Огляд: вібратори-світильники Tenga Iroha Ukidama

Tenga Iroha Ukidama

Всі ми вже звикли, що якщо інтимний девайс володіє якимись додатковими функціями, то це зазвичай або ж вібрація, або пульсація, або популярна в останні роки вакуумна стимуляція. Так, вібрація - це безсмертна класика, яка хоч і радує, і відмінно задовольняє як жінок, так і чоловіків, але вже не дивує і не викликає ефекту “вау”, так як всі вже давно знайомі з усіма вібраційними можливостями. Так якщо вібрація - це вже давно не нове, то як же вразити вже навченого досвідом знавця, який бачив на своєму віку різні секс-іграшки? І це питання, на яке у нас є відповідь. Вібратор-світильник - як Вам таке?

Вібратор-світильник Tenga Iroha Ukidama

Вібратор-світильник Tenga Iroha Ukidama

Так, ви правильно прочитали, а ми не опечаталися. Саме вібратор-світильник. По найменуванню, власне, все ясно як день, адже даний девайс поєднує в собі і класичний вібратор для кліторальної стимуляції і масажу всього тіла, і чудовий світильник з приємним приглушеним світлом, який створить необхідну романтичну обстановку і розслаблюючу атмосферу. Всі ці прекрасні функції зібрані в оригінальних інноваційних девайсах від відомого японського бренду Tenga-Iroha Ukidama. Сам же виробник Tenga представлення не потребує, так як цей японський бренд відомий по всьому світу, в першу чергу, своїми крутими мастурбаторами для чоловіків. Але на чоловічих інтимних девайсах розробники не зупинилися і тому продовжують завойовувати світовий секс-ринок найрізноманітнішими і оригінальними виробами як для чоловіків, так і для жінок. Вібратори-світильники Tenga Iroha Ukidama тому підтвердження. 

Вібратор-світильник Tenga Iroha UkidamaTenga Iroha Ukidama - це інноваційні вібратори, які створені для того, щоб створити ідеальну обстановку для повноцінного розслаблення і справжньої насолоди. У цьому їм допомагає не тільки чуттєва і інтенсивна вібрація, здатна зробити як інтимну стимуляцію зовнішніх ерогенних зон, так і масаж всього тіла, але і приглушене приємне світло, який випромінює незвичайний девайс. Саме завдяки такому ласкавому теплому світлу, який не напружує, не дратує і сприяє розслабленню, диво-вібратор і зможе створити необхідну атмосферу, якої потребує втомлена людина. Хіба гаряча ванна і розслабляючий масаж - це не те, про що мріє велика частина людей після важкого робочого дня? І якщо у Вас немає особистого масажиста або хоча б універсального вібромасажера, а також ви пізно схаменулися і помітили, що всі ваші свічки давно використані і вам нічим створити ту саму атмосферу з приглушеним мерехтливим світлом, то всі ці дрібні негаразди може вирішити один лише компактний вібратор-світильник, який здатний надати вам і послуги масажиста, і побути в якості свічки. Все, що вам знадобиться - це набрати ванну теплою/гарячою водою і запустити туди легкий і невагомий вібраційний ліхтарик Tenga Iroha Ukidama. Мерехтливий плаваючий світильник привнесе те диво, затишок і розслаблюючу обстановку, про яку ви і мріяли весь день. І як тільки ви вдосталь насолодитеся спокійною атмосферою з приглушеним світлом і як слід зможете розпарити тіло, то сміливо можете переходити і до вібраційних процедур. Вібратор-світильник Tenga Iroha Ukidama - це і відмінний універсальний вібромасажер, який забезпечить вам якісний розслабляючий масаж будь-якої ділянки тіла і зніме напругу з м'язів, і потужний вібратор, який здатний на чуттєву стимуляцію клітора, а також інших зовнішніх ерогенних зон. Даний оригінальний девайс, незважаючи на свої досить компактні розміри, дозволить вам випробувати справжнє розслаблення, естетичну і сексуальну насолоду, а також отримати якісний масаж і незабутню потужну стимуляцію інтимних зон. Простими словами, Tenga Iroha Ukidama-це та незвичайна річ, яка занурить Вас у світ насолоди і розслаблення.

Особливості вібраторів-світильників Tenga Iroha Ukidama

Tenga Iroha Ukidama1. Форма і дизайн. Вібратор-світильник Tenga Iroha Ukidama розроблений в незвичайній для вібраторів формі. Цей девайс зроблений у вигляді яйця зі злегка розширеною верхньою частиною. Обтічна форма, міцний приємний матеріал і компактний розмір сприяють зручному використанню і легкому транспортуванню. Цю іграшку ви можете брати з собою в будь-які подорожі або хоч кожен день носити з собою в сумочці, адже оригінальна форма девайса не те, щоб не привертає зайвої підвищеної уваги, а просто не викличе ніяких підозр. Tenga Iroha Ukidama виглядає немов естетичний елемент декору, який ви, до того ж, можете запросто поставити у себе на столі або на видному місці, щоб милуватися приємним приглушеним світлом. У комплект з вібратором-світильником входить спеціальна силіконова підставка, за допомогою якої вібраційний ліхтарик буде міцно стояти, а не перекочуватися на поверхні. 

Якщо ж пильно розглядати вібратор, то нижня частина оформлена досить лаконічно і просто. Білий, ідеально гладкий і міцний пластиковий корпус є підставою іграшки, на якому розташовані 2 кнопки для управління девайсом. А ось верхня частина є не тільки робочою зоною вібратора і світильника, але і особливим декоративним елементом. Варто відразу зазначити, що Tenga розробили 3 варіанти даних вібраторів, які відрізняються геометричним малюнком тієї самої робочої верхньої частини. Саме малюнок на поверхні і впливає на створення різноманітних світлових ефектів. Таким чином, ви можете вибрати вібратор-світильник за своїм смаком і уподобанням. Верхня частина девайса зроблена з міцного матеріалу з напівпрозорою матовою поверхнею, щоб ви відчували виключно приємні тактильні відчуття під час масажу і стимуляції, а також спостерігали за прекрасним м'яким світлом ліхтарика. Тут-то у Вас і відкривається вибір: якщо ви бажаєте придбати вібратор-світильник з геометричними малюнками, а саме невеликими ромбиками, то до Вашої уваги вібраційний ліхтарик Tenga Iroha Ukidama TAKE (в комплект входить помаранчева силіконова підставка); якщо ви любитель зоряного неба і не проти поспостерігати за дрібними зірочками, то вам підійде вібратор Tenga Iroha Ukidama HOSHI (в комплект входить блакитна силіконова підставка); ну а якщо Вам до душі прямі, переплетені між собою, лінії, то вибір буде за Tenga Iroha Ukidama HANA (в комплект входить рожева силіконова підставка).

Розміри: 5.7 см / 5.7 см / 6.9 см.

Вага: 72 г.

2. Матеріал. Вібратор-світильник виготовлений з високоякісного пластику, який в своєму складі не містить фталатів і шкідливих речовин. Матеріал дуже міцний, твердий і надійний. Він повністю нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний. Нижня частина іграшки зроблена з ідеально гладкою і рівною поверхнею, а ось верхня частина з геометричними візерунками розроблена з матового і приємного на дотик матеріалу, який і створює чуттєвий тактильний контакт. У комплект входить також і спеціальна кругла підставка, виготовлена з якісного і ніжного силікону.

Tenga Iroha Ukidama - водонепроникні

Використовувати вібратор можна з усіма видами зволожуючих лубрикантів. Після інтимної стимуляції девайс необхідно промивати під водою і обробляти спеціальним засобом для очищення секс-іграшок.

Tenga Iroha Ukidama3. Водонепроникність. Вібратори, що світяться Tenga Iroha Ukidama - це повністю водонепроникні секс-іграшки, які сміливо можна використовувати у ванній або душі. Ці вироби створені спеціально для того, щоб створювати затишну і розслаблюючу атмосферу, поки ви ніжитеся в гарячій ванні при теплому мерехтливому світлі вібраційного ліхтарика. З Tenga Iroha Ukidama не те що можна, а навіть потрібно грати у ванній, адже це ті іграшки, які забезпечать вам і повноцінний релакс, і справжню насолоду. Вібратори настільки легкі і невагомі, що прекрасно будуть триматися на воді і не тонути, обдаровуючи все навколо приглушеним теплим світлом. Якщо ж Ви вирішите нагородити себе не тільки гарячими водними процедурами, але і приємними інтимними або масажними ласками, то Tenga Iroha Ukidama можна занурювати під воду на глибину до 50 см. Так що сміливо кидайте вібросвітильник в воду і пірнайте слідом за ним в розслабляючий вібраційний світ задоволення..

4. Вібрація. Tenga Iroha Ukidama - це прекрасний кліторальний вібратор і потужний вібромасажер для масажу будь-яких ділянок тіла і стимуляції зовнішніх ерогенних зон. Цей девайс оснащений 4 режимами потужної і вражаючої вібрації: 3 рівних вібраційних малюнка з різною інтенсивністю і 1 режим пульсуючої вібрації. Вібратор Tenga Iroha Ukidama зможе доставити максимум задоволення під час кліторальної стимуляції, а також як слід розслабити і зняти напругу з м'язів під час масажу.

5. Підсвічування. Але Tenga Iroha Ukidama - це не тільки вібратор, але і світильник. Точніше сказати, прекрасне 2 в 1, яке здатне і вібрацією насолодити, і приглушеним м'яким світлом. Світильник має 4 режими освітлення: 3 варіанти рівного теплого світла з різною яскравістю і 1 режим мерехтливого світла. Іграшка може послужити як декоративним елементом, розслаблюючим і створюючим затишну атмосферу, так і хорошим нічником.

 

Рівні вібрації та освітлення

Tenga Iroha Ukidama

Управління і зарядка6. Керування. Керування як вібрацією, так і функцією освітлення відбувається за допомогою кнопок. Кнопки розташовуються на нижній частині іграшки, а саме в центрі білого гладкого корпусу. Там ви знайдете 2 кнопки: одну звичайну круглу і другу у вигляді забавної квіточки. Кнопка-квіточка відповідає за вібрацію і її режими, а класична кнопка-круглик забезпечує зміну освітлення і відповідає, безпосередньо, за світло. 

7. Живлення. Вібратор-світильник Tenga Iroha Ukidama працює на перезаряджаємому літій-іонному полімерному акумуляторі, а тому легко і просто заряджається за допомогою спеціального магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Зверніть увагу, що під час підключення іграшки до зарядного пристрою магнітний кабель повинен розташовуватися квіточкою вгору (на роз'ємі кабелю зображена квітка). Перед першим використанням девайс необхідно зарядити.

Tenga Iroha UkidamaЧас зарядки становить 60 хвилин. На повному заряді виріб зможе радувати Вас до 210 хвилин в режимі світильника, до 60 хвилин в режимі вібратора і до 45 хвилин одночасної роботи і світильника, і вібратора. 

 

Комплектація

В комплект Tenga Iroha Ukidama входять:

  • вібратор-світильник Tenga Iroha Ukidama;
  • силіконова підставка;
  • магнітний USB-кабель;
  • посібник користувача.

 

Відгуки

Огляд: вібратори-світильники Tenga Iroha Ukidama (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратори-світильники Tenga Iroha Ukidama, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка