній закріплюється насадка, яка після вводиться в піхву, або анус. І тоді грушу досить стиснути, щоб вода потрапила з неї прямо до місця призначення. 

Як правильно? 

Строго кажучи, інтимний душ - це не обов'язкова процедура. Наш організм відмінно справляється з тим, щоб очищати себе самостійно. І якщо Ви вирішите вдатися до такої гігієнічної міри - важливо зробити все правильно, щоб не нашкодити собі. 

Перш за все слід пам'ятати, що промивання водою як піхви, так і ануса, вимиває не тільки шкідливі бактерії, але також і корисну мікрофлору. У нашому організмі дуже тонкий баланс речовин, а тому, щоб не зруйнувати його, слід використовувати для спринцювання виключно воду. Сама ж процедура спринцювання не таїть в собі ніяких хитрощів. Але ми дамо Вам декілька порад, які допоможуть зробити цей процес максимально комфортним. 

По-перше - користуйтеся змазкою. Якщо для Вас в новинку сам інтимний душ, або ж безпосередньо введення в тіло сторонніх предметів (особливо це стосується ануса), тіло може почати затискатися рефлекторно і побороти це буває складно. Лубрикант допоможе м'яко і делікатно ввести сопло інтимного душу або клізми, що значно знизить дискомфорт від процедури. 

По-друге - зверніть увагу на температуру води. Занадто холодна вода може викликати неприємні відчуття і непереборне бажання відвідати туалет, в той час, як гаряча - обпекти слизові, які значно чутливіші, ніж зовнішній шкірний покрив.

В цілому, спринцювання як ануса, так і піхви - процедура досить делікатна. Дуже важливо вибрати правильну позу, в якій Вам буде зручно дотягнутися до інтимних зон. І нагадаємо - це не є необхідною гігієнічною мірою, особливо коли мова йде про спринцювання піхви. 

Як користуватись анальним душем?

  • При першому використанні інтимний душ необхідно промити перед гігієнічною процедурою.
  • Далі слід від'єднати робочий наконечник від груші та наповнити анальний душ водою. Для інтимної процедури варто використовувати лише звичайну чисту воду та бажано комфортної для Вас температури. Найкраще набирати теплу воду, температура якої приємно зігріватиме зсередини і даруватиме комфортні відчуття в процесі. Якщо Ваш аксесуар приєднується безпосередньо до душу/крану і не має груші, то необхідно робочий наконечник прикрутити до необхідної ділянки.
  • З'єднайте наконечник із грушею в цілісну конструкцію.
  • Тепер для більш плавного ковзання та комфортного проникнення слід змастити робочий наконечник зволожуючим лубрикантом.
  • Плавно вводьте аксесуар в анус, прийнявши зручну для цього позу. Найкраще це робити над унітазом.
  • Далі стискаємо грушу, щоб пустити воду в пряму кишку або ж відкручуємо кран, якщо у Вас модель душу без груші.
  • Ви самостійно можете контролювати силу стиснення, натиск, швидкість, дотримуючись своїх відчуттів та реакцій організму.
  • Після запуску води всередину повільно виймайте аксесуар так, щоб рідина затрималася до того моменту, поки не захочеться її випустити на волю.
  • Для кращого ефекту процедуру можна повторити.
  • Після використання анальний душ потрібно промити.

Який обрати анальний душ / вагінальний душ? 

Для деяких інтимний душ - це не необхідність, а майже повноцінна мастурбація, цим і пояснюється величезна кількість пристроїв всіляких форм і розмірів. Різноманіття форм самих груш і насадок на них вражає уяву. Ви можете знайти найрізноманітніші - від простих, які своєю формою і дизайном дуже явно нагадують знайому всім з дитинства клізму, до цілих наборів, де є маса насадок на вибір. Крім того, існують пристрої, які приєднуються безпосередньо до душового шланга! Втім, такі іграшки аж ніяк не для новачків. 

Але для тих, хто відчуває від анальної стимуляції задоволення, виробники підготували максимальну різноманітність. Наприклад, як щодо текстурованих насадок? Реберця, хвилі та інші фрагменти рельєфу - це вже не тільки про гігієну, а й про те, щоб отримати в процесі задоволення від стимуляції ануса (або піхви). 

Втім, якщо дана міра гігієни для Вас в новинку - рекомендуємо зупинити свій вибір на класичному інтимному душі з тонким носиком, що мінімізує можливий дискомфорт. 

Будьте уважні до своїх відчуттів і комфорту! І пам'ятайте, що наш організм - це розумна система, яка цілком здатна подбати про внутрішнє очищення самостійно. Додаткові гігієнічні заходи можуть викликати результат, зворотний бажаному. 

Відгуки

Все про інтимний душ (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Все про інтимний душ, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка