Догляд за латексом

Латекс — це потужний фетиш, у якого безліч шанувальників (і шанувальниць) у всьому світі. Комусь подобається естетика латексу: тіло, обтягнуте блискучим матеріалом, що щільно облягає кожен сантиметр, виглядає шалено еротично. Інші отримують задоволення від відчуття латексного одягу на тілі. Якщо Ви коли-небудь бачили тематичні фотосесії моделей та знаменитостей у латексі — Вам не потрібно пояснювати, наскільки прикрашає блиск матеріалу. Він так і манить торкнутися, провести рукою.

костюм з латексу

Разом з тим латекс — це досить специфічний і примхливий матеріал, що вимагає правильного догляду і навіть зберігання. Втім, якщо Ви дійсно любите зовнішній вигляд та відчуття латексного одягу на шкірі, можна дотримуватись нескладних, але дуже важливих правил догляду. Вони допоможуть Вам зберегти первозданний зовнішній вигляд та тактильні властивості улюбленої сукні чи костюма. Достатньо знати, що цей матеріал "любить", а чого навпаки — не переносить.

Як же правильно доглядати за латексом? Нумо розбиратися! 

Перша розпаковка: що робити, чого очікувати?

Насамперед вийнявши з коробки обновку, не поспішайте розчаровуватися. У житті латекс виглядає не так ефектно, як на фото. Немає тієї текстури та глянсового блиску. Але це не означає, що відчути себе сексуальною жінкою-кішкою Вам не вдасться. Річ у тім, що латекс обробляють тальком перед тим, як упакувати. Завдяки цьому він не злипається, а складену сукню чи комбінезон легко розгорнути. Для блиску його обробляють силіконовою змазкою, коли він уже одягнений.

Як і будь-яку нову річ, вбрання потрібно буде випрати, щоб змити тальк. Допускається тільки ручне прання в теплій, але не гарячій воді. Машинне прання навіть на делікатному режимі безповоротно зіпсує обновку. Можна використовувати делікатний порошок для прання, а від косметичного мила, шампунів, гелів для душу та іншої побутової хімії краще утриматися. Якщо нічого потрібного немає — досить добре промити обновку у воді. Після чого її буде потрібно добре просушити в приміщенні, де немає вологості. Краще не вішати виріб поблизу джерел тепла - батарей, сушок, обігрівачів, оскільки високі температури латексу протипоказані.

Вдягайте улюблене вбрання правильно! 

Так, вже на такому етапі починаються складнощі. Але хіба Ваше власне задоволення і вогник пристрасті в очах партнера не варті того, щоб трохи заморочитися? 

Насамперед запам'ятайте: латекс не натягується на сухе тіло. Немає кращого способу пошкодити сукню або комбінезон з цього матеріалу, ніж тягнути його, як джинси, що облягають, або колготки. Ваш найкращий помічник у цьому питанні — лубрикант. Можна використовувати спеціальний спрей для латексу, але підійде і звичайна силіконова змазка, яку Ви використовуєте для сексу. Нанесіть достатню кількість на тіло та внутрішню поверхню одягу і поступово, не поспішаючи, надягайте виріб, поступово розгладжуючи складки. 

Розкішний довгий манікюр також варто тримати якомога далі від латексних виробів. Якщо Ви можете похвалитися таким — подбайте про те, щоб у Вас був помічник. Також перед тим, як одягати латексний одяг чи білизну краще зняти всі прикраси: шпильки, кільця, ланцюжки та підвіски, а якщо у Вас є мікродермали — з ними потрібно бути в кілька разів обережніше, по можливості заклейте їх пластиром. 

Догляд та зберігання: чого боїться латекс? 

Зберігати виріб після прання слід тільки у висячому положенні, щоб латекс не злипався і не утворював грудки. Звичайно, це стосується одягу/білизни, який Ви плануєте носити регулярно. Для тривалого зберігання латекс потрібно знову пересипати тальком, тому він точно не злипнеться. Вішаки краще вибирати пластикові, або дерев'яні — контакту з металом, особливо з міддю, краще уникати.

Не варто залишати латексні вироби поблизу косметичних засобів, особливо олій. Якщо вони випадково проллються — це пошкодить структуру тканини, безнадійно зіпсувавши виріб. Також поблизу ящика або полиці, де зберігатиметься латексний одяг, не повинно бути батарей та обігрівачів. Оптимальна температура — 15-25 градусів Цельсія, при цьому на полицю не має попадати сонячне світло. По-перше, це тепло, якого матеріал не переносить, А по-друге, ультрафіолет для цього ніжного матеріалу так само шкідливий, як і висока температура. 

Відгуки

Догляд за латексом (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Догляд за латексом, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка