Відчуття при подвійному проникненні та фізіологічні особливості

    При подвійній пенетрації дуже важливо звертати увагу на підготовку жінки, обговорити перед сексом всі деталі з партнерами, а також не забувати про безпеку сексу та терпіння. Подвійне проникнення належить до тієї практики, коли з першого разу може вийти не ідеально, проте це той вид сексу, який з часом гарантовано подарує партнерам неймовірні відчуття!

     1. Складнощі подвійного проникнення
 
    Оскільки в подвійній пенетрації беруть участь одразу три людини, то можуть виникнути деякі складнощі. Партнери повинні скоординувати дії. Також дуже важливо чоловікам не втратити ерекцію та утриматися всередині жінки, побороти збентеження і зробити приємність партнерці. В цьому випадку все залежить від чоловіків, бо жінка займає повністю пасивну роль. Вперше можуть виникнути складності від недосвідченості, проте надалі все вийде!
 
     2. Кому приємніше - жінці чи чоловікові?
 
    Для багатьох чоловіків подвійне проникнення приваблює тим, що це щось нове. Також їм цікава реакція жінки. Однак важливо усвідомлювати, що інтерес і задоволення - речі різні. В такому випадку приємні відчуття - це індивідуальний аспект для кожного.
 
     3. Чи відчувають партнери пеніси один одного через стінку піхви та ануса жінки?
 
    Зазвичай чоловікам навіть в голову не приходить звернути на це увагу. Але якщо підходить з фізіологічної точки, то і можуть відчути, а можуть і ні. Залежить від фізіології жінки та того, як проходить секс утрьох.
 
     4. Чи може замінити другого чоловіка секс-іграшка?
 
    Може, однак відчуття будуть не такими насиченими. В такій ситуації секс-іграшка подарує тільки додаткову стимуляцію при проникненні чоловіка в жінку. При сексі двох чоловіків і жінки відчуття будуть набагато більш яскравими.
 
     5. Чи відноситься практика подвійного проникнення до чоловічої бісексуальності?
 
    Ні, не відноситься. Через те, що чоловіки не мають сексу один з одним і частіше взагалі не приділяють одне одному уваги під час сексу втрьох. Повністю зосередившись на своїх відчуттях і відчуттях жінки.
 
     6. Правила безпеки при подвійному проникненні.
 
    Не слід здійснювати акт подвійної пенетрації в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Перед сексом рекомендується скористатися анальним душем. Використовуйте якісні лубриканти - вагінальний і анальний. Приступайте до подвійного проникнення тільки після детального обговорення з партнерами всіх нюансів і їх повної згоди.
 
     Інтернет-магазин Амурчик радий надати величезний асортимент всього необхідного для незабутнього сексу втрьох. Не забувайте, що лубриканти - необхідна сторона під час інтимної близькості. Також наш магазин має окрему зручну категорію інтимних товарів для пар!

Відгуки

Відчуття при подвійному проникненні та фізіологічні особливості (1 відгуків)
11.10.2016
5 - Андрей

Мы с другом и еще с одной подружкой частенько практикуем секс втроем. Честно говоря, однажды пытались осуществить двойное проникновение, но я сильно смущался, и из-за этого пропала эрекция. Как следствие, не удалось войти в партнершу. Вот после прочтения этой статьи стало совершенно понятно, в чем дело. Конечно же, все получилось бы, если бы мы использовали лубриканты. Хоть возбуждение и ослабло, оно бы и правда усилилось уже в процессе. Теперь точно попробуем!

Відгук був корисним? Так (4) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Андрей.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Відчуття при подвійному проникненні та фізіологічні особливості, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка