Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight

Кліторальна стимуляція - найкращий подарунок, який може піднести собі коханій кожна жінка. А точкова кліторальна стимуляція зі спеціально розробленим і продуманим до дрібниць вібратором - це те, від чого не відмовиться жодна любителька справжньої насолоди. Та й навіщо відмовлятися, якщо реалізація цієї інтимної мрії ближча, ніж здається? Всього один правильно підібраний кліторальний вібратор - і оргазм у Вас в кишені. А щоб довго не поневірятися в сумнівах важкого вибору і не витрачати той дорогоцінний час, який Ви цілком вже могли витрачати на задоволення, надамо Вам огляд на один з крутих кліторальних вібраторів, на який варто звернути свою увагу - Satisfyer Twirling Delight

Satisfyer Twirling Delight

Кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight

Twirling Delight - це оригінальний вібратор для точкової стимуляції клітора, детально розроблений відомим німецьким брендом Satisfyer спеціально для жінок. Satisfyer активно доводить, що здатний приносити кліторальне задоволення дівчатам усього світу не тільки своїми знаменитими вакуумними стимуляторами, але і секс іграшками з класичною вібрацією. Satisfyer Twirling Delight - це якраз той кліторальний вібратор, який своєю формою, стильним дизайном і потужною циркулюючою вібрацією здатний доставити чуттєву насолоду в будь-який час і в будь-якому місці. До того ж, зручна, ергономічна форма і вузька робоча ділянка вібратора дозволяє не обмежуватися лише ласками клітора і може підштовхнути Вас до стимуляції інших зовнішніх ерогенних зон: сосків, статевих губ або будь-яких інших чутливих зон на тілі. Кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight - це ідеальний інтимний виріб для жінок, який готовий відкривати нові відчуття і дарувати яскраві емоції як вдома, так і в подорожах.

Особливості кліторального вібратора Satisfyer Twirling Delight

Satisfyer Twirling Delight

1. Форма і дизайн. Вібратор має вельми незвичайну і цікаву форму, яка не схожа на класичну секс іграшку. Форма вібратора, на перший погляд, схожа на упаковку звичайної туші для вій (тільки трохи більше), що дозволяє Вам спокійно носити секс іграшку в дамській сумочці і не боятися того, що хтось зможе запідозрити щось пікантне в настільки звичній жіночій штучці. Для правдоподібності вібратор оснащений навіть кришечкою, яка прикриває робочу частину від зайвих поглядів, пилу, бруду та іншого зовнішнього впливу. Складається ж кліторальний вібратор з щільної широкої рукоятки, на якій розташовані кнопки для керування, і тонкої робочої частини з круглим щільним кінчиком для точкової стимуляції. Саме ця робоча ділянка і ховається під знімним прозорим ковпачком.

Характеристики Satisfyer Twirling DelightОригінальна форма Satisfyer Twirling Delight дозволяє Вам не тільки приховувати секс іграшку від зацікавлених очей, але і здійснювати спрямовану стимуляцію чутливих зон. Робочий стовбур зроблений спеціально дуже тонким і рухомим, на кінці якого розташована кругла голівка. Саме таке рішення і такий розмір сприяє точковій чуттєвій стимуляції клітора і дозволяє відчувати максимум задоволення від контакту з інтимним виробом. А за допомогою великої міцної рукоятки Ви зможете надійно утримувати вібратор в руці і направляти його в необхідні інтимні зони з будь-якою силою, пристрастю і інтенсивністю. 

Форма і розмір секс іграшки роблять вібратор мобільним і досить компактним. Інтимний виріб легко поміститься в дамську сумочку, де не буде займати багато місця і заважати. Вібратор можна з легкістю брати з собою в поїздки і подорожі і насолоджуватися кліторальною стимуляцією скрізь, де забажає того душа.

Розміри: довжина (з кришечкою) - 17 см, довжина (без кришечки) - 16.5 см, довжина робочої частини - 4.5 см, діаметр (максимальний) - 3 см, діаметр робочої голівки - 0.8 см, вага - 64.6 г.

2. Матеріал. Корпус вібратора (рукоятка і робочий стовбур) виготовлений з високоякісного силікону з додаванням пластикових вставок. Робоча частина секс іграшки повністю силіконова, ніжна і приємна на дотик. Кліторальний стовбур має гладку поверхню і ніжне покриття, яке комфортно і приємно контактує зі шкірою. Силікон повністю нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний, адже він не містить фталатів і шкідливих речовин в своєму складі. Пластикові вставки також якісні і міцні. З надійного пластику зроблена і прозора кришечка, яка захищає робочу зону від зовнішнього впливу.

Важливо! Секс іграшки, виготовлені з силікону, сумісні виключно з лубрикантами на водній основі. Силіконові або масляні змазки можуть пошкодити ніжний матеріал, тому їх використовувати не рекомендується.

Характеристики Satisfyer Twirling Delight 3. Водонепроникність. Кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight можна використовувати не тільки в спальні, але і під час прийняття ванни або душу. Секс іграшка призначена для вологих ігор, оскільки її корпус має IPX7 рівень захисту від води. Це вищий рівень захищеності від води, який дозволяє навіть занурювати виріб у воду не більше, ніж до 1 метра в глибину і не більше, ніж на 30 хвилин.

4. Функціональність. Вібратор оснащений вбудованим потужним двигуном, який поширює цілеспрямовані циркулюючі вібрації для точкової стимуляції. Секс іграшка може запропонувати Вам 8 універсальних режимів і 5 рівнів інтенсивності вібрації. Всього можливо отримати 40 комбінацій вібраційних малюнків, серед яких кожна жінка знайде саме ту варіацію вібраційної програми, яка допоможе досягти яскравого оргазму. Потоки вібрації хоч і потужні, але досить тихі, щоб не викрити свої пікантні справи, насолоджуючись кліторальною стимуляцією поза спальнею.

5. Керування. Керування кліторальним вібратором здійснюється за допомогою кнопок. Три кнопки зручно розташовуються на інтуїтивно зрозумілій панелі керування на рукоятці секс іграшки. Всього для керування представлені 3 кнопки:

  • кнопка “~” відповідає за перемикання режимів вібрації;
  • кнопка “+” збільшує інтенсивність вібрації;
  • кнопка “-” зменшує інтенсивність вібрації.

Для ввімкнення/вимкнення вібратора необхідно на кілька секунд затиснути кнопку “~”. Всі кнопки легко намацуються завдяки опуклим малюнкам і натискаються, не вимагають особливих фізичних зусиль для перемикання вібрації. Регулювати режими і інтенсивність вібрації можна навіть в процесі інтимної стимуляції, адже перемикати і натискати кнопки досить легко і зручно. 

Зарядка Satisfyer Twirling Delight 6. Живлення. Працює вібратор на перезаряджаємому літій-іонному акумуляторі, який легко заряджається за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Заряджається секс іграшка протягом 1.5 годин, а на повному заряді може радувати Вас безперервною роботою близько 1 години. 

Комплектація

Кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight упакований в стильну подарункову коробку. Всередині Ви знайдете:

  • кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • посібник користувача.

Satisfyer Twirling Delight

Відгуки

Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка