Огляд: Купальники Obsessive

Купальники Obsessive

Сонце. Спека. Липень. Літо в самому розпалі! А це означає, що настає той самий апогей пляжного відпочинку, гарної засмаги і вечірок біля басейну. Хоч із закордонними курортами зараз досить туго і проблематично, але ж бажання поніжитися на сонечку і отримати рівний шоколадний загар сильніше, ніж такі дрібниці. До того ж, курорти всередині країни і міські пляжі ніхто не відміняв. А вже повірте, навіть на річці або біля басейну розважального комплексу для відпочинку можна отримати відмінний бронзовий загар, який буде нітрохи не гірше шоколадних відтінків, отриманих на далеких островах. Адже сонце світить всім однаково, чи не так? Ну а якщо вже справа зайшла про такі літні теми, як пляж, басейн і засмага, то актуальним стає питання про вибір вбрання. А який наряд найкраще підійде для пляжних лежань, сексуальних дефілювань по берегу моря/річки/озера (підкресліть потрібний варіант) і стильних веселих вечірок біля басейну? Звичайно ж, купальник.

Модні тренди 2020 року не обійшли стороною і купальники, адже це головний атрибут літа і воістину спекотного відпочинку. Важко не погодитися, що пляж, берег моря, а вже тим більше відкриті/закриті майданчики з басейном - це своєрідні подіуми для демонстрації своїх розкішних форм, красивих фігур і чудових напіввідкритих і часом сексуальних нарядів. Кожна дівчина бажає виглядати на всі 100% і, звичайно ж, подобатися собі в будь-якому вигляді, одягненою будь то в джинси зі светром або ж виключно в спокусливий купальник. А щоб виглядати бездоганно на таких літніх заходах слід вибирати правильні купальники, які вигідно підкреслять достоїнства фігури, приховають недоліки (якщо такі є), додадуть сексуальності, елегантності і краси Вам і Вашому тілу. На які ж купальники слід звернути увагу влітку-восени 2020? Сьогодні ми Вам представимо розкішну колекцію стильних і сексуальних купальників від відомого польського бренду білизни Obsessive.

Купальник ObsessiveСтиль + сексуальність + зручність = купальники Obsessive

Польска фірма Obsessive зробила сміливий широкий крок назустріч літу і твердо вирішила, що не білизною єдиною живий бренд. Вирішили, розробили, виготовили і випустили лінійку карколомних купальників, які тут же підкорили жіночі серця. Враховуючи всі тренди 2020 року, Obsessive створили неймовірну колекцію купальників всіляких фасонів для будь-яких типів фігури і на будь-який жіночий смак. Не втратили вони і свою візитну картку, яка тонко простежувалася в кожній моделі нижньої білизни бренду - вишукану сексуальність. Сексуальність, спокусливість і еротичність, яка не межує з вульгарністю, а навпаки, надає жіночності і витонченості кожній дівчині - таке може створити тільки якісний досвідчений бренд, який знає свою справу. Але, як відомо, краса - не завжди означає комфорт і зручність. І навіть тут Obsessive змогли зруйнувати стереотипи і майстерно поєднати красу, сексуальність і комфорт в своїх купальниках. Максимальна зручність, стильний дизайн і справжня жіноча сексуальність - ось чого домагався бренд при розробці жіночих купальних костюмів для літнього відпочинку. І мета досягнута! Купальники Obsessive - це ідеальні, ретельно продумані моделі, в яких кожна жінка буде відчувати себе максимально впевнено і комфортно. Розслаблене загоряння на сонці, активні ігри у воді або на пляжі, енергійне плавання або витончене дефілювання біля басейну - все, чим би Ви не займалися в купальнику від Obsessive матиме успіх.

Купальники для всіх

Кожна жінка знає, що в її фігурі можна вигідно підкреслити, а що необхідно приховати від сторонніх очей, які фасони одягу, білизни і купальників вибирати, а яких варто уникати. Хтось вибирає цілісні купальники, а хтось вважає за краще роздільні моделі з сексуальними трусиками і бюстгальтером. Комусь неймовірно йдуть яскраві кольори і незвичайні принти, а хтось вважає своєю фішкою приглушені, пастельні тони і класичний, елегантний, сексуальний чорний колір. Бажаєте виглядати також розкішно в купальнику, як в сексуальній нижній білизні? Тоді різноманітні моделі і фасони купальників від Obsessive стануть ідеальним рішенням для цього літа.

Що нам пропонує Obsessive?

  • Цілісний (злитий) купальник. Дана закрита модель прекрасно підходить для активних пляжних розваг і комфортного проведення часу та ігор у воді. Злитий купальник відмінно утягує фігуру, робить її більш витонченою і тендітною. Велика ділянка закритого тіла створює загадковість і пікантність в образі, не прибираючи при цьому сексуальність і жіночність. У такому купальному костюмі Ви з легкістю зможете приховати недоліки фігури, підкреслити всі її достоїнства і вигідно підкоригувати всі лінії і вигини. Злиті купальники - це ідеальний варіант для активних вечірок біля басейну, тематичних корпоративів і пляжних розваг.

Злиті купальники Obsessive

  • Злитий купальник з вирізами. Це більш сексуальний і відкритий варіант цілісних купальників, так як володіє він додатковими декоративними вирізами і відкритими ділянками тіла. В основному, такі купальники мають сміливі вирізи в області талії, які розкривають світу ваші витончені лінії і вигини фігури. Такий цікавий фасон дозволяє також продемонструвати косі м'язи преса і здатний зробити фігуру візуально тонше і витонченіше. Відкрита талія в злитому купальнику є трендом 2020 року, так що Obsessive йде в ногу з пляжною модою і робить все, щоб розкішно в цей сезон виглядали і Ви. Але крім області талії пікантні вирізи присутні і в зоні грудей. Подібні вирізи підкреслюють ваш розкішний бюст і додають образу сексуальності і зухвалості. Такі купальники також стануть крутим і стильним вбранням для вечірок біля басейну або розваг на березі моря.

Злиті купальники з вирізами

  • Класичні бікіні. Класичний варіант купальника з невеликими витонченими трусиками і красивим бюстгальтером - це те, що ніколи не вийде з моди. А якщо до цього всього додати ще й щіпку сексуальності, жіночності і стилю, як і зробили Obsessive, то вийде і зовсім розкішний образ для літа. Пропонує ж Obsessive Вам кілька варіантів класичного купальника. Якщо Ви любите, щоб груди тримали форму навіть на пляжі і виглядали соковито і сексуально, то Вам на вибір надаються купальники з ліфом з м'якою чашкою. Такі купальники відмінно підкреслюють Ваш бюст і роблять образ ще більш сексуальним. Якщо Вам до душі спортивна сексуальність, то в якості верху Вам пропонують і витончені, красиві топи, які є більш спортивною варіацією сексуальних ліфів. Вони також підтримують груди і тримають її прекрасну форму. Ну а якщо Ви шанувальник легкості, то ліфи на зав'язочках - це те, що ідеально підійде саме для вас. Ніякого дискомфорту і скутих рухів. Тільки зручність, сексуальність і краса.

Бікіні Obsessive

  • Бікіні з зав'язками. Численні переплетення, зав'язки і шнурочки на тілі - це головний тренд літа 2020. Зав'язки під грудьми, на грудях, на талії, животі, на боках, всюди, де тільки можна і де не можна - це те, що виділить Вас на пляжі. Такі моделі купальників розставляють акценти на необхідних ділянках тіла, вигідно підкреслюють плавні лінії фігури і приховують дрібні недоліки. Додаткова шнурівка або переплетення на розкішній фігурі - це запорука сексуальності і особливої інтриги, яку створює такий незвичайний фасон. Бікіні з зав'язками - це прекрасний варіант для тих, хто готовий до пильних поглядів чоловіків і неймовірної привабливості.

Бікіні з зав'язками Obsessive

  • Купальник з високою талією ObsessiveКупальники з високою талією. Для дівчат, які люблять як штани/джинси, так і трусики з високою талією, подібні купальники - просто ідеальний варіант. Купальні трусики з високою талією відмінно підкреслюють талію, витончені плавні лінії фігури і всі контури тіла. Відмінно такий купальник приховує і невеликі недоліки фігури, а також прибирає і утягує животик. У такому купальнику фігура виглядає більш тонкою і витонченою. Жінка ж, в свою чергу, набуває якусь загадковість, жіночність і ніжну сексуальність.
  • Мікробікіні. Мікробікіні - це найсексуальніше, що Ви можете зустріти на жіночому тілі, адже назва говорить сама за себе. Мінімум купальника, максимум відкритого тіла - ось, що з себе представляє мікробікіні. Складається такий купальний костюм з мініатюрних трусиків на шнурочках і маленького компактного верху у вигляді ліфа-шторочок. Дана модель стане ідеальним варіантом для тих дам, які бажають отримати розкішний загар всього тіла з мінімальними білими незагорілими ділянками на ньому. Мікробікіні - це купальник для розкутих, впевнених в собі і сексуальних жінок, які не соромляться свого тіла і готові демонструвати його з усіх боків і кутів для огляду. Якщо Ваша мета - максимально рівний і крутий загар, а також неймовірна спокусливість і сексуальність, то мікробікіні - це те, що Вам потрібно.

Мікробікіні Obsessive

  • На будь-який колір і розмір. Що стосується кольорової палітри купальників Obsessive, то тут є де розгулятися. У колекції представлені і спокійні, пастельні тони, і грайливі, божевільні принти, і яскраві, неонові забарвлення, і, звичайно ж, класичні чорні, білі кольори і різнокольорові палітри. Відносно ж розмірів, то як дівчата з маленькими розмірами, так і дами з пишними формами зможуть з легкістю підібрати собі необхідний фасон і сексуальну модель. Obsessive подарує пляжну красу і комфорт кожній жінці, яка віддасть перевагу вибрати для себе їх купальник.

З Obsessive літо стане ще спекотніше!

 

Відгуки

Огляд: Купальники Obsessive (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: Купальники Obsessive, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка