Місячні не перешкода! Готуємося до першого анального сексу

     Питання сексу в особливі жіночі дні – один з найбільш делікатне і спірне. Різні жінки і чоловіки по-різному ставляться до перспективи зайнятися коханням в дні менструації: кого-то пікантність ситуації збуджує, хтось не бачить різниці між сексом в ці та звичайні дні, а хтось – категорично не сприймає інтиму в цей період. Якими б не були Ваші особисті переконання щодо даного питання, місячні – не привід позбавляти себе і партнера задоволення.

     Анальний секс – гідна альтернатива традиційним ласкам
 
     Анальний секс є прекрасним варіантом для секс-естетів на час місячних і не тільки. Анальні ласки не тільки дозволяють обійти стороною всі педантичні прояви особливих днів, але і значно урізноманітнити звичний секс. Відчуття, що отримуються під час занять коханням з тильного боку, значно відрізняються від задоволення, одержуваного під час традиційного сексу. Відсоток прихильників анальних пестощів надзвичайно високий серед представників обох статей, а значить, спробувати даний вид сексу варто і Вам.
 
     Ретельна підготовка до анального сексу – запорука взаємного задоволення
 
     Довіра. Обов'язковою умовою такого виду ласк, як анальні, є обопільна згода обох партнерів. Заручитися довірою партнерки допоможе відверта розмова про анальний секс, який допоможе розвіяти її страхи і розвінчати міфи, якими оточен даний різновид любові. Підкріпити сказане допоможе відповідна література.
 
     Високий градус напруження пристрастей. Кращою підготовкою до анального сексу є довга і спекотна прелюдія: чим більше будуть збуджені обидва партнера, тим легше їм буде зважитися на анальні експерименти і тим більше задоволення даний вид ласк їм принесе. Збуджуючі гелі, духи з феромонами і інтимні іграшки допоможуть налаштуватися на потрібний лад і підігріти бажання.
 
     Поступовість. Щоб анальний секс став невід'ємною і обопільно улюбленою частиною вашої секс-програми, не варто форсувати події: кожен наступний маленький крок на шляху до анального задоволення потрібно робити лише після того, як був завершений попередній. Поступовість, ніжність, акуратність і рясне нанесення анальних лубрикантів дозволять зробити процес адаптації до нового виду утіх максимально швидким і мінімально дискомфортним. 
 
     Купити все необхідне для анальних задоволень запрошує магазин дорослих радощів Амурчик.
 
     «Амурчик» - задоволення без кордонів!

 

Відгуки

Місячні не перешкода! Готуємося до першого анального сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Місячні не перешкода! Готуємося до першого анального сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка