Геловінські пестощі чи пікантні ласощі?

Щороку в багатьох країнах світу кінець жовтня асоціюється з таким інтригуючим, таємничим та моторошним святом – Геловіном, яке настає в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, але підготовка до нього щосили відбувається за пару тижнів до. Все навколо вбирається в помаранчево-чорні тони, які ідеально гармонують з осінніми барвами природи, вітрини прикрашаються кумедними гарбузами, а люди шукають стильні тематичні вбрання, бажаючи виглядати або оригінально, або страшенно моторошно, або ж страшенно сексуально. І саме Геловін - це відмінний привід для експериментів не тільки у зовнішності для тематичних перевтілень, а й в інтимному житті. Чому б не додати в таку знаменну ніч трохи пікантності і не перетворити день усіх святих на далеко не святий період? І якщо Вас зацікавив такий розвиток подій, то ми готові надати Вам невеликий список ідей та тематичного секс інвентарю для страшенно гарячих і до неможливості збуджуючих сценаріїв Ваших пристрасних геловінських ночей.

Який секс інвентар ідеально підійде для ночі Геловіна?

1. Фантастичні фалоімітатори та де вони мешкають. Відповідаючи одразу на запитання, мешкають вони з недавніх пір у нас у секс-шопі і вже готові радувати Вас своєю дивакуватістю та креативністю. А йдеться про нову круту лінійку фантазійних фалоімітаторів Creature Cocks, які як ніщо краще підійдуть для тематичних еротичних сценаріїв рольових ігор з пікантним впровадженням космічних, фантастичних та казкових чудовиськ. Фалоімітатори Creature CocksЦі вельми оригінальні вироби ідеально впишуться в геловінський настрій і інтригуюче-лякаючу тематику, а також стануть прекрасним втіленням сексуальних бажань людей з розвиненою фантазією. Перед Вами постане розкішний вибір з барвистих та найнезвичайніших фалоімітаторів, які Ви тільки зустрічали в житті, починаючи від реалістичних щупалець та нестандартних язиків різних чудовиськ, закінчуючи вражаючою реалізацією пенісів космічних та фантастичних монстрів. Увесь список дивовижних фалосів Ви можете знайти у нас на сайті за назвою "Creature Cocks", а ось парочку наших улюбленців ми прикріпимо Вам нижче:

  • Фалоімітатор Creature Cocks Monstropus. Цей фалос виконаний у вигляді розкішного реалістичного щупальця, яке готове пестити Вашу точку G своїм загостреним грайливим кінчиком та стимулювати чутливі внутрішні стінки своїми опуклими крихітними присосочками. Такий фалоімітатор підійде не лише для фантастичних рольових ігор, а й стане крутим аксесуаром для Вашої колекції дивовижних виробів.
  • Фалоімітатор Creature Cocks Swamp Monster. Можливо, найнезвичайніший фалоімітатор, який Ви зустрічали. А все тому, що зображує він болотяне чудовисько з гіпнотичними очима і лускатою поверхнею. Подивіться в очі цієї милої нечисті і змусьте зло працювати на Ваше вагінальне задоволення.
  • Фалоімітатор Creature Cocks Mystique. Смішний фалос у вигляді рога єдинорога, який змусить повірити Вас у диво. Не вірите? А Ви спробуйте силу могутнього єдинорога на собі та в собі.
  • Фалоімітатор Creature Cocks Larva. А цей космічний фалоімітатор із сюрпризом. У комплект до рельєфного, різнокольорового та порожнього фалоімітатора входять 4 яйця, які поміщаються у стовбур секс іграшки та під час інтимної стимуляції залишаються всередині Вас. Зроблено це для пікантного інтерактиву, щоб Ви могли імітувати народження нового космічного життя. Відчуйте себе справжньою матір'ю драконів!

2. БДСМ аксесуари - ідеальне рішення для геловінської ночі експериментів. У категорії БДСМ аксесуарів Ви знайдете все як для створення зухвалого та сексуального образу, так і для сміливих ігор з елементами домінування та підкорення. Геловінська ніч - це ніч не лише зовнішнього перетворення, а й внутрішнього. Тому змініть свою звичну роль в інтимі з партнером і станьте тим, ким соромилися або боялися стати у звичайний день. Домінуйте над партнером або безневинно підкоряйтеся його волі та бажанням. А допоможуть Вам зробити круте перетворення такі БДСМ аксесуари, як:

БДСМ аксесуари

  • БДСМ маски. Маски додають таємничості образу, а також завершують його, роблячи тематичне вбрання більш гармонійним та повноцінним. Визначаючись з моделлю маски, необхідно повністю продумати свій образ і вибрати відповідний варіант. Так, наприклад, маски можуть надягатися на голову і повністю закривати обличчя (такі підійдуть для сміливих БДСМ розваг), а є ті, які залишають відкритими деякі ділянки (очі, ніс, рот тощо). Якщо Ви придумали собі більш елегантний образ, то Вам чудово підійдуть і романтичні маски. Крім повноцінних масок Ви можете вибрати як доповнення до Вашого образу і грайливі вушка. У нас Ви знайдете найпопулярніші та найпоширеніші моделі, а саме вушка кролика (зайчика) та вушка кішечки. Такі аксесуари ідеально впишуться не тільки у рольові ігри, але й підійдуть для створення крутого образу на тематичні вечірки.
  • БДСМ прикраси для тіла. Бажаєте прикрасити тіло і доповнити вбрання стильними шкіряними аксесуарами, тоді у Вас є величезний вибір, адже Вам доступні портупеї та гартери, чокери, ланцюжки для тіла, нашийники тощо. Такі аксесуари допоможуть Вам розбавляти та доповнювати не лише тематичні вбрання, а й повсякденні образи.
  • Пестиси, прикраси та затискачі для сосків. Соски - чутлива ерогенна зона і гарна, збуджуюча ділянка тіла, яку так просто не можна оминути стороною. Чудовою прикрасою для цієї пікантної зони виступають пестиси. А для тих, хто бажає і прикрасити соски, і випробувати приємний біль із чуттєвою стимуляцією, рекомендуємо поекспериментувати із затискачами. Затискачі для сосків бувають різних видів на будь-який смак і колір: з ланцюжками, з пір'ям, з помпонами, з підвісками, з дзвіночками тощо.
  • Бондажні іграшки та аксесуари для порки. Ну і звичайно ж, куди без класичних фіксаторів, наручників, кляпів для повноцінного домінування над партнером і найрізноманітніших знарядь для шмагання (флогерів, стеків, шльопалок тощо).

3. Сексуальні образи та еротичні костюми для рольових ігор. Якщо Ви вже знаєте, яку роль бажаєте розіграти в ніч перевтілень, то можемо запропонувати Вам вже готові образи, серед яких Ви знайдете найпоширеніші вбрання та костюми для ігор. Тут і костюми покоївок, медсестер, поліцейських, вчительок, школярок, кішечок та багатьох інших, про які у Вас хоча б раз були фантазії. Доповнити такі образи можуть як аксесуари, перуки, так і такі пікантні деталі, як анальні пробки з хвостиками. Такі грайливі секс іграшки стануть завершальними родзинками в нарядах-звірятках.

 

Рекомендуємо Вам такі круті образи:

Еротичні образи

Не пропустіть свій пікантний шанс у найпристраснішу ніч року!

Відгуки

Геловінські пестощі чи пікантні ласощі? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Геловінські пестощі чи пікантні ласощі?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка