Вагінальні кульки і вумбілдінг

вагинальные шарики
    Вумбілдинг - це зміцнення м'язів піхви у жінок за допомогою спеціальних вправ. Вумбілдинг практикувався ще в стародавні часи на Далекому Сході, і йому навчали, в основному, жінок і наложниць імператорів. Таким чином, дівчата змогли б максимально догодити свого чоловіка і господаря в ліжку.
    Зміцнення інтимних м'язів відбувається за рахунок введення спеціальних кульок в піхву дівчини і спробах утримати їх в тілі. При цьому дівчина повинна не тільки лежати, але і ходити, що істотно ускладнює завдання. У стародавній Японії спеціальні кульки для вумбілдингу називали Бен-Ва і робили їх з металу або слонової кістки. У Китаї такі кульки називалися Міенлінь і виготовлялися, переважно, з каменю. Часто вумбілдингом змушували займатися японських гейш.
    В Індії дівчат, здатних утримувати в собі кульки, з міцними та натренованими м'язами вважали особливо популярними та бажаними нареченими. За таких давали багатий викуп.
 

    Навіщо потрібен вумбілдінг?

    Спочатку вагінальні м'язи тренувалися для того, щоб під час сексу дівчина могла подарувати чоловікові максимально більше задоволення. З натренованими м'язами та можливістю їх контролювати жінка здатна була стимулювати пеніс чоловіка всередині себе так, що він отримував неймовірний оргазм!
вагинальные шарики3
    Вагінальні кульки крім зміцнення м'язів здатні дарувати задоволення і самій дівчині, оскільки відмінно стимулюють піхву. Зараз вагінальні кульки виробляються самих різних видів, відрізняються за матеріалами, кількістю та формами. Однак вони не втратили свого істинного призначення. Крім насолоди, вагінальні кульки здатні дійсно підтримувати вагінальні м'язи жінки здоровими й міцними, що буде запобігати виникненню безлічі хвороб.
    Використання кульок не вимагає особливих знань або підготовки та підходять для новачків. Виберіть при покупці не важкі (без зміщеного центру ваги) кульки з гладенькою поверхнею. Відмінно підійдуть варіанти, виконані з пластику. Ви можете зупинити свій вибір на одному або двох кульках, з'єднаних між собою. Краще, щоб на іграшці була зроблена петелька - так Ви завжди зручно зможете вийняти кульки з тіла.
вагінальні кульки2
    Для повного комфорту скористайтеся з вагінальними кульками лубрикантом – змастіть вхід у піхву і саму іграшку мастилом. Якщо Ви придбали два з'єднаних разом кульки, можете для початку ввести тільки одну. Вводити іграшку рекомендується лежачи, зручно розташувавшись на ліжку. Полежте і дайте собі звикнути до виробу всередині Вас. Після Ви можете в положенні лежачи почати стискати та розслабляти вагінальні м'язи. Намагатися максимально контролювати їх. Спробуйте за допомогою м'язів пересувати іграшку всередині піхви.
    Далі Ви можете ускладнити завдання, вставши з ліжка. У положенні стоячи та при ходьбі кульки набагато складніше втримати в тілі. Продовжуйте скорочувати та розслабляти м'язи. Намагайтеся перемішати всередині себе кульки. Спочатку досить 1-2 хвилин для таких вправ, а в майбутньому Ви можете збільшити час тренувань до 30 хвилин.
     Звертаємо Вашу увагу, що найкращий розмір кульок для початківців – 3 см. Меншу іграшку складніше утримати в тілі, а більша може створити дискомфорт.
В інтернет-магазині «Амурчик» Ви зможете знайти великий асортимент вагінальних кульок та підібрати для себе найкращий варіант! Також наші консультанти з радістю допоможуть Вам з вибором та нададуть кваліфіковану консультацію.

Відгуки

Вагінальні кульки і вумбілдінг (2 відгуків)
27.05.2017
5 - Дина

Вумбилдинг уже довольно знаменитое занятие, о тренировке интимных мышц говорят даже гинекологи, поэтому тут ни чего особенного не вижу. Конечно для того, что б тренировка была эффективная нужны вагинальные шарики, так на много проще контролировать эти мышцы. Я покупала себе резиновые шарики, так они не доставляют ни какого дискомфорта и сжимать их приятно.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Дина.
Спасибо Вам за отзыв.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
22.05.2017
5 - Алина

После того как родила ребенка, заметила, что мышцы у меня там внутри намного стали слабее, а и муж в принципе тоже заметил это, ранее, при половом акте испытывали куда больше удовольствия нежели сейчас, вот я с мужем посоветовалась и мы с ним решили приобрести вот такие шарики, которые помогут мне там все поставить на свои места. На сайт к вам попала по настоятельности подруги.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Алина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Вагінальні кульки і вумбілдінг, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка