Огляд: тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach

Тренажер Кегеля Magic Motion Kegel CoachПоліпшити якість відчуттів під час сексу, навчитися контролювати скорочення інтимних м'язів, запобігти появи таких проблем, як нетримання сечі і опущення органів, підготувати вагінальні м'язи до майбутніх пологів і повернути колишню еластичність і тонус після них Вам допоможуть відомі вправи Кегеля, які розроблені для того, щоб вирішити всі вищезгадані проблеми. Ефективними ж дані вправи будуть в симбіозі зі спеціальними тренажерами, призначеними для інтимних тренувань по зміцненню м'язів тазового дна. Такими тренажерами, в основному, виступають вагінальні кульки і віброяйця, форма і функціонал яких розрахований спеціально для досягнення певних результатів від вправ. У сучасному світі існує вже багато різноманітних девайсів для тренувань, починаючи від самих звичайних бюджетних пластикових куль і закінчуючи ультрасучасними та інноваційними смарт-іграшками з масою додаткових функціональних можливостей і дистанційним управлінням. Одним з таких інноваційних смарт-тренажерів виступає і нова модель віброяйця для тренувань по зміцненню інтимних м'язів Magic Motion Kegel Coach, розроблена відомим виробником Magic Motion, який вже встиг заслужити довіру своїх користувачів по всьому світу завдяки своїй високій якості, крутому функціоналу і унікальному дизайну. Що ж із себе представляє Magic Motion Kegel Coach?

Тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach

Magic Motion Kegel Coach - це якісний, стильний і ефективний тренажер Кегеля, який відноситься до розряду смарт-іграшок, так як може управлятися і кнопкою на корпусі, і дистанційно за допомогою спеціального додатку на телефоні. Класична форма віброяйця в поєднанні з компактним розміром і ідеально гладкою поверхнею дозволяють жінці легко і невимушено вставляти іграшку в піхву і зручно тренуватися, не відчуваючи ніяких незручностей і дискомфорту в процесі використання і навіть рухів. Унікальною особливістю тренажера Кегеля Magic Motion Kegel Coach виступають вбудовані запатентовані датчики, розташовані по обидва боки іграшки. Саме завдяки своїй чутливості і чіткості вони можуть відстежувати і фіксувати всі скорочення і рухи інтимних м'язів під час тренування. Це дозволить Вам переглядати свої результати і досягнення в додатку Magic Kegel, а також підбирати собі необхідні рівні тренувань для більш ефективних результатів і показників. Крім цього додаток Magic Kegel відкриває для Вас новий світ з додатковими можливостями і крутими програмами з різними рівнями навантаження. Але тепер про кожну особливість тренажера окремо. 

Особливості тренажера Кегеля Magic Motion Kegel Coach

Класична форма віброяйця1. Форма і дизайн. Magic Motion Kegel Coach - це мінімалістичне віброяйце, розроблене в класичній овальній формі без будь-яких додаткових деталей і витончених елементів декору. Іграшка максимально проста за формою і володіє ідеально гладкою і рівною поверхнею. Такий мінімалізм підтримується для того, щоб тренажер комфортно і легко проникав у піхву, зручно розміщувався всередині і не заважав під час тренувань і різних рухів. З цією ж метою віброяйце виготовлено в досить компактних розмірах. Невеликі габарити іграшки також сприяють більш ефективним і інтенсивним тренуванням, так як маленький девайс необхідно стискати вагінальними м'язами набагато активніше і сильніше, що дає позитивний ефект в результаті. Проте, незважаючи на такий мінімалізм тренажер виглядає дуже стильно і мило. Приємний рожевий колір підкуповує своєю ніжністю і відмінно доповнює такий простий на вигляд жіночий девайс. На ділі ж це зовсім не звичайне віброяйце для отримання сексуального задоволення, а справжній механізм для ефективних тренувань. Але поки не буде зачіпати начинку цього смарт-гаджета і продовжимо про зовнішній вигляд іграшки. 

Крім самого овального віброяйця тренажер оснащений і довгим силіконовим шнурком з кулькою на кінчику. Даний шнурочок призначений для того, щоб іграшку можна було швидко і легко витягти назад. Для того, щоб дістати тренажер з піхви досить просто потягнути за шнурочок або намотати його на палець, після чого іграшка неодмінно, без труднощів вийде назовні. Варто відзначити, що шнур також грає роль антени, за допомогою якої здійснюється безперебійний зв'язок з додатком і телефоном. Тому, вставляючи іграшку в піхву, необхідно щоб як мінімум 4 см шнурка-антени знаходилися зовні, щоб забезпечити кращий сигнал для якісного з'єднання. 

У комплектіВас чекає також і спеціальний стопер, за допомогою якого можна запросто визначити і встановити рівень проникнення іграшки. Ви просто вставляєте тренажер в піхву до певного рівня (як Вам зручно і комфортно) і закріплюєте на шнурку стопер, щоб іграшка не проникла занадто глибоко і її можна було зафіксувати в певному положенні. Такий стопер також відмінно допоможе Вам завжди мати прекрасне з'єднання тренажера з телефоном, так як саме з його допомогою можна відміряти ті 4 сантиметри на шнурку, які повинні знаходиться зовні для безперебійного сигналу.

Розміри тренажераРозміри: загальна довжина - 19 см, робоча довжина тренажера - 5.8 см, діаметр - 3 см. Вага: 36 г.

Як влаштований тренажер?2. Матеріал. Віброяйце Magic Motion Kegel Coach виготовлено з високоякісного силікону преміум-класу, який порадує кожну жінку своєю неймовірною ніжністю і бархатистістю. Силікон шалено приємний на дотик, ідеально гладкий і шовковистий. Матеріал не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин, а тому є безпечним у використанні. Він повністю нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний. 

Важливо! Для більш плавного і комфортного проникнення тренажера в піхву слід користуватися зволожуючими лубрикантами. З віброяйцем Magic Motion Kegel Coach необхідно використовувати лубриканти виключно на водній основі, щоб не пошкодити ніжний силікон. 

3. Водонепроникність. Тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach має рівень захисту від води - IPX6. Це означає, що іграшка 100% водонепроникна і її можна брати з собою в душ або ванну, не боячись пошкодити її і зіпсувати. Але варто пам'ятати, що рівень захисту IPX6 не має на увазі занурення вироби під воду, так що від тривалих підводних процедур все ж варто утриматися, якщо не бажаєте, щоб Ваш тренажер дав збій або перестав працювати. 

4. Надчутливі датчики. Тренажер Magic Motion Kegel Coach оснащений вбудованими запатентованими датчиками, які розташовані з боків іграшки по всій довжині. Ці вдосконалені і надчутливі сенсорні панелі точно і миттєво реагують на будь-яке скорочення і рух м'язів під час тренування. Датчики відстежують, фіксують і записують кожен рух м'язів і синхронізують ці дані з додатком. Таким чином, Ви можете навчитися керувати різними м'язами тазового дна, дізнаватися рівень натренованості і міці інтимних м'язів і вибирати ту програму тренувань, інтенсивність і складність якої буде відповідати Вашим особистим показанням. Ці сенсорні датчики настільки точні і чіткі, що вони будуть реагувати навіть на незначні стиснення при дуже ослаблених м'язах. Віброяйце Magic Motion Kegel Coach - це ефективний тренажер, який дозволить зміцнити і відновити вагінальні м'язи після пологів, привести їх в тонус, повернути колишню еластичність і пружність, а також підвищити чутливість під час сексу, щоб досягати більш яскравих і чуттєвих оргазмів разом з партнером. 

Тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach

Як користуватися тренажером?5. Вібрація. Вібрація в даному тренажері - це не просто додатковий бонус для отримання сексуального задоволення в процесі тренувань, але і показник рівня натренованості Ваших інтимних м'язів. Завдяки чутливим датчикам іграшка миттєво реагує на кожне стиснення, скорочення і навіть найменший тиск. Реакцією на такі рухи м'язів виступає саме вібрація. Це працює досить просто - чим сильніше Ви стискаєте інтимні м'язи, тим потужніше стає вібрація, і чим довше Ви перебуваєте в стані міцного утримування віброяйця м'язами, тим довше триває вібраційний супровід. 

6. Керування. Magic Motion Kegel Coach - це смарт-іграшка, а тому вона має два альтернативні способи управління: ручне і дистанційне. Ручне управління полягає в тому, що для нього Вам не знадобиться телефон і додаток. Все, що необхідно - це включити віброяйце за допомогою кнопки на підставі іграшки і приступити до вправ Кегеля. Після того, як Ви включили тренажер, вставили його в піхву і зафіксували положення стопером, можна починати стискати і розтискати іграшку всередині себе інтимними м'язами. Чим сильніше Ви будете стискати, тим яскравіше будете відчувати потужні потоки вібрації. Все управління полягає в роботі і силі м'язів тазового дна. Просто виконуйте вправи Кегеля, відчувайте власні скорочення інтимних м'язів і виконуйте стиснення в такт вібрації.

Дистанційне ж управління здійснюється за допомогою телефону, на якому встановлено спеціальний додаток Magic Kegel. З його допомогою Ви зможете не тільки управляти іграшкою через телефон, але і користуватися додатковими функціональними можливостями і тренуватися за певними програмами, в залежності від стану Ваших інтимних м'язів. Тренажер Magic Motion Kegel Coach оснащений вдосконаленими датчиками, які забезпечують стабільне і безперебійне з'єднання зі смартфонами, а також не дають збої і справно працюють і синхронізуються з телефоном навіть після оновлень операційної системи. 

Додаток Magic Kegel7. Додаток Magic Kegel. Спеціальний додаток Magic Kegel доступний до вільного скачування на App Store і Google Play. Він абсолютно безкоштовний і сумісний з гаджетами iOs і Android. Все, що Вам необхідно - це завантажити додаток собі на телефон, встановити його, пройти просту форму авторизації, включити Bluetooth на смартфоні, включити тренажер тривалим натисканням кнопки на корпусі Іграшки і підключитися до тренажера Magic Motion Kegel Coach. Після синхронізації іграшки з додатком Вам буде доступно і дистанційне керування, і маса нових додаткових можливостей для більш ефективних тренувань по зміцненню вагінальних м'язів. Нагадуємо про те, що щоб забезпечити відмінне Bluetooth-з'єднання іграшки з телефоном, необхідно залишити хвостик-антену зовні як мінімум на 4 сантиметри.

Які додаткові можливості надає додаток Magic Kegel?

  • 6 програм для тренувань. У додатку ви знайдете 6 готових програм для тренувань по зміцненню м'язів тазового дна. Кожна програма відрізняється навантаженням і інтенсивністю вправ і призначена для певної мети (для відновлення тонусу м'язів після пологів, для тренувань інтимних м'язів перед пологами, для поліпшення якості сексуального життя, для молодих мам, новачків і т.д.). Серед цих програм Ви можете вибрати собі саме ту, яка на даний момент підходить за рівнем Вашої натренованості м'язів. Після отримання бажаних результатів і особливих досягнень Ви зможете приступати до інших рівнів і етапів тренувань. 
  • Можливість стежити за показниками і результатами. На екрані Вашого смартфона Ви зможете спостерігати за власними показниками тренувань в реальному часі. Можете в даний момент стискати тренажер інтимними м'язами і відразу ж дивитися, з якою силою Ви це робите і скільки зусиль ще необхідно докласти, щоб досягти певної мітки і результату. Це дозволить робити вправи правильно, а також давати відмінну мотивацію вдосконалюватися і намагатися краще. 

Додаток Magic Kegel

  • Власний графік тренувань. У додатку Ви можете самостійно розробляти свій графік тренувань і робити все чітко за часом. Можна навіть встановлювати нагадування, якщо Ви боїтеся забути про планові вправи. Така функція дозволить Вам правильно організувати процес тренувань і виконувати все чітко за планом і графіком, а не спиратися на власний настрій. Прийшло нагадування, що прийшла година зміцнення інтимних м'язів? Займіться цим прямо зараз! Тим більше, тренажер досить компактний, зручний і тихий в роботі, так що Ви сміливо можете тренувати з його допомогою м'язи тазового дна навіть на роботі, на відпочинку і де Вашій душі завгодно.
  • Винагорода. За кожне нове досягнення, круті показники і особливі результати Ви будете отримувати нагородження у вигляді різних значків та інших нагород. Кількість таких кумедних презентів - це яскравий приклад Вашого прогресу і відмінний мотиватор для нових звершень і кращих показників. 
  • Контроль менструального циклу. Крім програм тренувань в додатку доступна і можливість контролю менструального циклу. Ви можете відстежувати, коли саме імовірно повинні початися критичні дні, а коли вже спокійно і сміливо можна повертатися до інтенсивних тренувань.

8. Живлення. Тренажер Magic Motion Kegel Coach працює на акумуляторі, що перезаряджається, а тому заряджається він за допомогою спеціального USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Магнітні датчики для зарядки USB-кабелем у тренажера знаходяться в самому кінчику хвостика іграшки під невеликою щільною кришечкою. Таке розташування і рішення для зарядки дуже зручне як для використання, так і для безпеки, адже воно забезпечує захист від попадання води в порт і запобігає різні поломки.

Заряджати іграшку необхідно 90 хвилин. На повному заряді тренажер може безперервно працювати близько 150 хвилин. 

Комплектація

Комплектація

У коробці Magic Motion Kegel Coach Ви знайдете:

  • тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • стопер (обмежувач);
  • посібник користувача;
  • чохол для зберігання.

Відгуки

Огляд: тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка