Хеллоуїн в ліжку? Легко!

Для більшості людей, які вважають свято Хеллоуїн відмінним приводом для розваг, цей день асоціюється з яскравими вечірками в клубах або барах. Ми надягаємо «гарячі» костюмчики і тремтимо від холоду, але при цьому намагаємося зберегти обличчя - пропустити такий барвисте свято? ніколи!

Наша команда може запропонувати кілька приводів відмовитися від відвідування фрік-вечірки навіть самим завзятим тусовщикам:

  • не обов'язково всі свята відзначати у величезній компанії абсолютно незнайомих людей, спробуйте зустріти Переддень дня всіх святих в інтимній обстановці;
  • ви не будете заручником одного костюма - за вечір ви зможете побути й сексуальною медсестрою, і жахливою мумією, і неповоротким зомбі. Фантазуйте і влаштуйте потойбічний еротичний показ мод, експериментуючи з образами та не соромлячись зайвих очей навколо;
  • є багато інтимних іграшок, лайфхаків і трюків, які дозволять Хеллоуїну оселитися у вашій спальні раз і назавжди. Звучить зловісно і моторошно, але ж саме до цього ми і прагнемо кожного 31 жовтня!

Солодощі чи пристрасті?

Зовсім неважливо, чи є у вас партнер або ж ви перебуваєте в пошуках коханої людини, ви завжди можете привнести містичний дух Хеллоуїна до вашого сексуального життя.

  • Якщо ви вважаєте, що поцілунок вампіра - це занадто цнотливо для нинішніх часів, то як щодо мінету від безсмертної ікластої красуні? Пориньте в безодню темної пристрасті в компанії мастурбатора Fleshlight Succu Dry. До нестями бліда спокусниця не залишає байдужим нікого. А ще у вампірші є безліч спраглих ласки подруг: вибирайте свій особистий сорт Хеллоуїна.Fleshlight Freak Girls
  • Якщо Хеллоуїн збігається з критичними днями, то це може стати яскравим бонусом, що створює антураж фільму жахів про вампірів. Але якщо раптом збентеження переважає над бажанням зануритися в криваву атмосферу свята, то тампони без нитки стануть відмінним способом не відмовляти собі ні в близькості, ні в іншій святкової активності.
  • Набридли звичні вбрання секретарш та морячків? Перевтілитися в містичну істоту, затягнуте в латекс і грюкати ланцюгами та наручниками. Або скомбінуйте звичні костюми в який-небудь новий образ, наприклад схрестіть мереживну білизну, маску, що приховує обличчя і фартушок покоївки, щоб вразити свого партнера і змусити поглянути на вас по-іншому.Fetish
  • Не обов'язково повністю одягатися в будь-якої костюм, можна просто нарядити свій член, використовуючи різноманітні насадки. Пара простих маніпуляцій, і ось у вас вже пеніс дракона (єдинорога, динозавра, космічного прибульця, зомбі - вибором керує тільки ваша фантазія!), Яким ви до глибини душі поб'єте вашого партнера.
  • Шоколад - самий смачний і корисний інгредієнт Гелловіну цукерок. Він визнаний одним з кращих жіночих афродизіаків. З шоколадною змазкою або фарбою для тіла традиційна фраза "Trick or treat?" (Ласощі або пристрасті?) Набуває більш пікантне значення.
  • Хочете відчути криваву пристрасть Дракули, тваринний натиск сніжної людини, льодову механіку кіборга або міць чудовиська Франкенштейна? Не проблема! Завдяки іграшкам у вигляді членів моторошних монстрів багато кіношні потвори можуть виявитися в вашому ліжку.Horror Dildos
  • Відьми, чаклуни, ритуали, свічки... Запальні гри на Хеллоуїн - це ще одна можливість розкрити чуттєві межі тіл один одного за допомогою стихії вогню. Тест-драйв класичних БДСМ-свічок і ніжних свічок для масажу безсумнівно додасть цьому чаклунському вечору палючої пристрасті.

Запасайтеся всім необхідним, щоб перетворити своє ліжко в майданчик зйомок фільму жахів для дорослих і весело провести час, а ми постараємося допомогти вам у цьому!

Відгуки

Хеллоуїн в ліжку? Легко! (2 відгуків)
14.12.2018
4 - Сергей

Добрый день
Все пишется хорошо но честно не знаю как правильно поступить жена попросила вибратор Ноя даже не знаю с чего начать искать ведь это моя жена и хотелось зделоть ей приятно пока меня нет дома извените но всё-таки мне неловко
Но хочется чего-то новаго

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Сергей.
Для начала нужно определить какому типу стимуляции отдает предпочтение Ваша жена :-)
Если это двойная вагинально-клиторальная стимуляция, то рекомендуем выбрать <a href="https://amurchik.ua/product/vibrator-pretty-love-brighty-fioletovii">Pretty Love Brighty</a>.
Если не хватает внимания клитору, то выберите для нее вакуумно-волновой стимулятор <a href="https://amurchik.ua/product/simylyator-oralnogo-seksa-dlya-jenshin-pretty-love-otis-chernii">Pretty Love Otis</a>.
Для особо ярких ощущений стоит обратить внимание на <a href="https://amurchik.ua/product/pylsator-fun-factory-stronic-surf-chernii">пульсатор Fun Factory Stronic Surf </a>.
Надеемся, что наши советы помогут выбрать идеальный подарок для супруги)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
22.10.2018
5 - Василий

крутяк

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Василий.
Мы разделяем Ваше мнение ;-)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Хеллоуїн в ліжку? Легко!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка