Перший секс і відчуття

    Для дівчини перший секс, зазвичай, асоціюється з больовими відчуттями. Більшість знають, що невинність - це, перш за все, наявність не пошкодженої дівочої пліви, яка під час першого сексу рветься, тим самим викликаючи не найприємніші відчуття. Однак не завжди дівчина може відчути біль, а іноді навіть може зовсім не помітити що-небудь, крім задоволення від інтимної близькостіі.
 
     Чому так буває?
 
    Мало хто, можливо, знає, що бувають різні види дівочих плів у дівчат. Кожна дівоча пліва має отвір - він може бути досить великим або ж зовсім маленьким, від чого і залежать Ваші відчуття під час першого сексу, а іноді і від другого. 
 
    Дівоча пліва являє собою смужку слизової оболонки піхви, розташованої досить близько до входу в піхву і створює звуження в ньому самому. У пліви завжди є одне або кілька отворів для вільного виходу менструальної крові. Пліва служить захистом між зовнішнім середовищем і внутрішнім середовищем піхви. 
 

    Види дівочих плів

     - кільцеподібна (з одним отвором посередині);
     - напівмісячна;
     - трубчаста;
     - губовидна;
     - кілевидна;
     - велікообразна;
     - неперфорована (сліпа);
     - мікроперфорована.
 
    У кожної дівчини дівоча пліва відрізняється розмірами, формою, видом, товщиною і кількістю нервових закінчень. Вважається, що в юному віці (14-16 років) пошкодження дівочої пліви переноситься легше, ніж в більш дорослому. Також в залежності від товщини пліви та наскільки в ній багато отворів (а також їх розмірів) дівчина може взагалі не відчути ніякого болю при розриві. Також буває, що при пошкодженні дівочої пліви вона рветься в повному обсязі або залишаються її залишки.
 
    Який вид пліви у дівчини, може сказати тільки гінеколог при огляді, а також дати рекомендації щодо першого сексу. Буває, що дівоча пліва настільки щільна, що її не виходить пробити під час сексу. При активних спробах дівчина буде отримають сильні больові відчуття, а також є ймовірність сильного пошкодження піхви. У цьому випадку буде потрібно хірургічне втручання - дефлорація. Вона проводиться швидко, під анестезією та абсолютно безболісно. 

Амурчик

Відгуки

Перший секс і відчуття (1 відгуків)
12.10.2016
5 - Дарина

Интересно было узнать столько полезной информации. Я всегда удивлялась, почему у меня во время первого секса не было дикой боли, о которой все говорят! Я прям ждала этого момента, но,к моему счастью, всё прошло безболезненно. А вот подруга жаловалась на сильные болевые ощущения при первом сексе. Тогда мы думали, что это всё зависло от партнёра, а оказывается причина в строении плевы.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Дарина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Перший секс і відчуття, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка