Безремневі страпони - ні з чим незрівнянні відчуття для двох

 
     Серед існуючих різновидів страпонів величезною популярністю користуються страпони безремневі. Від звичайних страпонів їх відрізняє особлива конструкція, що не передбачає ніяких ремінців або трусиків, які б фіксували виріб на тілі жінки.
 
     Переваги безремневих страпонів:
 
     Зручність у використанні. На відміну від традиційних страпонів, безремневі іграшки не доставляють ніяких незручностей: Вам не доведеться піклуватися про те, щоб правильно надіти і зафіксувати ремінці і трусики, ніщо не буде натирати шкіру і відволікати від цікавого процесу. Тільки Ви, Ваш партнер і Ваше задоволення.
 
     Обопільне задоволення. Конструкція безремневого страпону передбачає введення іграшки в піхву домінуючою партнерки. Це означає, що введена іграшка буде контактувати з чутливими зонами, роблячи приємність від проникнення і стимуляції. Другий же кінець іграшки призначений для задоволення другого партнера або партнерки – в даному випадку питання статевої приналежності абсолютно не є принциповим. Безремневі страпони невеликого розміру підійдуть для гетеросексуальних ігор, для ласк без участі чоловіка можна підібрати більш значні екземпляри.

     Можливість вибирати додаткові опції з широкого переліку доступних функцій. Безремневі страпони можуть мати вбудований вібратор, відростки для додаткової стимуляції клітора, точки G і інших ерогенних зон, рельєфну поверхню і безліч інших можливостей, які роблять відчуття обох партнерів ще більш яскравими і незабутніми.
     Користь для жіночого здоров'я. Безремневий страпон утримується виключно інтимними м'язами домінуючою партнерки – це означає, що в процесі приємних і пікантних ігор м'язи, що мають величезне значення для здоров'я всієї жіночої статевої системи, отримують таке необхідне їм тренування. Регулярні ігри із застосуванням безремневого страпона дуже швидко повернуть м'язам піхви пружність і приведуть їх в тонус. 
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» - місце, де завжди є щось цікаве. В асортименті магазину представлений прекрасний вибір страпонів, серед яких обов'язково знайдеться річ, здатна задовольнити найвищі запити любителів гострих сексуальних відчуттів. Безремневі страпони для яскравих і незвичайних сексуальних переживань займають гідне місце в каталозі магазина.
 
     Безремневі страпони от «Амурчика» - ні з чим незрівняне задоволення для двох!

 

Відгуки

Безремневі страпони - ні з чим незрівнянні відчуття для двох (1 відгуків)
26.07.2018
5 - Светлана

Какая цена ,изготовитель, и есть ли вибро?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Светлана.
Вы можете ознакомиться с ассортиментом безремнывых страпонов с вибрацией по <a href="https://amurchik.ua/search/?q=%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B9+%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%BD+%D1%81+%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B5%D0%B9">ссылке</a>.
Спасибо Вам за обращение!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Безремневі страпони - ні з чим незрівнянні відчуття для двох, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка