Огляд: вібратори з електростимуляцією PHYSICS

Фізика чи секс? Секс чи фізика? Навіщо вибирати, якщо в світі секс-іграшок з'явився новий бренд Physics, який прекрасно поєднує в собі і те, і інше. У чому фізика, запитаєте Ви? А в тому, що Physics - це крута лінійка вібраторів, яка може похвалитися не тільки вібрацією, але і пульсацією, функцією підігріву і, найголовніше, електростимуляцією. Для розробки цих секс-іграшок до уваги були прийняті закони фізики, особливості фізіології та анатомії. Physics - це не просто іграшки для самозадоволення, а справжнісінька наука задоволення!

Кожна модель вібратора Physics - це ретельно продумана функціональна іграшка, яка майстерно поєднує в собі науковий підхід до створення і розробки всіх найдрібніших деталей і важливі знання сексологів, які здатні допомогти розробникам створити той найефективніший інтимний виріб, який буде дарувати неймовірне задоволення в процесі стимуляції. Родзинкою вібраторів Physics виступає електростимуляція, функція якої вже вбудована в іграшку. Таке рішення дуже вигідне і зручне, адже на відміну від деяких інших брендів, які випускають секс-іграшки з електростимуляцією, вібратори Physics не вимагають додаткових адаптерів для підключення і активації функції електростимуляції. Інтимні вироби від Physics - це досить прості і інтуїтивно зрозумілі в управлінні іграшки, які під стильною і простою оболонкою приховують потужний багатофункціональний механізм. Тому, якщо Ви ще не пробували інтимні розваги з електростимуляцією і не були знайомі до цього моменту з брендом Physics, то раді Вас ознайомити з цими крутими секс-іграшками.

Вібратори Physics

Особливості вібраторів Physics

Вібратори Physics - це якісний продукт, який розроблений з урахуванням не тільки законів фізики і анатомії, але і з пильною увагою до всіх деталей, які так чи інакше впливають на отримання задоволення і насолоди. Кожна модель секс-іграшок Physics оснащена як неймовірними функціями, які оргазмічно впливають на жінку, так і якісними зовнішніми компонентами, які також впливають і на перше сприйняття, і на тактильний контакт. Так які ж деталі і особливості таять в собі вібратори Physics?

Вібратори з електростимуляцією1. Електростимуляція. Почнемо з найголовнішої функції і крутої фішки вібраторів Physics - електростимуляції. Секс-іграшки даного бренду оснащені особливою технологією, яка дозволяє здійснювати інтимну стимуляцію за допомогою струму. При включенні цієї функції вібратор Physics здатний виробляти невеликі і, що головне, безпечні для здоров'я і організму, розряди мікроструму. Але не варто відразу побоюватися і боятися електростимуляції після того, як Ви прочитали слово “струм”, адже цей ефект відчувається лише як чуттєве і ніжне поколювання в інтимній зоні. Так що не варто сприймати вібратори з електростимуляцією як знаряддя тортур і вироби, що приносять біль і страждання. Це зовсім не так. Саме електростимуляція в процесі інтимних ласк сприяє активному скороченню вагінальних м'язів, що призводить до підвищення їх пружності і підвищує їх тонус. Таким чином, завдяки функції електростимуляції Ви отримаєте не тільки незабутні відчуття від чуттєвого і ефектного поколювання струму всередині себе, але і завдяки активним скороченням і припливу крові до статевих органів Ви зможете випробувати неймовірно насичений, яскравий і глибокий оргазм.

Вібратори Physics виграють серед деяких інших брендів, що розробляють секс-іграшки з електростимуляцією, і тим, що для їх роботи не потрібно купувати окремий адаптер для функції електростимуляції. Всі моделі Physics, які володіють даною функцією, стимулюють струмом за допомогою спеціальних металевих вставок збоку. Спеціальний електростимуляційний механізм, який виробляє розряди мікроструму, вже вбудований і встановлений всередині вібратора. При включенні Іграшки і активації функції електростимуляції необхідні електроімпульси, що проходять крізь метал і дарують Вам незабутні і незвичайні відчуття в процесі стимуляції. Тому, для роботи вібраторів Physics Вам не знадобиться нічого зайвого, крім як безпосередньо секс-іграшки.

ВАЖЛИВО! Функцію електростимуляції не можна включати у ванній або душі. Ви можете сміливо насолоджуватися електростимуляцією в спальні, ліжку і в будь-якому іншому сухому приміщенні, але заради безпеки не варто пробувати грати зі струмом у воді! Якщо Ви вирішили отримати задоволення від вібрації або пульсації секс-іграшок у ванній, то просто уникайте натискання кнопки для включення електростимуляції.

ВАЖЛИВО! Електростимуляція - це спосіб інтимної стимуляції не для всіх. Ця функція протипоказана вагітним жінкам, а також людям з серцево-судинними захворюваннями та імплантатами. 

Вібратор з пульсацією і підігрівом2. Вібрація, пульсація і підігрів. Всі моделі вібраторів Physics володіють потужною вібрацією і декількома різноманітними її режимами. Але крім вібрації і електростимуляції вібратори від Physics оснащені і іншими ефектними функціями, такими як зворотно-поступальні рухи, пульсація і функція підігріву (Physics Fahrenheit). Так що вібратори Physics - це багатофункціональні інтимні іграшки, серед яких кожна знайде жінка знайде собі те, що вона шукає. 

3. Перезаряджаємий акумулятор. Секс-іграшки Physics працюють на акумуляторі, що перезаряджається, а тому не вимагають додаткових батарейок. Вони заряджаються за допомогою USB-кабелю, який вже входить в комплект. При повному заряді вібратори можуть безперервно насолоджувати Вас своєю роботою протягом 2 годин.

4. Водонепроникність. Всі моделі вібраторів Physics мають захист від води IPX6 або IPX8. Це дозволяє використовувати їх у ванній і в душі з можливістю повного або часткового занурення у воду. Але пам'ятайте, що електростимуляцією не можна користуватися у воді, тому уникайте активації цієї функції у ванній або душі.

Керування5. Керування. Що стосується управління різними функціями вібраторів Physics, то тут все елементарно просто. На корпусі іграшок розташовані кнопки, які і відповідають за включення/вимикання вібратора, за зміну режимів вібрації або пульсації, а також за включення і регулювання функції електростимуляції. Управління досить просте і інтуїтивно зрозуміле будь-якому користувачеві. Від Вас вимагається лише натискати на необхідні кнопки, щоб вибрати відповідний режим.

6. Матеріал. Вібратори Physics виготовлені з високоякісного силікону, який подарує Вам приємні і ніжні тактильні відчуття. Це дуже ніжний, гладкий і приємний на дотик оксамитовий матеріал, який не містить в своєму складі фталатів та інших шкідливих речовин. Силікон не шкодить здоров'ю і не викликає алергію. Даний матеріал також простий у догляді: після кожного використання іграшку необхідно обполоснути у воді з милом і обробити спеціальним засобом для очищення секс-іграшок. Єдиний нюанс, з вібраторами, виготовленими з силікону слід використовувати зволожуючі лубриканти на водній основі.

7. Форма і дизайн. Кожна іграшка Physics розроблена з урахуванням всіх особливостей жіночої анатомії, а тому чудово підходить для будь-якої жінки. Залежно від призначення вібратора виріб може мати свою своєрідну форму. Так, наприклад, вібратор Physics Tesla G-Point розрахований на точкову стимуляцію точки G, а тому має злегка загнутий широкий кінчик для максимального ефекту. Вібратори, які призначені для стимуляції вагінальних стінок і ерогенних зон, мають більш прямі, класичні форми. 

Дизайн іграшок Physics вельми лаконічний і витончений. Ніжні пастельні тони, мінімалізм, відсутність надмірностей і ніжна краса - це основні особливості зовнішнього вигляду вібраторів Physics. Що ж стосується зручності, то вібратори Physics мають правильну ергономічну форму, яка дозволяє зручно і міцно утримувати іграшку в руці і з легкістю і комфортом управляти нею в процесі інтимної стимуляції.

Вібратори PHYSICS Physics - пізнавайте науку задоволення

Вібратори Physics - це прекрасна можливість розширити межі власного задоволення і відкрити для себе нові способи отримання незабутніх відчуттів за допомогою електростимуляції. Чому Вам слід спробувати Physics?

  • Електростимуляція - це неймовірні нові і глибокі відчуття, які дозволять Вам досягти яскравого і незабутнього оргазму.
  • Електростимуляція - це не біль і страждання, а чуттєве, ніжне і шалено приємне поколювання в інтимній зоні.
  • Оргазми від електростимуляції не зрівняються за своєю силою ні з чим іншим.
  • Стимуляція за допомогою мікроструму розвиває чутливість вагінального середовища.
  • Електростимуляція сприяє активному скороченню вагінальних м'язів, тим самим підвищуючи їх тонус.
  • Електростимуляція зміцнює м'язи тазового дна.
  • Невеликі розряди струму сприяють виробленню природної змазки у жінок. 
  • Це новий досвід і круті враження. Хіба цього мало?

Бажаєте пізнати всі принади електростимуляції? Тоді Вібратори Physics - це відмінний початок і приємне знайомство.

Вібратори PHYSICS

 

Відгуки

Огляд: вібратори з електростимуляцією PHYSICS (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратори з електростимуляцією PHYSICS, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка