Як подорожувати з секс-іграшками?

Вам знайоме це відчуття, коли має бути поїздка і не хочеться розлучатися з улюбленими іграшками? Напевно, щось подібне Ви відчували в дитинстві, коли хотілося обов'язково взяти в поїздку на дачу або на море всіх своїх улюблених плюшевих друзів. Всі ми дорослішаємо і наші іграшки змінюються відповідно до віку, але небажання з ними розлучатися не проходить з роками. Та це й не обов'язково! Іграшки для дорослих допоможуть Вам скрасити довгу дорогу і зробити її максимально чуттєвої. А якщо Ваша подорож - це романтична поїздка з коханою людиною, то іграшки для дорослих і зовсім незамінні. 

Подорож зі штучками для дорослих виводить упаковку валіз на абсолютно новий рівень. Не забувайте, що в аеропорту, наприклад, служба безпеки дуже ретельно оглядає речі. Кожен багаж обов'язково проходить рентгенівський випромінювач. І може виникнути незручна ситуація, якщо співробітник аеропорту одержить від Вашого валізи інтимну іграшку на очах у всіх. На щастя, ми підготували для Вас добірку порад, слідуючи яким Ви успішно подолаєте всі митні пункти! 

Що й куди? 

Якщо Ви збираєтеся за кордон - уважно вивчіть правила цієї країни. В деякі країни ввозити секс-іграшки заборонено. Наприклад, в таких країнах як ОАЕ, Мальдіви, Таїланд і ще низці інших держав такі девайси потрапляють в категорію "непристойні" - їх відносять до "дорослих" товарів, а тому ввезення їх в країну суворо заборонене. А значить, навіть найменший і непомітний вібратор у Вас віднімуть в аеропорту, позбавивши Вас задоволення та улюбленого девайса. Також деякі предмети з БДСМ-атрибутики й металеві іграшки можуть викликати підозри у служби безпеки. Їх можуть розцінити як зброю і, відповідно, вилучити. Тому рекомендуємо ретельно вивчити правила ввезення в ту чи іншу країну, щоб не потрапити в халепу і не засмучуватися на самому початку подорожі. 

Багаж або ручна поклажа?

Все залежить від ваших планів і переваг, звичайно ж. Але рекомендуємо все ж упакувати іграшки в чемодан. Таким чином Ви зможете уникнути ситуації, коли при огляді Вашого рюкзака, який є ручною поклажею, співробітник служби безпеки витягує з нього щось пікантне. А в цей час позаду Вас стоять сім'я з дітьми, або школярі, яким стало цікаво. Здавайте Ваші іграшки в багаж, щоб уникнути конфузів! Однак, це не стосується іграшок з вбудованим літій-іонним акумулятором - такі пристрої повинні бути в ручній поклажі.

Вібруюча валіза

Подбайте про те, щоб Ваші іграшки не включилися в момент, що для цього найменш підходить, налякавши і Вас, і інших пасажирів і співробітників аеропорту. Дістаньте зі своїх іграшок батарейки та акумулятори, якщо це можливо, щоб уникнути незручних ситуацій. Крім того, багато хто з сучасних іграшок оснащені чудовою функцією "travel lock" або "дорожній замок". Це спеціальний блокуючий механізм, який потрібно включити перед тим, як упаковувати речі. 

Обирайте з розумом

Перед подорожжю у багатьох виникає питання - а що з собою взяти? І стосується він не тільки вбрання. Коли мова йде про секс-іграшки - тут не обмежитися тільки одним вібратором. У комплекті з ним як мінімум йдуть зарядний пристрій або батарейки, лубриканти і той-клинер. А як максимум - багато іграшок мають безліч насадок. Це все займає багато місця в багажі та, відповідно, зменшує кількість інших речей, які Ви можете взяти з собою. Оптимальним виходом з положення буде брати з собою не мінімум іграшок, а девайси невеликого розміру. Вони часто мають цікавий дизайн, в якому і не розпізнаєш інтимний аксесуар. Наприклад, вібратор у вигляді помади, який нічим себе не видає. 

Як упакувати? 

Отже, Ви вибрали девайси, які будуть Вас супроводжувати. Тепер залишилося їх правильно упакувати, щоб вони добре перенесли поїздку. Що стосується секс-іграшок - експерти рекомендують упаковувати їх в пакет. Можна придбати спеціальні чохли в секс-шопі, а можна взяти звичайні прозорі пакетики з замком зверху. Таким чином вібратор буде захищений і одночасно на огляді багажу працівникам буде зрозуміло, що саме лежить в цьому пакеті. 

Окремо варто поговорити про батарейках - їх ні в якому разі не варто залишати всередині іграшки. Старі можуть протекти всередині, тим самим зіпсувавши девайс. Оптимальним рішенням у даній ситуації буде взяти з собою набір нових батарейок, укласти їх в окремий пакет і покласти в багаж. Чи не намагайтеся заховати іграшку якомога далі, загорнути її в одяг - це може викликати зайві підозри, адже її все одно буде видно на рентгені.

Що робити з рідинами? 

Як ми вже з'ясували, в поїздці крім секс-девайсів будуть потрібні лубриканти та засіб для очищення іграшок. Але в аеропорту є обмеження - на борт можна взяти не більше 100 мл рідини. Значить, слід звернути увагу на мініатюрки Ваших улюблених лубрикантів, олій, парфумів і інших засобів, які Ви захочете взяти з собою. А якщо улюблений бренд таких не випускає - перелийте рідину з великого флакона в маленькі travel-size флакончики. Ще один вихід - це набрати пробників. Заодно це буде гарною можливістю для Вас спробувати що-небудь новеньке.

Всі ми дорослі люди

Згадайте про це і заспокойтеся. Можемо Вас запевнити, Ви навряд здивуєте співробітників служби безпеки. І ймовірність того, що хтось стане сміятися і показувати на Вас пальцем, прагне до нуля. Їх завдання - виявити можливі загрози для життя і здоров'я пасажирів, і до них не належать предмети з секс-шопу. Зберігайте холоднокровність при огляді, і якщо Вам поставлять запитання - дайте відповідь на нього чесно. Якщо Вам здасться питання провокацією - швидше за все це не буде так насправді. Не брешіть і постарайтеся обійтися без сарказму - це викличе додаткові питання, адже співробітники можуть дійсно не розуміти, що саме знаходиться перед ними. 

Не бійтеся брати з собою в дорогу секс-іграшки! Відпустка не повинна обмежуватися екскурсіями та пляжем. Отримуйте задоволення по максимуму, адже Ви доросла людина і маєте на це право. Візьміть наші поради на озброєння і Ви отримаєте у Вашій поїздці яскраві, гарячі відчуття, жаркі безсонні ночі та море приємних вражень. З нашого боку ми можемо побажати Вам удачі та приємного відпочинку! Впевнені, він буде приголомшливим. 

Відгуки

Як подорожувати з секс-іграшками? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як подорожувати з секс-іграшками?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка