Бондаж для початківців

Бондаж — це захоплююча сексуальна практика, яка може подарувати чуттєве задоволення обом партнерам. Головна її особливість — це, звісно ж, сценарії, в яких один з партнерів повністю або частково знерухомлює іншого. Можна сказати, що це гра у домінування та підкорення. Бондаж не тільки дарує задоволення, а ще й може допомогти Вам відкрити для себе нові кінки та нові грані сексуальної насолоди. А як зробити це без ризиків та шкоди для здоров’я — Вам розкаже Амурчик! 

Основні правила бондажа

Бондаж — це чуттєва практика, яка може допомогти розслабитись та віддатись волі власних почуттів. Деякі люди можуть асоціювати бондаж з болем, але насправді це зовсім не обов’язкова умова. Звісно ж, Ви з партнером можете вдаватись до найрізноманітніших практик. Але сам бондаж, тобто знерухомлення, не має приносити дискомфорту та больових відчуттів. 

Основна ціль таких практик — фізичне, психологічне та естетичне задоволення, яке будуть отримувати обидва партнери. Зв’язаний партнер може насолоджуватись тим, що відпускає контроль та передає його в руки своєї половинки. А той, хто зв’язує, насолоджується відчуттям влади над партнером. Тому для того, щоб обидві сторони могли отримувати задоволення від процесу, потрібно, щоб партнери довіряли один одному. 

Існують певні правила безпечного бондажа, яких варто дотримуватись: 

  1. Не затягуйте мотузки надто туго. Це перешкоджає вільній циркуляції крові та може викликати дискомфорт. Пам’ятайте, що Ваша ціль — лише обмежити здатність партнера рухатись. Тож ідеально буде, якщо під мотузку чи стрічку для бондажа можна буде без зусиль просунути два пальці. Мотузка або бондажна стрічка не мають заважати диханню. Це може бути дуже небезпечно.
  2. Комунікація між партнерами обов’язкова. Завжди потрібно залишати зв’язаному партнеру можливість повідомити про свій стан, якщо він відчує, наприклад, оніміння або поколювання у зв’язаних частинах тіла. Пам’ятайте — зв’язаного не можна лишати на самоті. А під рукою краще тримати ножиці, щоб у Вас була можливість швидко звільнити партнера. 
  3. Заздалегідь домовтесь про стоп-слово. Воно має бути простим, щоб його було складно забути. Використання стоп-слова одним з партнерів означатиме, що інший мусить негайно припинити будь-які маніпуляції та звільнити іншого. З цієї ж причини спочатку Вам краще буде утримуватись від використання кляпів
  4. Приділіть увагу матеріалам, з яких зроблені мотузки. Вони мають бути безпечними та приємними у контакті з тілом. 
  5. Ніяких експериментів у стані сп’яніння. Бондаж має бути безпечним, а для цього обидва партнери мають віддавати собі повний звіт у тому, що вони роблять.

Що можна використовувати для задоволення? 

На поличках секс-шопа Амурчик на Вас чекає безліч іграшок та аксесуарів для чуттєвих ігор з елементами бондажа. Вони призначені спеціально для того, щоб ігри були не тільки приємними, а ще й абсолютно безпечними. Що можна використовувати для задоволення? 

  • Наручники. Спеціальні кайдани для сексу зазвичай мають важелі, які дозволять швидко та легко відкрити їх навіть в тому випадку, якщо ключі загубились. Крім того, Ви можете обрати наручники з м’якими текстильними або силіконовими манжетами, адже вони є більш комфортними для новачків. 
  • Фіксатори для кінцівок — це ціла система, яка може складатись з манжетів для рук та ніг, а також сполучних елементів. Вони дозволяють не лише обмежити здатність партнера рухатись, а ще й зафіксувати його (або її) в пікантній позі. Зазвичай такі системи фіксації мають зручні застібки, які дадуть Вам можливість швидко звільнити зв’язаного партнера, щойно в цьому виникне необхідність. 
  • Бондажні стрічки та мотузки. Такі аксесуари, на відміну від звичайних господарських мотузок та клейких стрічок спеціально призначені для чуттєвих ігор. Мотузки не натирають та не подразнюють шкіру, а стрічки легко відклеюються від шкіри, волосся та навіть обличчя. 
  • Нашийники та повідці — ще один цікавий різновид іграшок, які дозволять додати до сценаріїв Ваших ігор елементи пет-плей, тобто сценаріїв, де один з партнерів приміряє на себе роль тварини. 

Цьому не місце в інтимних іграх! 

Можливо, у Вас виникло питання — чим гірші підручні засоби, такі як господарські мотузки? А ми Вам відповімо, що мотузки з господарського чи туристичного магазина не створювались з думкою про те, що їх використання має бути ще й приємним. На відміну від спеціальних мотузок для шибарі, які не натирають шкіру та дозволяють в’язати складні та гарні вузли. Стосовно клейких стрічок — тут все ще простіше. Спеціальні стрічки для бондажу не липнуть до тіла, але чудово липнуть самі до себе. Їх можна використовувати навіть на голові, адже вони не шкодять зачісці. 

Якщо згадати популярну трилогію “50 відтінків сірого”, то можна пригадати, як головний герой купує в будівельному магазині звичайні мотузки та кабельні стяжки. Цей приклад в жодному разі не варто наслідувати, якщо Ви не хочете, щоб Ваші гарячі ігри завершились візитом до лікарні. 

Відгуки

Бондаж для початківців (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Бондаж для початківців, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка