Звуження піхви: міф чи реальність?

Інтимне життяІнтимне життя - одна з важливих складових стосунків між чоловіком і жінкою, а для деяких пар і зовсім компонент №1. Не секрет, що користь від сексу неймовірно велика, оскільки він впливає не тільки на отримання фізичного задоволення, а й на психологічну атмосферу і контакт між партнерами. Жінці секс приносить не тільки задоволення, але і заряджає сексуальною енергією, яка дозволяє зупиняти процес старіння шкіри. Доведено, що жінки, які мають регулярний якісний секс, а вже тим більше, якщо при цьому відчувають оргазм, виглядають набагато молодше і навіть щасливіше. Шкіра у таких жінок довше залишається еластичною та свіжою, а зморшки з'являються набагато пізніше, ніж у тих дам, яких не влаштовує їх сексуальне життя. Чоловіки теж отримують величезну користь від сексу, але тут справа навіть більше не в фізіологічних особливостях і змінах організму, а в психологічних. Безумовно, хороший секс задовольняє чоловіка на фізіологічному рівні і привносить в життя яскраві емоції, відчуття і враження. Сексуальна енергія, отримана в статевому акті, сприяє і успіхам у всіх сферах діяльності, починаючи від кар'єри і закінчуючи успіхами в фінансах. Але що ж робити, якщо такий важливий елемент відносин як секс перестав приносити задоволення? Що робити і до чого вдаватися, якщо жіночі вагінальні стінки втратили свою еластичність і пружність, а тому якість сексу стало нижче? Як повернути колишню тугість, щоб знову отримувати оргазми, молодіти і добиватися успіхів? Вихід є.

Чому стінки піхви втрачають еластичність?

Перед тим, як перейдемо до безпосереднього вирішення даної проблеми, слід розібратися, чому ж відбувається втрата еластичності та пружності піхви.

Світ піхвиОсновні причини:

  • Пологи. Найпоширенішою причиною втрати еластичності вагінальних стінок є саме пологи. Великий відсоток жінок, які народили дитину природним шляхом, стикаються з цією проблемою. Так, піхва - досить еластичний орган, який здатний прийти в свою первинну формучерез деякий час, але... Але у деяких це відбувається або протягом дуже тривалого періоду, або ж м'язи не відновлюються і зовсім. Внаслідок проходження дитини через родові шляхи інтимні м'язи розтягуються до такої міри, що в результаті вони не набувають первісної пружності. Порушують тонус піхвових м'язів і розриви, які трапляються під час процесу пологів. P.S. Слід пам'ятати, що кожен організм індивідуальний, а тому з післяпологовим розтягуванням і втратою тонусу м'язів можуть стикатися не всі дівчата.
  • Травми статевих органів, операції та хірургічні втручання. Порушенню тонусу м'язів, а також їх розтягуванню можуть посприяти різні хвороби, безпосередньо пов'язані зі статевою системою, які впливають на еластичність м'язів. Розриви, розрізи, а також шви, після яких можуть утворитися великі рубці, можуть привести до деформації м'язів і порушення їх тонусу.
  • Вік. Інтимні м'язи також піддаються впливу віку. З роками м'язи піхви самі по собі втрачають еластичність і стають зовсім не такими, якими були в молоді роки. Точного вікового бар'єру початку "старіння" м'язів немає, адже все відбувається в залежності від індивідуальних особливостей організму. Тому чекати втрати тонусу інтимних м'язів в певному віці не слід. 
  • Вроджені особливості піхви. Індивідуальні особливості організму ніхто не відміняв, тому слабкість м'язів може бути викликана саме вродженими особливостями органів малого таза. 

Інтимне життяЯк розв'язати проблему?

Проблема втрати тонусу і ослаблення вагінальних м'язів нагальна для жіночої статі, а тим більше для жінок в післяпологовий період. Для її вирішення люди вдаються до найрізноманітніших методів та способів, починаючи від народних засобів і закінчуючи хірургічними операціями.

Найпростішим і доступним методом може здатися народна медицина або ж всім відомі "бабусині методи". Але це може здатися лише на перший погляд. Насправді ж народні способи можуть привести до більш серйозних проблем, ніж ослаблений тонус м'язів. Найвідоміші народні методи звуження вагінальних м'язів - це використання марганцівки і лимонного соку. Метод полягає в тому, що вагінальні стінки слід обробити розчином марганцівки або лимонним соком. Допоможе Вам це чи ні - не ясно, але ясно одне - опік слизової оболонки забезпечений. Така агресивна суміш для ніжної слизової статевих органів просто неприйнятна і небезпечна. Крім опіку, такі засоби просто знищують корисні бактерії і сприяють попаданню різних інфекцій. Тому використання таких "народних методів" наполегливо не рекомендується!

Існують також і більш м'яко діючі засоби народної медицини, якщо Ви все ж затятий прихильник подібних методів. Настій дубового листя або звичайної м'яти також відносяться до розряду чудо-засобів для звуження піхви. Вони не такі агресивні, як попередні, але також малоефективні в досягненні Вашої мети. Чи варто витрачати на це час? Не думаємо.

Найрадикальнішим способом звуження піхви є хірургічне втручання. До нього жінки вдаються в тому випадку, якщо бажають швидкого ефекту при мінімальних зусиллях. Навіщо тренувати м'язи або користуватися засобами що звужують, якщо можна просто лягти під ніж? Деякі жінки від відчаю можуть піти на цей серйозний крок, але слід виважено обдумати кожну деталь і можливий результат подій. Операція - це завжди складний та болісний процес, який може призвести до ускладнень і навіть не виправдати тих надій, які на неї були покладені. Навіть якщо Ви покладали великі надії на засоби народної медицини і вони зазнали краху, то Ви хоча б витратили самий мінімум грошей на цей варіант. З операцією же все набагато серйозніше. Хірургічне втручання - дорога послуга, яка вимагає не одну і не дві тисячі гривень. Тим більше операції, які стосуються таких делікатних проблем, не тільки дуже дорогі, але і не завжди безпечні. Операція - є операція. І ризики є завжди. 

Після всього сказаного вище не думайте, що виходу немає. Вихід є, причому досить дієвий і не дорогий. Що ж це таке? Засоби для звуження піхви, які доступні для всіх і кожного.

Засоби для звуження піхви

У 21 столітті слід забути про народні засоби і користуватися всіма благами інновацій та корисних винаходів. Винаходи стосуються не тільки високотехнологічних штук в світі розумних машин та штучного інтелекту, але і таких делікатних, інтимних речей, як проблема ослаблення вагінальних м'язів, а точніше - їх рішень. На сьогодні вже існує велике різномаїття засобів з ефектом звуження піхви: від кремів до спреїв. 

Засоби для звуження піхви

Які засоби для звуження піхви існують?

  • Крем. Найпоширеніший засіб, яке не тільки звужує піхву, але і живить, зміцнює, а також покращує стан слизової оболонки.
  • Гель. Гелі працюють за тим же принципом, що і креми. Головна відмінність лише одна - вони швидше вбираються в шкіру. 
  • Спрей. Спреї можуть бути зручніше при нанесенні їх на інтимну зону. Слід лише розпилити на необхідну зону за допомогою зручного пульверизатора та очікувати ефекту. Принцип дії такий же, що і у кремів з гелями.

Звуження піхвиЯк це працює?

Звужуючі засоби природним шляхом звужують і зміцнюють піхву. Працюють вони на клітинному рівні і тим самим підвищують тонус клітин вагінальних м'язів та покращують пружність тканин і слизової. Після того, як крем вбереться в стінки піхви, активні речовини починають запускати процес регенерації і відновлення тканин статевих органів. Відразу після нанесення засобу м'язи скорочуються та "підтягуються". Таким чином створюється ефект звуження вагінальних стінок, який сприятливо впливає на якість сексу і відчуття під час інтимної близькості. 

У складі таких засобів, переважно, міститься кора дуба, екстракт якої і має той дубильний ефект, що впливає на клітини тканин піхви і підвищує м'язовий тонус стінок.

Деякі засоби, крім звужуючого ефекту, здатні підсилити чутливість при статевому акті, усунути відчуття сухості в інтимній зоні, а також нормалізувати стан мікрофлори піхви.

Чи це безпечно?

Засоби для звуження піхви виготовляються в основному з натуральних, природних компонентів, які не повинні викликати алергію та інші подразнення. Подібні креми й гелі повністю нешкідливі і не несуть жодної небезпеки для здоров'я. Але все ж, слід пам'ятати про індивідуальної сприйнятливості та непереносимості того чи іншого компонента. Тому, якщо певний крем має в складі Ваш алерген, то від застосування варто відмовитися. У всьому іншому ж засобі зі звужуючим ефектом розроблені з натуральної сировини і з урахуванням всіх жіночих особливостей організму, а тому є повністю нешкідливими для здоров'я і безпечними.

Як довго триває ефект?

Звужуючі засоби - це спосіб з короткочасним ефектом. Розроблено такі креми для того, щоб подарувати Вам ефект звуження піхви безпосередньо в процесі статевого акту для посилення відчуттів. Діють вони, в основному, близько 40 хвилин, чого цілком повинно вистачити для отримання максимально різноманітних відчуттів під час сексу й оргазму. Є й такі засоби, які необхідно втирати по 2 рази в день, щоб закріплювати результат, але це буває вкрай рідко. Здебільшого, такі креми використовують за 10-15 хвилин до статевого акту і вони втрачають свій ефект по закінченню деякого часу. Але можете бути впевненою, для сексу і чуттєвих відчуттів Вам вистачить!

Якщо ж Ви бажаєте більш тривалий ефект, то необхідно використання кремів для звуження піхви поєднувати зі спеціальними тренуваннями для вагінальних м'язів. В такому випадку Вам на допомогу прийдуть вагінальні кульки або ж тренажери Кегеля. З ними Ви зможете тренувати свої м'язи тазового дна, зміцнювати їх і підтримувати в тонусі. Вагінальні кульки для тренувань Кегеля + креми зі звужуючим ефектом - це просто виграшне комбо для дівчат, які мріють привести вагінальні м'язи в норму.

ОргазмЗруйнувати міфи та посилити оргазм - done!

Якщо Ви думаєте, що засоби для звуження піхви необхідні лише тим жінкам, які народжували або відчувають дискомфорт у зв'язку зі слабкими м'язами тазового дна, то Ви помиляєтеся. Креми / гелі / спреї зі звужуючим ефектом - це відмінні засоби для різноманітності інтиму в парі. Хтось купує костюми для рольових ігор, хтось БДСМ-атрибутику для отримання нових відчуттів від грубих прелюдій та сексу, а хтось бажає яскравих відчуттів від тугого проникнення та більш щільного інтимного контакту під час сексу. А оскільки більшість звужуючих засобів здатні посилити приплив крові до статевих органів й підвищити рівень чутливості, то це означає одне - оргазм не за горами! Подібні креми дозволяють прискорити і посилити досягнення оргазму обома партнерами, чому б не спробувати?

Так що підведемо підсумки. Звуження піхви - не міф, а дуже навіть реальна реальність. Хоч ефект і не постійний, але практично миттєвий і дуже ефективний. З засобами зі звужуючим ефектом Ви зможете не тільки урізноманітнити Ваше сексуальне життя і отримати масу нових, яскравих і вибухових відчуттів, але й посилити оргазм, причому не тільки собі, але ще і партнеру. 

Ефективно? - Так.

Безпечно? - Так.

Нешкідливо? - Так.

Натурально? - Так.

Круто? - Ще б пак.

Чи варто спробувати? - Негайно!

 

Відгуки

Звуження піхви: міф чи реальність? (1 відгуків)
01.10.2019
5 - Tsvirkalo

Полезная статья, спасибо!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаем-ый/-ая Tsvirkalo.
Большое спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Звуження піхви: міф чи реальність?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка