Як вибрати страпон для сексу

     Як вибрати страпон для сексу
 
     Різноманітне і насичене сексуальне життя – важлива складова, що необхідна для щастя. Але відчути всі грані насолоди можуть тільки ті пари, в ліжку яких немає умовностей і заборон. Страпон здатний додати пікантної гостроти навіть у давно усталені відносини, головне, правильно вибрати іграшку серед величезного розмаїття. Для цього необхідно визначитися, що Ви хочете отримати від сексу зі страпоном.
 
     Жіночий страпон для гетеросексуальних пар - реальний шанс помінятися ролями
 
     Багатьох сексуальних гурманів інтригує і збуджує можливість відчути те саме, що зазвичай відчуває їх партнер. Жіночий страпон надає таку можливість.
Отримати надзвичайно яскраві сексуальні враження і відчуття допоможе правильно обраний страпон. Вибираючи перший-ліпший екземпляр, Ви ризикуєте придбати зовсім не те, що Вам необхідно. Універсальна порада до вибору: починайте завжди з самих скромних розмірів і не ігноруйте лубрикант. Це захистить Вас від дискомфорту і пов'язаних з ним розчарувань. Якщо ж отримане від використання іграшки задоволення надихне Вас на подальші експерименти, Ви завжди можете скористатися моделлю більш солідних розмірів і більшої величини. 
 
 
     
 
Жіночий страпон для дівчат – можливість зайнятися коханням з подружкою без участі чоловіка
 
     Особливості будови жіночого тіла не дозволяють жінкам займатися один з одним традиційним сексом. Але хіба може така дрібниця перешкодити дівчатам, які кохають одна одну, щоб отримувати яскраве незабутнє задоволення виключно у своїй компанії? Жіночий страпон для лесбійських ігор повністю імітує чоловічий статевий член і може мати різні варіанти кріплення. Страпон, який кріпиться до жіночого тіла тоненькими еротичними ремінцями, дозволяє домінуючій дівчині приміряти на себе чоловічу роль, а її подрузі – відчути всю красу спекотного сексу з глибоким і пристрасним проникненням. Страпони без кріплень утримуються інтимними м'язами ведучою пані та забезпечують інтенсивну стимуляцію для обох партнерок. 
 
 
     Чоловічий страпон - побалуйте кохану солідними розмірами і довгим-довгим задоволенням
 
     Чоловічий страпон являє собою порожній всередині фалоімітатор, який надівається безпосередньо на статевий член. Така конструкція дозволяє чоловікові підібрати саме той розмір і форму, про яку він завжди мріяв. Надітий страпон перешкоджає стимуляції чутливих зон пеніса, що виключає можливість передчасного фінішу. Зате ця іграшка в рази підвищує градус емоційного напруження, що гарантує обом партнерам настільки яскраві відчуття, про які раніше можна було тільки мріяти. 
 
 
     Інтернет-магазин «Амурчик»: вибираємо задоволення разом з нами
 
     В асортименті інтернет-сексшопу «Амурчик» представлений найширший вибір страпонів на будь-який смак і розмір. Ми пропонуємо любителям еротичних насолод кращі іграшки, які подарують Вам і Вашому партнеру безліч незабутньо приємних моментів.

 

Відгуки

Як вибрати страпон для сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як вибрати страпон для сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка