Чи можна використовувати тампони незайманим?

    Під час менструації вже дівчатка-підлітки починають мучитися з тим, наскільки незручний це період, особливо, якщо вони ведуть активний спосіб життя. При простоті використання прокладок вони не можуть на все 100% захистити під час заняття спортом або просто при швидких рухах. У цьому випадку варто звернути увагу на тампони. Однак багато дівчаток замислювалися, чи можна ними скористатися, якщо вони ще незаймані.
 
    Незайманість дівчат - це, перш за все, недоторкана дівоча пліва. І перша думка виникає, чи не вийде так, що при використанні тампона її можна випадково порвати? Відповідаємо - не можна. Головне при виборі тампона - це взяти невеликий розмір. Дівоча пліва розміщена в піхві на глибині приблизно 15 см від входу. Розміри стандартних тампонів - 4-5 см. Тому Ви можете сміливо пробувати такий вид захисту, тим більше, що він забезпечує більш зручний захист - з тампоном можна займатися спортом, спокійно плавати в морі - він абсолютно не помітний для оточуючих.
 
    Навіть якщо тампон буде трохи далі, ніж відстань від входу в піхву до дівочої пліви, порвати її все одно буде досить складно. По-перше, якщо тампон буде занадто тиснути, Ви відчуєте неприємні та навіть болючі відчуття. По-друге, під час менструації дівоча пліва стає набагато більш еластичною і при тиску на неї вона просто прогнеться.
 
    Як користуватися тампоном? 
 
    Прийміть зручну позу, піднявши та відвівши одну ногу або стоячи на обох широко розведених ногах. Візьміть тампон двома пальцями - не забудьте перед всією процедурою вимити руки - і акуратно, не поспішаючи введіть його в піхву, поки тампон не сховається в тілі повністю, і зовні залишиться тільки ниточка.
 
    Усередині кінчик тампона злегка розкривається, тим самим перешкоджаючи витіканню рідини, і також вбирання її в себе. При цьому на перших порах Ви, можливо, будете відчувати невеликий дискомфорт, але він дуже швидко пройде. Пам'ятайте, що тампон не повинен викликати жодних неприємних і тим більше болючих відчуттів - в цьому випадку його потрібно вийняти. Щоб вийняти тампон - досить акуратно потягнути за ниточку.
 
    При сильній менструації тампон слід міняти кожні 3-6 годин, при слабкій - кожні 6-8 годин. Як дізнатися, чи слід вже змінити тампон? Обережно натисніть за ниточку - якщо тампон починає легко ковзати - значить, він вже наповнений і його слід змінити. 
 
    Тампони досить добре вбирають, тому не вимагають частої зміни. Також на них ніяк не впливає відвідування туалету. Тому не рекомендується дуже часто змінювати тампон - якщо він ще досить сухий, то не дуже легко виймається з піхви та тим самим викличе неприємні відчуття у дівчини.

Амурчик

Відгуки

Чи можна використовувати тампони незайманим? (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Инна

Тампоны - очень удобное средство гигиены. И было бы очень жаль отказываться от них в пользу неудобных прокладок. К сожалению, многие молодые девушки именно так и делают, наслушавшись "страшилок" про лишение девственности тампоном. Но, чаще всего, это просто заблуждения. Девственная плева чаще всего имеет кольцевидную форму, а отверстие в ней больше по размеру, чем диаметр тампона, особенно мини-тампона.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Инна.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Чи можна використовувати тампони незайманим?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка