7 корисних порад з вибору вібратора

Як вибрати ідеальний вібратор? На жаль, універсального рецепта для вдалої покупки не існує. Причина проста - найкраща іграшка для кожного своя. Саме тому існує така велика кількість найрізноманітніших девайсів. А значить, купуючи секс-іграшку дуже легко розгубитися, і щоб покупка не принесла розчарування варто звернути увагу на деякі очевидні та не дуже нюанси технічного пристрою. На щастя, ми підготували для Вас добірку порад, дотримуючись яких Ви зможете знайти для себе оптимальну іграшку, отримати масу задоволення і не витратити гроші даремно! 

Визначтеся з призначенням

Як ми всі знаємо, існує величезна кількість різноманітних вібраторів. Вони відрізняються один від одного кардинально - формою, дизайном, матеріалом і перш за все "спеціалізацією". Існують вібратори для клітора, для піхви та ануса, а також іграшки, що поєднують в собі всі три "напряму". Щоб не розгубитися в такому достатку, вивчіть навігацію на сайті. Велика кількість підрозділів допоможе Вам звузити вибір і прийняти рішення. Ну, а якщо не виходить зупинити свій вибір на якійсь конкретній моделі - зробіть вибір на користь універсального масажера. Адже застосовувати його можна абсолютно по-різному, і нове придбання Вас точно не розчарує. 

Форми та розміри

Навіть ті іграшки, що мають однакове призначення, наприклад - універсальні масажери, можуть мати найрізноманітніші форми й розміри. Для анальних пестощів вибирають невеликі в діаметрі іграшки, а любителі фістінга, навпаки, віддають перевагу гігантам. 

Ця рада частково перегукується з попереднім. Подумайте, що Вам потрібно - невелика віброкуля, яка легко поміщається в косметичці, або вібратор для стимуляції піхви зсередини. Крім того, якщо іграшка буде приваблювати Вас візуально - задоволення від використання Ви отримаєте значно більше. Так уже ми влаштовані - хочемо, щоб було не тільки функціонально, але і красиво. Крім стандартних конфігурацій існує також і маса милих дизайнів у вигляді квіточок, тварин та інших істот. Вони не привертають увагу, або ж виглядають як мила деталь інтер'єру. Такі іграшки легко заховати, навіть якщо вони залишаться на видному місці. 

Як заряджати

Іноді вібратор повинен бути максимально непомітним. А якщо девайс вимагає підзарядки на провідних пристроях - його приховати від сторонніх очей може бути складно. В інших же ситуаціях важливіше тривалість і стабільність роботи, де перевага, безсумнівно, в іграшок із зарядним пристроєм. Адже якщо ми говоримо про ідеальний вібратор, то ідеальним він повинен бути у всьому! 

Крім того, моделі на батарейках вимагають постійно докуповувати комплектуючі, або ж мати великий їх запас під рукою. І хоч найчастіше таке незручність компенсується невисокою вартістю іграшки, Вам потрібно часто купувати батарейки, що негативно позначиться і на екології, і на Вашому гаманці.

Чим більше режимів роботи - тим краще

Якщо є можливість вибирати режими та швидкість вібрації, то ігри з Вашим новим другом можуть стати набагато цікавіше. Можна розтягнути ласки надовго, поступово нарощуючи потужність вібрації, таким чином відтягуючи піковий момент насолоди. Крім того, маючи можливість регулювати інтенсивність впливу Ви можете добитися навіть множинних оргазмів, якщо захочете. Якщо Ваш пристрій має кілька швидкостей - це непогано. Зазвичай оптимальним вважається кількість в 6 або більше варіантів. Але чим більше контролю Ви маєте над ситуацією, тим більше насолоди від іграшки отримаєте.
Як правило, моделі з одним режимом коштують дешевше, але його не завжди достатньо. У такій ситуації буде доречним заплатити трохи більше, і отримати цікавішу іграшку. Як мінімум, якщо якийсь з режимів Вам не сподобається - це не так прикро, як якби дискомфортно Вам було з єдиною швидкістю іграшки. 

Щоб не надто гучно

Всі ми в різних ситуаціях. Хтось має дітей за стінкою, а хтось занадто цікавих родичів. Тому продовжуючи тему непомітності іграшок, було б також непогано, якби вони працювали якомога тихіше. 

В ідеалі, при виборі вібратора було б включити вподобану модель, щоб почути, наскільки голосно він працює. Але така можливість є не завжди. Але, як альтернатива - Ви можете уточнювати потрібну інформацію у консультанта при підтвердженні замовлення в інтернет-магазині

Догляд та очищення

Ви вибрали крутий вібратор, оцінили його функціонал і перед тим як прибрати в тумбочку біля ліжка вирішили вимити. І після цього ваш новопридбаний друг не вмикався більше ніколи... Жахлива картина, правда? А щоб такого не сталося, важливо уточнити при покупці - чи боїться вібратор води? Крім того, є у водонепроникних іграшок ще одна важлива перевага. З ними Ви можете усамітнитися у ванній, не ризикуючи зіпсувати девайс. Такий нюанс часто важливий для тих, хто живе, наприклад, з родичами або дітьми під одним дахом. 

Але перш за все варто враховувати, що якщо вібратор боїться води - для догляду за ним доведеться докуповувати додаткові засоби для очищення, якщо Ви хочете зберегти первинний вигляд іграшки. Додатково радимо уточнювати умови зберігання секс-іграшки, щоб Ваш улюблений вібруючий друг не втратив свої приємні кольори, або шовковисту текстуру. 

Ніжний та шовковистий 

Ще один важливий фактор, це різноманітність матеріалів, з яких виготовлені секс-іграшки. Так само як і з приємним оку дизайном - чим краще буде на дотик Ваш вібратор - тим більше насолоди він подарує. Зазвичай є кілька основних типів матеріалів, поширених на ринку - пластик, гума (і подібні до неї матеріали) і силікон. Як правило, пластикові іграшки коштують менше інших. Вони жорсткі, але при цьому гладенькі. Гума, для порівняння, більш рухливий, пластичний і м'який матеріал. Але найкращий - силікон. Корпус таких іграшок зазвичай матовий, ніжно-оксамитовий і дуже приємний до тіла. Вони однаково хороші і для зовнішньої, і для внутрішньої стимуляції. По праву силікон займає домінуючу позицію у сфері секс-іграшок. 

При виборі вібратора також вкрай важливо приділяти особливу увагу матеріалам і з точки зору безпеки, адже шкідливі домішки, які містяться в іграшках, що не пройшли сертифікацію, можуть стати причиною подразнення або алергії. 

Як бачите, нічого складного у виборі якісної іграшки немає. Наведені вище поради вкрай прості, і слідуючи навіть частині з них Ви значно знизите ризик помилитися з придбанням девайса, який неможливо повернути в магазин. 

Наостанок дамо кілька порад: по-перше, не заощаджуйте на лубриканті. Навіть найкращий і найдорожчий вібратор може доставити дискомфорт, якщо нехтувати зволожуючою змазкою. А скориставшись лубрікантом, Ви навпаки, повною мірою відчуєте ніжність матеріалу секс-іграшки та подаруєте собі особливо приємні відчуття. А по-друге - правильно вибирайте місце для їх зберігання. Багато матеріалів мають свої нюанси, наприклад - не переносять сонця, і якщо знехтувати цим, корпус іграшки може зазнати критичних змін. 

Виставлені на вітрині нашого інтернет-магазину іграшки виготовлені провідними компаніями. Це виключно якісні вироби, тому Ви можете приділити увагу вибору характеристик і функціональних особливостей Ваших майбутніх компаньйонів. Пам'ятайте, що ніколи не пізно обзавестися гаджетом для інтимних ласк. А як зробити це і на які параметри звернути увагу Ви вже знаєте!

Відгуки

7 корисних порад з вибору вібратора (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 7 корисних порад з вибору вібратора, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка