Огляд: розкішні вібратори Cleopatra

Вібратори Cleopatra

Оргазмічне задоволення і естетичний захват - це те, як можна охарактеризувати розкішну серію секс-іграшок Cleopatra, яка підкорить Вас спочатку своїм містичним і елегантним зовнішнім виглядом, після чого розставить всі крапки над і неймовірною потужністю і функціональністю. Cleopatra - це крута і стильна лінійка секс-іграшок, яка складається з 4 вібраторів, що встигли вже полюбитися багатьом жінкам по всьому світу. Серед цих, хоч і не численних, але розкішних і різноманітних виробів Ви знайдете все те, чого Вам так не вистачало. Мрієте про подвійну вагінально-кліторальну стимуляцію? Rabbit-вібратор надасть Вам 2 робочих стовбура, кожен з яких забезпечений найпотужнішою вібрацією, щоб задовольнити всі Ваші сексуальні потреби одночасно. Бажаєте випробувати яскравий оргазм від точкової стимуляції точки G? Спеціально розроблений ергономічний вібратор з загнутою головкою подарує Вам спрямовану стимуляцію саме цієї чутливої ​​зони. Скучили за трепетними і інтенсивними кліторальними пестощами? Невеликий кліторальний вібратор чудово розташується на інтимній зоні і навіть підійде для комфортного носіння в трусиках де і коли завгодно. Або ж Ви оберете цього вечера якісний вібраційний масаж, який Вам забезпечить універсальний вибромассажер з ніжною рухливою голівкою? З лінійкою Cleopatra Вам доступний будь-який вид інтимної стимуляції, який Ви тільки забажаєте. Але головною ж особливістю вібраторів Cleopatra виступає розкішний і дорогий дизайн, здатний здивувати своєю елегантною і містичною красою, заворожити і зачарувати будь-яку жінку. Серія іграшок Cleopatra - це не тільки сексуальне задоволення, але і естетичний захват. 

Особливості вібраторів Cleopatra

Кліторальний вібратор Cleopatra Clitoral VibratorСерія секс-іграшок Cleopatra складається з 4 моделей вібраторів, призначених для різного виду інтимної стимуляції. Тут Ви знайдете:

  • кліторальний вібратор Cleopatra Clitoral Vibrator;
  • rabbit-вібратор Cleopatra Rabbit Vibrator;
  • вібратор для точки G Cleopatra G-Spot Vibrator;
  • універсальний вібромасажер Cleopatra Wand Massager.

Кліторальний вібратор Cleopatra Clitoral Vibrator - це невелика ергономічна секс-іграшка для спрямованої кліторальної стимуляції. Даний вібратор має правильну форму, яка відмінно повторює всі контури жіночої інтимної зони і дозволяє зручно розташуватися на ділянці клітора без зайвого дискомфорту. Призначений інтимний аксесуар для точкової стимуляції клітора і використовувати його можна як соло, так і під час сексу з партнером, щоб отримати ще більше яскравих і чуттєвих відчуттів. Крім цього, ергономічна форма і компактний розмір дозволяють помістити іграшку в жіночі трусики і насолоджуватися клиторальною стимуляцією де і коли завгодно. Плавні лінії і вигини, ідеально гладка поверхня і приємний на дотик матеріал забезпечать Вам чуттєвий і комфортний тактильний контакт з ніжною інтимною зоною. З Cleopatra Clitoral Vibrator Ви відчуєте виключно приємні і незабутні відчуття і враження. Що стосується самої роботи вібратора, то секс-іграшка оснащена потужним мотором, який має в своєму розпорядженні 10 режимамів вібрації. Сильні потоки вібрації здатні довести Вас до кліторального оргазму всього лише за лічені хвилини і з головою занурити Вас у світ справжньої насолоди.

Розміри: довжина - 9.5 см, ширина - 4.8 см, висота - 3.5 см.

Rabbit-вібратор Cleopatra Rabbit Vibrator

 

Rabbit-вібратор Cleopatra Rabbit Vibrator -це класичний вібратор-кролик, який призначений для одночасної стимуляції і вагінальних ерогенних зон, в тому числі точки G, і клітора. Вібратор має 2 робочих стовбура, один з яких відповідає за вагинальную стимуляцію, а другий - за кліторальні ласки. Основний стовбур має ідеально гладку поверхню і велику загнуту голівку, яка завдяки своєму вигину і нахилу легко добирається до важкодоступної точки G і точково стимулює її. Вагінальний стовбур дозволить Вам отримувати неймовірно чуттєві відчуття під час стимуляції вагінальних ерогенних зон і точки G, а ось за кліторальні ласки відповідає невеликий бічний відросток, який ніжно, але інтенсивно обласкає Ваш чутливий клітор. Маленький кліторальний ствол з гнучким язичком щільно прилягає до клітора під час основної внутрішньої стимуляції і виробляє трепетний вібраційний масаж, який легко і швидко доводить жінку до піку насолоди. Кліторальний відросток досить гнучкий, а тому комфортно розташується на інтимному місці і не принесе ніякого дискомфорту в процесі інтимних процедур. Таким чином, Cleopatra Rabbit Vibrator - це крутий вібратор, який подарує Вам одночасну подвійну стимуляцію з чуттєвими ласками і клітора, і точки G. Оснащена секс-іграшка також 10 різноманітними режимами вібрації, серед яких Ви обов'язково знайдете той, який доведе Вас до оргазму.

Розміри: загальна довжина - 19.7 см, робоча довжина - 12 см, діаметр - 3.7 см.

Вібратор для точки G Cleopatra G-Spot Vibrator

Вібратор для точки G Cleopatra G-Spot Vibrator - це ідеальний вібратор для спрямованої стимуляції самої важкодоступної і таємничої інтимної жіночої зони - точки G. Дана секс-іграшка розроблена спеціальної ергономічної форми з укрупненою голівкою, розташованою під правильним необхідним кутом, який і дозволяє іграшці комфортно проникати в піхву і легко добиратися до точки G з метою спрямованої стимуляції. Вібратор володіє гнучким стовбуром, що сприяє комфортному розташуванню іграшки всередині піхви, а також ідеально гладкою і рівною поверхнею, що забезпечує максимальну зручність як в процесі проникнення, так і під час інтимної стимуляції. Cleopatra G-Spot Vibrator - це той вібратор, який створений для того, щоб дарувати Вам якісний масаж точки G і незабутній чуттєвий оргазм, легко досягається за допомогою 10 режимів потужної вібрації. 

Розміри: загальна довжина - 19.7 см, робоча довжина - 15 см, діаметр - 3.7 см.

 

Універсальний вібромасажер Cleopatra Wand Massager - це справжнє 3 в 1, адже ця чудо-іграшка здатна і на якісний розслабляючий масаж, і на чуттєві кліторальні ласки, і навіть на інтенсивну стимуляцію точки G. А все це досягається завдяки тому, що кожна частина і сторона вібромасажера - це робоча зона, яка відповідає за ту чи іншу ділянку для стимуляції. Почнемо з того, що Cleopatra Wand Massager виглядає як класичний універсальний вібромасажер з великою голівкою на рухомій ніжці і масивною рукояткою, за допомогою якої іграшку легко утримувати в руці і направляти її в необхідні зони під потрібним кутом. Велика кругла голівка розташована на гнучкій шийці, завдяки якій стимулювати і масажувати будь-які ділянки тіла можна під різним кутом і нахилом. За допомогою такої гнучкості робоча голівка вібромасажера може дістати до будь-якої зовнішньої точки на жіночому і чоловічому тілі. Ця робоча зона відповідає за два типи задоволення: якісний масаж усього тіла і кліторальну стимуляцію. Універсальний вібромасажер Cleopatra Wand MassagerВібромасажер Cleopatra Wand Massager з легкістю забезпечить Вам розслабляючий масаж будь-якої ділянки тіла, будь то спина, поперек, шия або кінцівки, зніме напругу з м'язів і подарує повноцінний релакс, якого так не вистачає в кінці важкого дня. Але крім масажу вібруюча голівка подарує Вам і інтенсивну стимуляцію клітора, після якої Ви, безсумнівно, відчуєте найяскравіший і бурхливий оргазм. Що ж стосується вагінальної стимуляції, то за неї відповідальна рукоятка вібромасажера, яка виступає і в якості ручки, і в якості вібратора для точки G. Вигнутий стовбур рукоятки з великою голівкою і гладкою ніжною поверхнею дозволить без проблем дістатися до точки G і зробити якісний масаж цієї чутливої ​​ерогенної зони. На все про все у Вас 10 режимів потужної вібрації і 3 види вібраційної насолоди, який кожен вибирає для себе сам. У будь-якому випадку, універсальний вібромасажер Cleopatra Wand Massager - це дійсно крута і необхідна річ, яка здатна на багато що. 

Розміри: загальна довжина - 24.2 см, робоча довжина - 12.5 см, діаметр - 4.3 см, вес - 214 г.

Що спільного між вібраторами Cleopatra?

Розкішні камінці  Cleopatra 1. Дизайн. Розкішний містичний дизайн - це головна фішка вібраторів  Cleopatra. Розроблено інтимні вироби в елегантному глибокому чорному кольорі, який вабить своєю загадковістю і таємничістю. Лаконічний дизайн, стильний мінімалізм, дорогий чорний колір і шикарний акцент у вигляді дрібних дорогоцінних камінчиків з великою чорною кнопкою-кристалом виділяють вібратори Cleopatra серед всіх інших секс-іграшок на ринку інтимних товарів. Головною родзинкою виробів виступає декоративна прикраса, яке виконує також і функцію кнопки. Розкішна кнопка у вигляді чорного кристалу, оточена дрібними блискучими дорогоцінними камінцями - це основний акцент інтимних девайсів, який надає привабливості, елегантності і естетичності секс-іграшок. Дана лінійка вібраторів не зможе залишитися непоміченою, адже тонкий стиль в поєднанні зі строгою елегантністю, безсумнівно, справить враження на будь-яку жінку. Cleopatra - це не просто вібратори для інтимної стимуляції, це справжній витвір мистецтва, який здатний принести не тільки сексуальне задоволення, але і естетичну насолоду. 

2. Матеріал. Всі вібратори з лінійки Cleopatra виготовлені з високоякісного силікону, який в своєму складі не містить фталатів і інших шкідливих речовин. Силікон шалено приємний на дотик, ніжний і оксамитовий. Його шовковиста поверхня дозволяє відчувати максимально чуттєві і комфортні тактильні відчуття під час інтимного процесу. До того ж, матеріал повністю нешкідливий для здоров'я і безпечний у використанні. Силікон не викликає подразнень на шкірі, алергію і будь-які неприємні реакції.

Вібратори CleopatraВажливо! З секс-іграшками, розробленими з силікону, слід використовувати зволожуючі лубриканти виключно на водній основі. Змазки на силіконовій і масляній основах можуть пошкодити ніжний матеріал інтимних виробів. 

3. Водонепроникність. Вібратори Cleopatra мають водонепроникні корпуси, які дозволяють сміливо використовувати їх не тільки в спальні, але і в ванні або душі. Розширте горизонти свого задоволення.

4. Потужний мотор.Кожен вібратор з серії Cleopatra оснащений потужним мотором і 10 різноманітними режимами вібрації. Кожна секс-іграшка запрограмована на 10 режимів, з якими Ви зможете експериментувати, насолоджуватися і відчувати різні спектри задоволення. Відмінна бібліотека вібраційних шаблонів дозволяє Вам самостійно вибирати інтенсивність і малюнок вібрації, які підходять для тієї чи іншої інтимної стимуляції. З Cleopatra Ви досягнете максимально яскравих і чуттєвих оргазмів, про які тільки мріяли.

5. Керування. Управління вібраторами відбувається за допомогою кнопки у вигляді чорного кристала, яка не тільки дозволяє регулювати вібрацію, а й прекрасно прикрашає інтимні девайси. Красива кнопка відмінно вписується в дизайн виробів і надає вібраторам особливого шарму і родзинки.

6. Живлення. Вібратори Cleopatra працюють на вбудованих перезаряджаємих акумуляторах, які легко можна заряджати за допомогою магнітних USB-кабелів. Магнітний кабель для зарядки входить в комплект до кожного вібратора. Зарядка триває близько 3 годин, а ось на повному заряді девайси зможуть радувати Вас безперебійною роботою протягом 60 хвилин.

Cleopatra - розкіш, естетика і міць

Вібратори з серії Cleopatra - це, без сумніву, ті інтимні девайси, до яких варто придивитися. Дана лінійка секс-іграшок поєднала в собі і високу якість, і повноцінну зручність, і розкішний естетичний дизайн і неймовірну потужність для досягнення яскравих і незабутніх відчуттів в процесі інтимної стимуляції. Cleopatra - це секс і естетика в одному флаконі.

Cleopatra - розкіш, естетика і міць

 

Відгуки

Огляд: розкішні вібратори Cleopatra (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: розкішні вібратори Cleopatra, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка