UR3 - кібершкіра від Doc Johnson

     З кожним роком секс-іграшки стають більш прогресивні. Виробники роблять більш зручні для застосування форми, функціональна частина стає різноманітнішою, а матеріал приємніше і якісніше. Останнім словом прогресу на даному етапі можна назвати матеріал, який отримав назву «живе тіло». Інша назва матеріалу - кібершкіра. Вона швидко отримала популярність і використовується багатьма великими виробниками іграшок для дорослих.
    При дотику кібершкіра неймовірно нагадує справжнє людське тіло. Матеріал використовують для виготовлення різних видів секс-виробів: реалістичних фалоімітаторів, вібраторів, мастурбаторів, страпонів і т.д. Також популярністю користуються іграшки, які повторюють пеніс знаменитостей з фільмів для дорослих. У наш час навіть почали виробляти секс-ляльок з киберкожи в повний зріст.
Велика американська компанія Doc Johnson, яка не один рік радує прихильниць і шанувальників своєю продукцією, також не відстала від винаходів нового покоління і запатентувала кібершкіра з назвою Ultra Realistic. Вироби з цього матеріалу виробляють виключно в США на фабриках цієї компанії.
     Що таке Ultra Realistic?
     Ultra Realistic (UR3)  - матеріал, який імітує справжню шкіру і на дотик максимально нагадує справжнє тіло. Матеріал створюється на основі термопластичного еластомеру і включає домішки силікону і полівінілхлориду. Фталати замінені іншими пом'якшувачами, які абсолютно нешкідливі для здоров'я.
    В іграшках Doc Johnson з UR3 всередині часто роблять пружний стрижень. Він робить більш твердим, завдяки чому додає правдоподібності у відчуттях свого власника як при цьому сексі. Щільний матеріал робить вироби досить еластичними та гнучкими. Крім того, що матеріал нагадує шкіру на дотик, іграшки часто виготовляють максимально реалістичними. Наприклад фалоімітатори та вібратори роблять з детально опрацьованості головкою, імітацією вен, і навіть роблять невелику ямку, що імітує уретру. Вироби мають досить високу, проте, виправдану вартість.

    Експлуатація та догляд
    Іграшки з UR3 довго зберігаються при правильних експлуатації та догляді. На відміну від інших матеріалів, Ultra Realistic не має специфічного запаху. Матеріал досить пористий, з-за чого погано взаємодіє з мастилами з силіконовими або олійними добавками. Для UR3 підходять лубриканти виключно на водній основі. Ці мастила не зашкодять матеріал і сприятимуть легкому ковзанню улюбленої секс-іграшки в тіло. Це є важливою умовою для довгого збереження матеріалу в якісному стані. Також вироби з киберкожи легко вбирають різні мікроби і бактерії, через що їх потрібно ретельно обробляти спеціальними засобами для очищення після застосування. Іграшку рекомендується обробляти дитячою присипкою, тальком або спеціальною відновлюючою пудрой для кібершкіри. Ultra Realistic може переймати на себе запахи та легко брудниться, тому вироби з нього варто зберігати в спеціальному чохлі та не допускати взаємодії з іншими предметами або тим більше виробами. 
     «Амурчик» пропонує широкий асортимент фалоімітаторів, вібраторів і мастурбаторів з UR3 від виробника Doc Johnson. Наші консультанти допоможуть Вам підібрати відповідний розмір, форму і навіть колір виробу.
 

Відгуки

UR3 - кібершкіра від Doc Johnson (2 відгуків)
27.05.2017
5 - Прокопенко Владлен

Недавно я начал на себе испытывать киберкожу. Купил в этом магазине Мастурбатор-вагину, ведь мне девушки не дают. Здесь очень широкий ассортимент и доставку магазин выполнил вовремя. Я остался очень рад от киберкожи, намного лучше чем мой предыдущий мастурбатор. Я достойно оценил этот материал и буду рекомендовать его всем своим одиноким друзьям. Благодарю магазин!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
24.05.2017
5 - Елена

Изделия из киберкожи сильно отличаются от обычных секс-игрушек. В настоящее время доступны вибраторы и другие игрушки, которые максимально напоминают настоящую кожу при прикосновении к ней. Конечно пользоваться такими изобретениями намного приятнее, но и стоят они несколько дороже, будьте к этому готовы. Но такие игрушки нужно более тщательно очищать после применения.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Елена.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про UR3 - кібершкіра від Doc Johnson, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка