Ви купили вібратор. Що далі?

Як і будь-яка техніка, секс-іграшки періодично виходять зі строю. Причини для цього можуть бути дуже-дуже різними. Частіше за все такі несподіванки трапляються раптово та можуть стати перешкодою для Ваших приємних планів. Звісно, ми з Вами не можемо передбачити майбутнє, але можемо зробити все, щоб подовжити працездатність улюбленого девайса. 

Не нехтуйте правилами зберігання

Для кожної інтимної цяцьки є певний перелік правил зберігання. І нехтування ними може зіграти фатальну роль. Зазвичай вони прописані в інструкції. А якщо Ви з тих людей, хто зазвичай відкладає мануал — радимо все ж таки ознайомитися з розділом, де містяться рекомендації щодо зберігання та техніка безпеки. Якщо ж до них не поставитися серйозно, одного не дуже чудового дня Ви можете помітити, що текстура Вашої улюбленої іграшки змінилася — стала неприємною на дотик, шорсткою, або навіть липкою. 

Іграшки з будь-яких матеріалів варто тримати якмога далі від сонячних променів. Засмага не йде на користь навіть людям, що вже казати про делікатні матеріали, такі як силікон, латекс та інші. Ідеально, якщо для зберігання секс-іграшок Ви відведете окрему шухляду, яка буде розташована якнайдалі від джерела тепла — батарей опалення, обігрівачів і т.д.

До того ж варто переконатися, що поверхні іграшок не торкаються одна одної. Це також може бути одною з причин псування матеріалів. Тож якщо в Вашій колекції є кілька різних іграшок - подбайте про те, щоб вони не торкались одна одної. А найкраще для цього підійде спеціальний мішечок для зберігання

Нюанси зберігання різних матеріалів

Залежно від матеріалу, з якого виготовлені іграшки, їх зберігання може вимагати певних умов. Найпростішими у зберіганні та догляді вважаються пластик, скло та метал. Їх можна просто промити у воді з милом та зберігати у мішечку з тканини. З ними можна використовувати будь-які змазки та не переживати, що вони можуть пошкодити текстуру матеріалу. Секрет в тому, що всі ці матеріали не є пористими, тож матеріал легко очищується. 

Серед пористих матеріалів зазвичай виділяють силікон. Він має приємну та оксамитову текстуру. Головна умова його зберігання — відсутність прямих сонячних променів. Іграшки з силікону варто просто промити з делікатним милом чи той-клінером. 

Серед особливо вибагливих матеріалів варто виділити термопластичний еластомер (ТПЕ) та полівінілхлорид (ПВХ). Вони є пористими, тому потребують особливого очищення та догляду. Їх не варто мити з милом, оскільки воно може пересушити матеріал. Для очищення таких іграшок Вам буде точно потрібен спеціальний той-клінер, а ТПЕ необхідно ще й обробляти відновлювальною пудрою, щоб його поверхня не стала з часом липкою. 

Зберігання іграшки розрядженою

Секс-іграшки, які працюють від акумулятора — це зручно та екологічно. Не треба піклуватись про те, щоб під рукою завжди був запас батарейок, які треба купувати та правильно утилізувати. Але щоб Ваш вібруючий улюбленець не втрачав свою потужність та ємність акумулятора — потрібно дотримуватись певних рекомендацій. 

Перш за все не варто розряджати іграшку до повного вимкнення. З кожним таким циклом тривалість роботи та ємність акумулятора трошки знижуються. Тож варто підзарядити іграшку перед зберіганням. А якщо Ваш девайс працює від батарейок — не забудьте вийняти їх перед тим, як покласти вібратор в ящик. Не варто зберігати батарейки всередині іграшок, адже вони можуть окислитись та зіпсуватись.

Вода та мило — не найкращий очисник

Як ми вже зрозуміли, є матеріали, які цілком можна мити водичкою з милом. Але не всім цього буде досить! Обираючи іграшку разом з консультантом уточнюйте, як правильно очищувати той чи інший вібратор або фалоімітатор. Той-клінер — це не розкіш, а необхідність, якщо Ви хочете продовжити життя свого улюбленця. Тим більше, що в наші дні існує безліч варіантів на будь-який смак та гаманець. 

Користуватись клінерами легко та швидко, вони ефективно видалять з поверхні вібратора залишки змазки та виділень, забезпечивши абсолютну гігієну Ваших девайсів. Також клінери дезінфікують поверхню секс-іграшок, вбиваючи всю шкідливу мікрофлору. 

Сам процес миття іграшки теж не варто відкладати, навіть якщо Ви дуже втомились. Адже бактерії, які опиняються на пористій поверхні, так і прагнуть скористатись можливістю розмножитись на приємній та м’якій поверхні силікону чи термопластичного еластомеру. 

Підійде будь-який лубрикант? 

Ні, не підійде. Як ми вже знаємо — є певний перелік примхливих матеріалів, які потребують уважного підбору лубрикантів. Наприклад, силікон та кібершкіра — такі матеріали можна легко зіпсувати силіконовою змазкою чи лубрикантом на масляній основі. Універсальним варіантом є змазка на водній основі — такі засоби можна використовувати з будь-якими матеріалами, адже вони ніяк не нашкодять навіть найпримхливішим з них. 

 

Відгуки

Ви купили вібратор. Що далі? (2 відгуків)
06.01.2023
5 - Марго

блін, а я усе милом мила

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
03.01.2023
5 - Ксенія

Дякую, дуже корисний допис. Просто і про важливе.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Дякуємо за зворотній зв'язок!
Будемо раді новим замовленням від Вас :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Ви купили вібратор. Що далі? , залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка