Огляд: кумедні вібратори Popsicle

Вібратор-морозиво PopsicleВесна в самому розпалі і Вам вже не терпиться насолодитися своїм улюбленим охолоджуючим морозивом під теплими променями сонця? Такі ласощі, безумовно, принесуть масу задоволення в спекотний день і піднімуть настрій в похмуру погоду. Але ось на якому морозиві зупинити свій вибір, щоб насолодитися сповна і отримати максимальний екстаз від процесу? І так, якому екстазу Ви надасте перевагу: гастрономічному чи сексуальному? Адже вся родзинка в тому, що морозиво може бути не завжди їстівним, а й вельми пікантним… Заінтриговані? А якщо ми скажемо, що не всяке морозиво здатне охолоджувати і солодко танути в руках, а існує і таке, яке готове зігрівати трепетними вібраційними імпульсами, розбурхувати чуттєвими пульсуючими хвилями і приносити далеко не тільки гастрономічне задоволення, а й сексуально-оргазмічне. А мова йде про кумедні, оригінальні і дуже правдоподібні вібратори Popsicle, які розроблені точнісінько як улюблене морозиво на паличках. Такі ласощі вже точно не розтануть на сонці і не розтечуться по руках, так і не встигнувши завдати насолоди ласуну своїм прекрасним смаком, а дозволить любителю солодких ласк воістину насолодитися вібраційним десертом. До того ж, навіщо чекати періоду весна-літо, якщо таким чудовим морозивом, як Popsicle можна насолоджуватися цілий рік?

Кумедні вібратори Popsicle

Popsicle - це те, що сподобається будь-якому ласуну і зможе задовольнити тягу до солодкого, адже вже навіть смачна назва говорить сама за себе. А вся справа в тому, що Popsicle - це не звичайне морозиво, яке охолодить Вас в жаркий день, а справжнісінький вібратор, який втамує Вашу сексуальну спрагу і розпалить вогонь пристрасті і збудження в будь-яку погоду і пору року. Виглядає ж цей вібратор в точній копії морозива на паличці, яке рясніє яскравими фарбами і вабить своїм привабливим зовнішнім виглядом. Чи зможе хтось встояти перед цими вібраційними ласощами? Дуже сумніваємося.

Вібратори Popsicle існують різних видів і дизайнів, що імітують те чи інше морозиво. Але вся фішка в тому, що яке б морозиво не імітувало вібратор, воно завжди виглядає апетитно, яскраво і оригінально. Popsicle так і хочеться солодко з'їсти або хоча б як слід облизати, але призначені вони абсолютно для іншого. Якими б апетитними вони не здавалися, але вібратори Popsicle призначені для якісної, чуттєвої і інтенсивної стимуляції вагінальних ерогенних зон. Використовувати ці незвичайні секс-іграшки сміливо можна і для кліторальних ласк або ж легкого масажу зовнішніх ділянок тіла і ерогенних зон. Зручна форма, приємний матеріал, круті можливості і, звичайно ж, оригінальний привабливий дизайн не залишать байдужою жодну жінку, яка побажає поласувати чуттєвими оргазмами. Будьте впевнені, вібраційне морозиво приємно здивує Вас своєю роботою і потужністю не менше, ніж своїм кумедним зовнішнім виглядом. Варто тільки спробувати, а вже потім і за вуха від “солодкого” не відтягнеш. 

Особливості вібраторів Popsicle

Вібратори Popsicle1. Форма і дизайн. Оригінальний дизайн - це головна особливість вібраторів Popsicle. Особлива перчинка полягає в тому, що вібратори Popsicle виглядають точнісінько як морозиво на паличці, а тому залишають незабутнє враження і здивування після першої зустрічі. Але незвичайний дизайн ніяк не впливає на форму секс-іграшки і не ускладнює процес інтимної стимуляції своєю оригінальністю. Вібратори Popsicle мають правильну ергономічну форму, при якій рівний або злегка хвилястий стовбур має ідеально гладку поверхню і плавні, м'які вигини і лінії. Яке б морозиво не зображував вібратор, він завжди буде мати ідеальний стовбур для комфортного проникнення і приємної стимуляції, будь то внутрішні інтимні ласки або зовнішні. Завдяки злегка завуженому кінчику девайси легко і плавно проникають в піхву, після чого зручно розміщуються всередині і не викликають ніякого дискомфорту в процесі стимуляції. Зручність у використанні принесе і спеціальна паличка, на якій і тримається вібраційне морозиво, а саме робоча частина вібратора. Паличка виступає не тільки декоративним елементом, який додає правдоподібності дизайну і формі, але і комфортною рукояткою, за допомогою якої іграшку легко утримувати в одній руці і направляти її в необхідні ділянки під потрібним кутом. Ці чудові морозива хоч і не здатні передати всю солодкість і смак улюблених ласощів, родом з дитинства, але можуть подарувати прекрасні чуттєві відчуття і оргазмічні враження, пестячи ерогенні зони. Іноді солодкий десерт може виявитися набагато смачніше, ніж основне блюдо, і Popsicle тому доказ. 

Що стосується розмірів, то представлені моделі вібраторів Popsicle досягають довжини до 15.5 см і діаметра до 4 см. Це дозволяє насолоджуватися морозивами абсолютно всім, хто бажає отримати максимально комфортні і неймовірно приємні відчуття від інтимного процесу. 

2. Кольори. Неможливо не виділити і кольори, які використовуються для вібраторів Popsicle. Ці яскраві, веселі і експресивні фарби передають всю атмосферу улюблених літніх ласощів і додають більше соковитості і пристрасті інтимним девайсам. До того ж, подібний дизайн і колірна гамма дозволить Вам уникнути підозрілих поглядів оточуючих, якщо раптом іграшка потрапить на очі комусь сторонньому. Барвисте морозиво Popsicle зовсім не виглядає як стандартний класичний вібратор, а тому не викличе і підозр у людей. Така помітна, але така не підозріла секс-іграшка цілком зійде за кумедний аксесуар, дитячу дрібничку або навіть справжнє морозиво, на яке гріх подумати щось пікантне і еротичне. Так що, Popsicle - це ідеальні вібратори для того, щоб насолоджуватися інтимною стимуляцією всюди, де Вам забажається. 

Вібратори Popsicle3. Матеріал. Вібратори Popsicle виготовлені з високоякісного і шалено приємного на дотик силікону. Цей матеріал не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин, а тому є цілком нешкідливим для здоров'я і гіпоалергенним. Силікон дуже ніжний, шовковистий і приємний на дотик. Він подарує виключно чуттєві і трепетні тактильні відчуття під час взаємодії зі шкірою і слизовою. Паличка з-під морозива зроблена з якісного і міцного пластику, який також не шкодить здоров'ю і не викликає алергію.

Важливо! З вібраторами з силікону необхідно використовувати зволожуючі лубриканти тільки на водній основі, інакше матеріал буде піддаватися пошкодженням. 

Важливо! Popsicle - хоч і не справжнє морозиво, яке тане на сонці, але ці яскраві і апетитні вібратори також потрібно зберігати подалі від прямих сонячних променів, так як соковиті фарби можуть вигоріти, матеріал зіпсуватися, а сама іграшка втратить свій презентабельний зовнішній вигляд. Тому зберігати вібратори необхідно в спеціальному чохлі.

4. Водонепроникність. Барвисті морозива не тануть навіть у воді, адже є водонепроникними. Насолоджуватися солодкими вібраційними ласками можна як в спальні, так і у ванні / душі.

Вібратори Popsicle5. Функціональні можливості. Вібратори Popsicle оснащені потужними моторами, які і надають якісну роботу з сильними потоками вібрації. Всього іграшки можуть надати Вам по 10 режимів потужної вібрації, серед яких Ви обов'язково знайдете той вібраційний малюнок, який зможе за лічені хвилини довести Вас до божевільного оргазму. Управління вібратором і вібрацією відбувається за допомогою кнопки, розташованої на корпусі морозива. Popsicle досить прості і зрозумілі у використанні, так що з цими іграшками у Вас не виникне жодних питань і труднощів.

6. Живлення. Працюють секс-іграшки на перезаряджаємих акумуляторах, які вбудовані в самі інтимні вироби. Таким чином, вібратори дуже легко і просто заряджаються за допомогою USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект до кожного вібратора. Час зарядки складає близько 3 годин. На повному заряді іграшка зможе прослужити Вам своєю безперервною роботою протягом 60 хвилин. 

Комплектація

В коробці Popsicle Ви знайдете:

  • вібратор-морозиво Popsicle;

  • USB-кабель для зарядки.

 

Відгуки

Огляд: кумедні вібратори Popsicle (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: кумедні вібратори Popsicle, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка