Як отримати сексуальне задоволення незайманій?

Як отримати сексуальне задоволення незайманій?Задоволення - це невід'ємна частина людського існування, яка безпосередньо пов'язана з рівнем і якістю життя, фізичним і психологічним здоров'ям, а також насолодою і любов'ю до всього, що відбувається з людиною протягом його довгого життєвого шляху. Без отримання хоча б малої дози тих позитивних емоцій і відчуттів, радості і позитивних переживань життя людини не буде повноцінним, адже задоволення - це своєрідний двигун прогресу, який вносить в наше життя те, заради чого варто жити. Почуття задоволення не обмежується моментом покупки довгоочікуваної речі, гастрономічною радістю в процесі поїдання улюблених ласощів, або істинною насолодою від проведення часу з улюбленими людьми. Для кожної людини задоволення проявляється в чомусь своєму, особливому і індивідуальному, але існують і загальні для всіх способи отримання задоволення. Одним з них виступає секс.

Секс - це далеко не просто механічне тертя тілами і фізичні навантаження на організм з фактом проникнення. Це, в першу чергу, ті статеві відносини між людьми, які за допомогою інтимних ласк окрилюють, надихають, розслаблюють і, звичайно ж, приносять величезне задоволення. Задоволення від сексу і інтимної стимуляції корисно не тільки для емоційного стану людини, але і для здоров'я в цілому. Сексуальне розвантаження здатне чудодійним чином вплинути на психологічне здоров'я, позбавити від стресу і депресивних станів, а це, на хвилиночку, дуже важливо в сучасному світі. Але відразу назріває питання: “А як же отримувати сексуальне задоволення тим, у кого статевого партнера, а власне і сексу немає?”. Відповідь дуже проста - секс-іграшки. У світі, де перед Вами відкриваються небачені простори з вибору найрізноманітніших секс-іграшок для інтимної стимуляції, Ви без сексуального задоволення, насолоди і оргазму не залишитеся вже точно. Тоді на підході наступне питання: “Чи можливо якось отримати сексуальне задоволення незайманим?”. Відповідь як і раніше проста - секс-іграшки. Як і яким чином, запитаєте Ви? А ми Вам розповімо.

Невинність - не перешкода для задоволення

Невинність - не перешкода для задоволенняВсі ми колись були цнотливі і недоторканні, а хтось і донині живе, зберігаючи свою невинність для особливого моменту або людини. І якщо “чоловіча невинність” - поняття абстрактне і нічим фізично не доведене, крім як розповідями “Да я… Да я вже ораву жінок у ліжку любив… Я вже не незайманий з 10 років … і т.д”, то з незайманістю жінок справи йдуть трохи інакше. Так склалося, що жіночу частину людства природа нагородила цілком собі фізичною, а саме анатомічною ознакою - гіменом (у простолюдді “дівоча пліва”), який існує не тільки як абстрактне поняття в головах людей, але і як матеріальна складка слизової оболонки при вході в піхву, яку можна побачити, помацати, пошкодити, знищити і зробити інші дії, які можна провернути з   будь-якими іншими матеріальними речами. А так, як сексуальне бажання і збудження може виникати не тільки у жінок, які ведуть статеве життя, а й у незайманих, які з різних причин не бажають позбавлятися невинності, але не проти отримати сексуальне розвантаження і насолодитися приємними моментами інтимної стимуляції, то виникає логічне питання “Чк?”.

Для початку, не варто забувати, що крім сексу і стимуляції з проникненням, існують і інші способи отримання сексуального задоволення, адже ерогенні точки розташовані не тільки в далеких глибинах піхви, але і на інших ділянках жіночого тіла, в тому числі на зовнішніх . А з урахуванням того, що ринок секс-іграшок давно переступив той етап, коли розроблялися тільки фалоімітатори і вібратори для класичних вагінальних ласк і зараз світ інтимних девайсів просто кишить найрізноманітнішими виробами для стимуляції всіх ерогенних зон, то питання про сексуальне задоволення і незайманих автоматично переходить в розділ легко вирішуваних завдань. Ми вам скажемо навіть більше: за допомогою секс-іграшок незаймані дівчата також можуть отримувати оргазм і насолоджуватися повноцінною інтимної стимуляцією. Головне, вибрати правильну іграшку.

Вакуумні стимуляториЯкі секс-іграшки підходять незайманим?

1. Вакуумні стимулятори

Вакуумно-хвильова стимуляція - це не тільки спосіб отримання сексуального задоволення і яскравих кліторальних оргазмів, який знаходиться зараз на піку популярності разом з вакуумними стимуляторами, але і просто ідеальний варіант інтимної стимуляції для незайманих. Секс-іграшки з технологією безконтактної вакуумно-хвильової стимуляції призначені для чуттєвої і точно спрямованої стимуляції клітора за допомогою створення внутрішнього вакууму і ефекту всмоктування. Головна ділянка впливу для вакуумних стимуляторів - клітор, так що, чим не ідеальний варіант? До того ж, вакуумні стимулятори завдяки своїй потужності, інтенсивності та ефективності можуть з легкістю довести Вас до вибухового кліторального оргазму, а то і не один раз. З принципом роботи вакуумних стимуляторів, Ви можете ознайомитися в статті “Вакуумно-хвильова стимуляція: міф чи оргазмічна реальність?”

Лідерами серед виробників стимуляторів з вакуумною технологією з року в рік виступають такі бренди, як Womanizer і Satisfyer. Крім цих відомих виробників на ринку секс-іграшок Ви знайдете ще масу відмінних аналогів від інших брендів, які також зможуть доставити Вам бажане задоволення.

 

Кліторальні вібратори2. Кліторальні вібратори

Різноманітність кліторальних вібраторів - це справжнє роздолля як для незайманих, так і просто любительок кліторальної стимуляції. Тут вам і компактні класичні вібратори, вібропулі, вібронапалечники, вібратори-метелики, вібротрусики і самі неординарні, незвичайні моделі всіляких девайсів для чуттєвих ласк клітора. Вибір настільки великий, що подібними вібраторами можна запастися на всі випадки життя. Як, наприклад, на рахунок вібратора-помади або вібратора-туші? Таку маленьку і вельми непримітну і нічим не підозрілу річ легко можна носити навіть просто в невеликій дамській сумочці і використовувати при будь-якій зручній можливості. Ніхто навіть і подумати не зможе, що ця річ - ніщо інше, як справжнісінький вібратор. А можна і зовсім зробити ще простіше і придбати вібротрусики, в які або вже вбудований віброелемент, або ж є спеціальна кишенька для компактного вібратора, призначеного для носіння в трусиках. Такою іграшкою Ви зможете управляти за допомогою пульта управління, а це означає, що зможете розважитися в будь-яку хвилину і в будь-якому місці. Що вже говорити, про кліторальні вібратори найнеймовірніших форм і неординарних дизайнів. Часом звичайні вібратори виглядають немов прекрасна декоративна прикраса або взагалі як елемент інтер'єру. Втім, кліторальні вібратори - це дійсно ідеальне рішення для тих, хто не бажає поки прощатися з незайманістю, але володіє величезним бажанням отримати яскравий емоційний сплеск у вигляді кліторального оргазму.

 

Універсальні вібромасажери3. Універсальні вібромасажери

Ще одним крутим девайсом, який дозволить отримати жінці яскравий і потужний кліторальний оргазм, виступає універсальний вібромасажер. Відмінність подібного масажера від інших кліторальних вібраторів в тому, що дана іграшка володіє досить значними розмірами і часом навіть вагою. Все це тому, що такі вібромасажери дійсно універсальні і призначені вони не тільки для інтенсивної кліторальної стимуляції, але і для якісного вібраційного масажу всього тіла. У таких іграшок досить потужна вібрація, а тому вони своєю роботою відмінно знімають напругу з м'язів, прекрасно масажують будь-які ділянки тіла, будь то шия, спина або ж руки, ноги, а також можуть бути використані і в ролі крутих кліторальних вібраторів. Велика м'яка голівка універсального вібромасажера здатна подарувати Вам блаженні моменти чуттєвої і неймовірної кліторальної стимуляції, в результаті якої Ви, безсумнівно, досягнете оргазму.

Анальні секс-іграшки4. Анальні секс-іграшки

Якщо Ви не бажаєте позбавлятися дорогоцінної Вами невинності, але все ж мрієте про стимуляцію з проникненням, то чому б не спробувати анальну стимуляцію? Чим Вам не прекрасна альтернатива класичному сексу і вагінальній стимуляції? Адже, якщо задуматися, то анальний отвір має просто величезну кількість нервових закінчень, стимуляція яких принесе жінці масу приємних і навіть оргазмічних відчуттів. Є навіть ті жінки, які заявляють, що анальний оргазм куди яскравіше, потужніше і приємніше, ніж вагінальний. А раптом Ви серед таких жінок? Не спробуєте, не впізнаєте. До того ж, анальна стимуляція ніяк не впливає на вагінальну невинність, так що за цілісність, так званої, дівочої пліви можете навіть не турбуватися. Але варто враховувати, що хоч анальний отвір, на відміну від вагінального, не має гімена, який буде перешкоджати повноцінному проникненню, але все ж рубати з плеча і занурюватися з головою в анальну стимуляцію відразу з великих іграшок не варто. Для правильної, комфортної і приємної анальної стимуляції потрібна своєрідна підготовка, яка дозволить розслабити і натренувати м'язи ануса для легкого і приємного проникнення іграшок. Варто починати з найменших моделей анальних іграшок, які призначені для початківців. Такими можуть виступати як класичні анальні пробки, так і різні ланцюжки, кульки або навіть невеликі вібратори. Згодом розмір девайсів можна поступово збільшувати і переходити до більш важкої артилерії і насолоджуватися вже великими фалоімітаторами, вібраторами або пробками. У будь-якому випадку, анальна стимуляція - це відмінна альтернатива інтимній стимуляції для незайманих, яка не гірше вагінальної може довести до яскравого оргазму.

Рідкі вібратори5. Рідкі вібратори

Ну а якщо Ви перебуваєте на шляху до секс-іграшок, але ще поки не наважуєтеся їх придбати, то можна спробувати спеціальні засоби (креми, гелі) з ефектом вібрації, які стануть відмінним початком вашого сексуального задоволення. Стимулюючі креми з ефектом вібрації, пульсації і чуттєвого поколювання називають також “рідкі вібратори”. Подібні інтимні засоби впливають як на зону клітора, так і на слизову піхви і обдаровують жінку приємними і, в деяких випадках, навіть оргазмічними моментами насолоди. Рідкі вібратори стануть також відмінним доповненням до кліторальних вібраторів і в такому поєднанні принесуть Вам ще більше яскравих відчуттів від стимуляції. Детальніше про рідкі вібратори Ви можете дізнатися в статті “Рідкі вібратори”.

Гімен гіменом, але оргазм за розкладом

Як Ви вже зрозуміли, невинність - зовсім не привід відмовлятися від сексуального задоволення. У сучасному світі, а вже тим більше на ринку секс-іграшок знайдеться абсолютно все, що дозволить Вам відвідати справжньої насолоди і оргазмічного щастя. Так що беріть на озброєння все вищенаписане і вибирайте, яка секс-іграшка виявиться в кошику для замовлення першою.

 

Відгуки

Як отримати сексуальне задоволення незайманій? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як отримати сексуальне задоволення незайманій?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка