Чого хочуть жінки на 8 березня?

Happy Women's DayО, ця прекрасна пора - весна! Час, коли все навколо розквітає, грає теплими фарбами і огортає сонячними променями. У буйстві весняних мотивів осторонь не залишаються і люди, які знаходяться під впливом чар весни і наближаючого тепла. Особливо щасливими і натхненними себе відчувають прекрасні представниці жіночої статі, яких ось-ось чекає наступ 8 березня. Але на тлі окрилених і радісних жінок миготять спантеличені і розгублені чоловіки, які борознять простори торгових центрів, заглядаючи в кожен-ліпший на шляху магазин з жіночими штучками в надії прикупити гарний і потрібний подарунок для своєї дами серця. Але навіщо витрачати свою енергію на безглузді пошуки того, що, можливо, навіть не стане в нагоді або не сподобається Вашій обраниці? Якщо у Вас немає відточеного плану дій і розкресленої карти пересування від одного необхідного магазину до іншого, а Ваша жінка не дала чітких вказівок з приводу подарунка собі коханій, то настав час приступати до плану Б. План Б, а точніше безпрограшний марафон подарунків на 8 березня урочисто виступає під гаслом “Весняна погода - жіноча насолода”. А що це означає? А означає це те, що цієї весни Ваша обраниця буде задоволена не тільки Вашим подарунком, але і особисто. Подаруйте коханій справжню весняну насолоду, а вона віддячить Вам пристрасним березневим запалом. 

Ну а якщо Ви все ще не зрозуміли, про які подарунки піде мова, то розкриваємо всі карти і викладаємо Вам божевільні і круті ідеї, якими зможете скористатися в цю ж хвилину. Іграшки! Ні-ні, забудьте про плюшевих ведмедів і поролонових зайчиків. Дорослі дами бажають грати по-дорослому. Ах так, якщо Ваша дама серця справжній колекціонер м'яких іграшок, то інша справа, чому б і ні, звичайно. Будь-який прояв уваги - це завжди приємно, безперечно. Але у всіх інших випадках сміливо слідуємо принципу: “дорослим дівчаткам-дорослі іграшки”. Адже отримувати задоволення - це прекрасно, хіба не так? Секс-іграшки, а особливо, якщо це якісні і багатофункціональні інтимні вироби крутих відомих брендів - це неймовірний подарунок для будь-якої жінки, а вже тим більше для тих дам, які активно користуються подібною продукцією. Не будемо заперечувати, що секс-іграшки - дуже індивідуальна і не для всіх звичайна річ, так що перед придбанням будь-якого інтимного девайса слід промацати грунт і дізнатися хоча б загальне ставлення жінки до таких недитячих іграшок. Якщо Ви впевнені, що подібна річ принесе масу радості, захопленості і, звичайно ж, насолоди, а не змусить зніяковіти і не буде припадати пилом десь на далекій полиці, подалі від сторонніх очей, то сміливо розглядайте варіант секс-іграшок, різноманітність яких просто підкорює уяву. До того ж, інтимний гаджет - це прекрасний подарунок не тільки своїй дружині або дівчині, але і чудовий презент подрузі, колезі, сестрі та іншим представницям жіночої статі, в яких би родинних або дружніх зв'язках Ви з ними не перебували. Приємний подарунок приємний для всіх, а крута секс-іграшка з безліччю неймовірних функцій і стильним дизайном - це подвійно приємний жест, який буде оцінений по достоїнству. Пам'ятайте, даруючи секс-іграшку, Ви даруєте враження і насолоду. Річ можна забути, а ось емоції і щасливо проведені моменти життя людина не забуде ніколи. Хіба після цього ще можна сумніватися у виборі подарунка? Звичайно, ні. Вибір очевидний: даруємо задоволення. Але ось яке? З цим то ми Вам і допоможемо.

Що подарувати жінці на 8 березня?

Чого хоче жінка?

Неосяжна кількість різноманітних інтимних гаджетів може похитнути Вашу впевненість у виборі тієї чи іншої секс-іграшки, а також змусити Ваші очі розбігатися від величезного вибору і безлічі функцій, форм, дизайнів і технологій. Але ми не залишимо Вас тонути в пікантних водах сексу і задоволення, де в ролі зазиваючих і зваблюючих русалок виступають не менш прекрасні і зачаровуючі секс-іграшки. Для економії Вашого часу і фінального правильного вибору ми надаємо Вам топ крутих, популярних і якісних секс-іграшок для жінок, від яких Ваші дами будуть в захваті.

1. Вакуумні стимулятори Womanizer і Satisfyer

Ну як же позбавляти прекрасних дам насолоди від вакуумно-хвильової стимуляції у найбільший жіночий день? Недозволенно. Вакуумний стимулятор - це чи не найкрутіша і стильна інтимна іграшка, яку тільки можна надати в подарунок жінці. Цей незвичайний девайс з безконтактним принципом роботи виготовлений спеціально для жіночого задоволення, адже призначений для чуттєвої кліторальної стимуляції за допомогою ніжного всмоктування клітора. Це саме та секс-іграшка, яка стане вірною подругою кожній дівчині, так як вона завжди допоможе у важку хвилину і готова бути завжди під рукою в потрібний час, в потрібному місці. Стильний дизайн, зручна форма, неймовірна потужність і компактність іграшок доводять лише те, що вакуумні стимулятори - це ідеальний подарунок для жінки на 8 березня. Та й чому тільки березень? Таким іграшкам жінки будуть раді цілий рік і 24/7. 

Вакуумні стимулятори

Що ж стосується вибору ідеальної безконтактної секс-іграшки, то пропонуємо розглянути варіанти мастодонтів вакуумно-хвильової стимуляції Womanizer і Satisfyer. Ці бренди вже довгий час впевнено займають лідируючі позиції з виробництва вакуумних стимуляторів і тисячі хвалебних відгуків про них не дадуть про це збрехати. Це чи не найпопулярніші і гучні бренди, які заявили про себе світу і продовжують тримати високу планку на ринку секс-іграшок. Їх стимулятори - це не просто секс-іграшки для жіночого задоволення, це ретельно розроблені, анатомічно правильні, жіночно елегантні і шалено стильні і зручні девайси, які можуть похвалитися великою різноманітністю режимів і функцій вакуумної стимуляції. Так що, якщо Ви бажаєте подарувати дівчині справжню кліторальну насолоду в стильній дизайнерській оболонці, то вакуумні стимулятори від Womanizer і Satisfyer - це ідеальний вибір для подарунка. 

Тренажер Кегеля Elvie2. Тренажер Кегеля Elvie Trainer

І приємно, і корисно - ідеальний опис тренажера Кегеля Elvie Trainer, який призначений для ефективних і якісних тренувань з прокачування і зміцнення інтимних м'язів жінки. Elvie Trainer - це унікальне високотехнологічне віброяйце, яке сприяє поліпшенню інтимного здоров'я жінки і дозволяє зміцнювати м'язи тазового дна за спеціально розробленими програмами. Управління тренажером відбувається за допомогою смартфона, а саме встановленого на ньому додатка, в якому доступні певні категорії і спеціальні види тренувань. З цим девайсом жінка зможе не тільки підтримувати тонус вагінальних м'язів, зміцнювати їх і надавати еластичності, але і активно відстежувати свої результати і досягнення в додатку смартфона. Віброяйцо Elvie Trainer - це найзручніший, функціональний і якісний вагінальний смарт-тренажер, який тільки можна собі уявити. Чи буде це ідеальним подарунком для дівчини? Навіть не сумнівайтеся!

Вагінальні кульки Magic Motion Kegel Master Gen 23. Вагінальні кульки Magic Motion Kegel Master Gen 2

Недалеко йдучи від вправ Кегеля для зміцнення інтимних м'язів звернемося ще до одного неймовірно крутого девайсу, який допоможе досягти пружних і еластичних м'язів тазового дна. Вагінальні кульки Magic Motion Kegel Master Gen 2 - це і унікальний вібромасажер, і чуттєвий стимулятор вагінальних ерогенних зон, і якісний смарт-тренажер, який дозволить жінці насолоджуватися ефективними тренуваннями і спостерігати за своїми результатами. Це інтимний девайс, використання якого поліпшить не тільки інтимне здоров'я і пружність / еластичність вагінальних м'язів, але і підвищить чутливість і загальну якість сексуального життя. Вагінальні кульки Kegel Master Gen 2 від Magic Motion є унікальним смарт девайсом, управління і контроль над роботою яких здійснюється за допомогою спеціального додатку на смартфоні. 

Віброяйце Lush 24. Віброяйце Lovense Lush 2

Іграшка для справжньої жіночої насолоди, на шляху якої не стануть ні відстань, ні вода, ні будь-які інші перешкоди. Lovense Lush 2 - це високоякісне смарт-віброяйце, кероване за допомогою спеціального додатку на телефоні. Девайс не боїться води, так як є водонепроникним, і не боїться відстаней, так як партнери можуть контролювати віброяйце з будь-яких міст і континентів. Lovense Lush 2 - це ідеальний подарунок для жінки, який зможе доводити її до пристрасних і яскравих оргазмів своєю потужною вібрацією і масою різних функцій і режимів. Прекрасний варіант подарунка це і для тих, хто знаходиться на відстані зі своїм партнером і змушений довгий час проводити без ласк коханої людини. Ця іграшка якраз і допоможе стерти всі межі між закоханими.

Вібратор Magic Motion Candy5. Кліторальний вібратор Magic Motion Candy Smart Wearable

Кліторальний оргазм - хіба не крутий подарунок для жінки? Про таке можна тільки мріяти… Але не хвилюйтеся, мріяти Вашій дамі доведеться недовго, адже подарувати такі яскраві і вибухові відчуття їй зможе кліторальний вібратор Magic Motion Candy Smart Wearable, який в свою чергу подаруйте їй Ви. Такий невеликий, такий компактний, але такий значимий і потужний презент стане головною секс-іграшкою в колекції інтимних виробів Вашої дівчини. Ну а якщо обраниця до цього часу не наважувалася придбати хоч щось із секс-іграшок, то вібратор для кліторальних ласк Magic Motion Candy буде відмінним початком її світлого і радісного шляху збудження і насолоди. 

Magic Motion Candy - це смарт-вібратор, який запросто можна використовувати і для кліторальних ласк соло, і під час сексу з партнером в якості додаткового стимулятора, і навіть сміливо і комфортно носити в трусиках, займаючись повсякденними справами. Ця невелика іграшка подарує жінці величезне задоволення, якісну потужну вібрацію і масу можливостей в спеціальному додатку на смартфоні. Бажаєте подарувати жінці незабутні враження і оргазмічні відчуття? Тоді кліторальний вібратор Magic Motion Candy - чудовий подарунок.

6. Пульсатори Fun Factory

Пульсатори Fun Factory Максимум задоволення при мінімальних зусиллях, потужні пульсуючі рухи і оргазмічні відчуття - це те, що чекає Вашу дівчину, якщо в якості подарунка Ви піднесете їй одну з неймовірно стильних і якісних моделей пульсаторів від Fun Factory. Ці іграшки здатні подарувати не просту вібрацію, до якої всі так звикли, а справжні поступальні і пульсуючі рухи, яких налічується в кожній іграшці по кілька режимів і швидкостей. Крім потужної пульсації девайси Fun Factory володіють стильним дизайном, незвичайними формами і приємними кольорами, які якраз відмінно впишуться у весняні мотиви і настрій свята. Fun Factory - це ідеальний бренд секс-іграшок, інтимними гаджетами яких мріють володіти багато жінок. Ощасливте ними і свою даму серця.

7. Вібратор Svakom Cookie

Вібротори Svakom CookieТакий милий, забавний і ніжний вібратор Svakom Cookie безсумнівно стане улюбленою іграшкою Вашої дівчини, так що не зволікайте! Це незвичайний вібратор, який стимулює ніжний клітор за допомогою своїх щупалець. Вібруючі і активно обертаючі щупальця з різною інтенсивністю незабутньо пестять клітор, чим чуттєво доводять до яскравого кліторального оргазму. Величезним плюсом даного восьминіжка є і те, що використовувати його можна навіть у ванній або душі, а потужний мотор дозволить дамі випробувати весь спектр задоволення і насолоди.

8. Інтимна косметика 

8 березня - жіноче свято, а яка жінка не любить косметику та інші доглядові засоби? Секс-іграшки - це, звичайно, добре і навіть прекрасно, але на додаток до них ніколи не зайвими будуть інтимні засоби, які тільки скрасять відчуття і допоможуть отримати більш яскраву і незабутню насолоду від статевого акту або інтимної стимуляції. Крутим подарунком стане інтимна косметика від корейського бренду Zini, який надає відмінні якісні збуджуючі засоби з різними ефектами, гелі/креми для інтимної гігієни і зволожуючі лубриканти. Інтимні засоби Zini допоможуть жінці отримати максимум задоволення від сексу і випробувати воістину приємні, яскраві і неймовірні відчуття в процесі.

Прикладом високої якості і крутого ефекту виступають і засоби американського бренду Sensuva, який розробляє унікальні продукти для сексуального здоров'я і яскравої, чуттєвої насолоди. Виключно натуральні інгредієнти, висока якість матеріалів, неймовірний ефект і абсолютна нешкідливість для здоров'я підкуповує багатьох жінок по всьому світу, а тому Sensuva займає лідируючі позиції на світовому ринку серед інтимних доглядових засобів. Збуджуючі і стимулюючі засоби, зволожуючі лубриканти, масажні масла і гелі, косметичні омолоджуючі і підтягуючі креми і багато іншого чекає Вас в асортименті, масштабами якого може сміливо хвалитися бренд Sensuva. Не знайти що-небудь підходяще для своєї обраниці просто неможливо.

Sensuva

Радуйте своїх жінок приємними подарунками!

P.S. І не тільки на 8 березня.

Відгуки

Чого хочуть жінки на 8 березня? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Чого хочуть жінки на 8 березня?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка