Страпон без ремінців - як це працює?

     Одним з найпопулярніших і інтригуючих уяву різновидів секс-іграшок є страпони – ці цікаві речі дозволяють гетеросексуальним парам помінятися ролями, а закоханим дівчатам зайнятися сексом без чоловіка. Сучасна секс-індустрія пропонує увазі любителів незвичайних відчуттів широкий вибір страпонів різного типу і конструкції: чоловічі і жіночі, з ременями і без них. Саме жіночі безремневі страпони викликають найбільший інтерес і мають найширшу функціональність.
 
страпон без ремінців
     Що таке жіночий безремневий страпон?
 
     Головною відмінністю даного різновиду страпонів є відсутність будь-яких елементів для фіксації іграшки на дамському тілі. Іграшка являє собою предмет зігнутої, найчастіше – V-подібної форми. Відростки можуть мати як довільну форму, так і імітувати чоловічий статевий член. Окремою категорією в переліку інтимних товарів представлені страпони ергономічної форми – такі іграшки виглядають футуристично і незвично, ефект посилюється яскравим забарвленням. Для виготовлення безремневих страпонів використовується широкий перелік матеріалів: пластик, покритий «кібершкірою», силікон, латекс і т.д. 
 
     Як користуватися страпоном без ремінців?
 
     Багатьох шанувальників секс-іграшок цікавить питання: яким чином безремневі страпони фіксуються на дамському тілі. Робиться це досить просто: один з відростків вводиться в піхву, другий залишається зовні і імітує чоловічий пеніс. Іграшка утримується інтимними м'язами піхви, завдяки цьому і продуманій формі іграшка надійно кріпиться і не випадає. 
 
     У чому переваги страпонів без ремінців?
 
     Крім незвичайної конструкції, безремневі страпони мають ще одну характерну особливість. Особливості фіксації забезпечують страпону без ремінців можливість здійснювати двосторонню стимуляцію: задоволення від впливу на інтимні ерогенні зони відчувають обидва партнера. Для комфорту обох учасників інтимних забав необхідно грамотно підібрати іграшку – страпон не повинен бути занадто великим або занадто маленьким, особливо, якщо мова йде про його використання різностатевими партнерами.
 
     В асортименті секс-шопу «Амурчик» представлені страпони найвищої якості на будь-який смак і розмір. Всі моделі секс-іграшок мають високу якість і абсолютно безпечні для використання.

 

Відгуки

Страпон без ремінців - як це працює? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Страпон без ремінців - як це працює?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка