Іграшки для пар - подаруйте собі неймовірну насолоду

     Секс-іграшки – інтимні вироби, які таять в собі дивовижну здатність дарувати дивовижну насолоду кожному, хто зважився включити ігри з ними в своє сексуальне меню. Іграшки для дорослих вражають різноманітністю вибору, найбільш численною групою є вироби для парного використання.
 
     Популярні різновиди секс-іграшок для пар
 
     Фалоімітатори  іграшки, якими можна грати наодинці з собою або в парі. За допомогою цих іграшок можна втілити будь-які бажання сексуального характеру, окремою перевагою використання фалоімітаторів в постільних іграх є повна відсутність будь-яких умовностей і обмежень – в асортименті, доступному сьогодні для вибору фалоімітаторів, можна підібрати іграшку саме того розміру і величини, які давно інтригували Вашу уяву.
 
     Вібратори – інтимні іграшки, головним призначенням яких є стимуляція чутливих зон обох партнерів за допомогою вібрації різної інтенсивності. З огляду на те, що одні й ті ж частини тіла у різних людей можуть мати різну чутливість, сучасний ринок товарів для дорослих пропонує вироби самого різного типу. Існують вібратори для клиторальної, вагінальної, анальної, G-стимуляції. Вибираючи вібратори для парних сексуальних експериментів, розпитайте партнера про його інтимні фантазії і прислухайтеся до власних побажань – це допоможе Вам зробити правильний вибір.
 
     Страпони – секс-вироби, які в руках людей з багатою фантазією здатні повністю перевернути Ваші уявлення про задоволення. Випускаються страпони в декількох варіантах виконання і дозволяють кожному учаснику цікавого процесу відчути саме ту гаму відчуттів і отримати саме ті враження, про які вони мріяли. Страпони доречні не тільки в гетеросексуальних іграх, яким вони надають унікальну можливість помінятися ролями, але і прекрасно урізноманітнюють секс одностатевих партнерів.
     Анальні ланцюжки і кульки – заборонені і інтригуючі задоволення сьогодні на піку популярності, і спеціальні секс-пристосування дозволяють зробити анальні експерименти ще більш яскравими і продуктивними: за допомогою анальних іграшок Ви розкриєте для себе нові горизонти насолоди і доставите партнеру ні з чим не порівнянне задоволення. Якщо ж ваша пара поки що тільки знайомиться з анальним сексом, в вашому ліжку обов'язково знадобляться анальні розширювачі і пробки: вони не тільки подарують нові відчуття і яскраві враження, але і підготують Вас і партнера до подальших відкриттів.
     Кільця і ​​насадки на пеніс – ці іграшки надягають безпосередньо на пеніс і виконують відразу кілька завдань. По-перше, продовжують і підсилюють ерекцію, по-друге, забезпечують додаткову стимуляцію чутливих зон жіночого тіла
 
     Інтернет-магазин інтимних товарів «Амурчик» - один з найбільших секс-шопів, який пропонує увазі любителів солодких відчуттів секс-іграшки, за допомогою яких звичний секс перетвориться в яскраву феєрію насолод і задоволень.

 

Відгуки

Іграшки для пар - подаруйте собі неймовірну насолоду (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Іграшки для пар - подаруйте собі неймовірну насолоду, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка