Вакуумно-хвильова стимуляція: міф чи оргазмічна реальність?

Класична вібрація - це, звичайно, добре, а потужна вібрація - це взагалі чудово, але що Ви скажете на те, що секс-іграшки, які запросто доводять жінок до яскравих оргазмів, можуть володіти далеко не тільки вібрацією? Крім всім відомих вібраторів, різновидів яких просто маса на ринку секс-іграшок, особливу популярність і жіночу любов набирають вакуумно-хвильові стимулятори для клітора, які пекучою кулею одного разу влетіли в світ секс-індустрії і блискавично знайшли неймовірний успіх серед жінок, накривши їх вакуумної хвилею кліторальних оргазмів. З тих пір, а саме з моменту випуску першого вакуумного стимулятора Womanizer, який викликав фурор серед жіночої аудиторії користувачів, секс-іграшки з революційною вакуумно-хвильовою технологією пустили величезні і міцні корені в грунт виробництва інтимних виробів. Тепер вакуумні стимулятори, купаючись у хвилях успіху, популярності і жіночої любові, пишуть нову історію насолоди і активно несуть в маси множинні кліторальні оргазми. На менше вони і не згодні.

Ну а якщо Ви зараз вперше чуєте про вакуумно-хвильову стимуляцію клітора або ж зустрічали таке явище, але не ризикували випробувати на собі, то, здається, настала ідеальна пора для доленосного знайомства з вакуумними стимуляторами. Як то кажуть, не єдиною вібрацією ж…

Як працює вакуумно-хвильова стимуляція?

Вакуумно-хвильовий стимуляторНа відміну від простого слова “вібрація”, яке стало вже звичним для користувачів секс-іграшок, словосполучення “вакуумно-хвильова стимуляція” може викликати якийсь страх і нерозуміння самого принципу дії. Але все не так страшно, як може здатися на перший погляд. І так, в чому ж особливість вакуумних стимуляторів?

Вакуумний стимулятор - це незвичайна жіноча секс-іграшка, розроблена спеціально для чуттєвої кліторальної стимуляції за допомогою ніжного, а часом і шалено інтенсивного (тут вже як кому подобається) всмоктування клітора. Це не простий вібратор, який призначений для проникнення і стимуляції вагінальних ерогенних зон і не пульсатор, який також розрахований на внутрішні інтимні ласки. Це стимулятор, головною метою і основною ділянкою для впливу якого є виключно клітор. 

Під час стимуляції вакуумною секс-іграшкою Ви не відчуєте ні вібрації, ні тертя, ні відчуєте простого прямого контакту безпосередньо з клітором. Хоча, до слова, існують також і моделі вакуумних стимуляторів, які додатково оснащені і потужною вібрацією. Іграшки з вакуумною технологією працюють за принципом безконтактного впливу на клітор за допомогою повітряних хвиль і зміни внутрішнього тиску, яке і сприяє легкому посмоктуванню і пульсуючому ефекту. При включенні іграшки всередині робочої голівки створюється ефект всмоктування, викликаний інтенсивним рухом спеціального поршня, активна робота якого сприяє то зниженому, то підвищеному тиску всередині. Практично такий же принцип стимуляції і під час кунілінгусу, коли партнер інтенсивно посмоктує і ніжно прикушує клітор жінки. Не дарма вакуумно-хвильові секс-іграшки ще називають симуляторами орального сексу. Партнера стимулятор, звичайно ж, не замінить, але множинні оргазми, безсумнівно, подарує. Саме для самих божевільних, яскравих і чуттєвих оргазмів і розроблена ця інноваційна технологія стимуляції повітряними імпульсами.

Вакуумно-хвильовий стимуляторБільшість симуляторів орального сексу оснащені декількома режимами і рівнями інтенсивності вакуумної стимуляції. Ви запросто можете вибирати комфортний і ефективний для себе рівень швидкості, який не буде приносити Вам дискомфорту, але блискавично наблизить Вас до бурхливих оргазмів. Деякі моделі вакуумних секс-іграшок можуть похвалитися водонепроникністю. Якщо Вашу іграшку можна використовувати і в воді, то для Вас і зовсім відкриваються нові спектри незабутніх відчуттів, адже стимуляція у воді подарує Вам зовсім іншу чутливість. 

P.S. При використанні вакуумного стимулятора Вас спершу може збентежити гучний торохкотливий звук при включенні, але не варто відразу засмучуватися тим фактом, що Вас почують всі навколо. У випадку з кліторальними секс-іграшками Ваші сусіди будуть чути лише Ваші захоплені стогони при досягненні чергового вибухового оргазму, а вже про підозріле торохтіння девайса можете не турбуватися. Іграшка видає гучні звуки лише тоді, коли безпосередньо не торкається до зони стимуляції. Як тільки Ви розташуєте стимулятор в інтимній зоні, то рівень шуму помітно знизиться. Якщо гучний звук є для Вас значущою проблемою, то при виборі вакуумної іграшки можете прикласти долоню до робочого носика стимулятора. Практично такий же приглушений, тихий звук буде супроводжувати і інтимний процес. 

Як користуватися вакуумним стимулятором?

Вакуумні стимуляториКлітор - це головна ерогенна зона для стимуляції, адже саме він поміщається в силіконовий носик стимулятора, а якщо бути точніше, то м'яка голівка вакуумної секс-іграшки ніжно і чуттєво присмоктується навколо області клітора, але безпосередньо не торкається до нього. Саме тому, що стимулятор не має прямого тактильного контакту з клітором, такі іграшки називаються ще й “безконтактними стимуляторами”. Так ось, як тільки Ви правильно і точно розташуєте іграшку на необхідній інтимній зоні, Ви отримаєте чуттєвий ефект трепетного всмоктування вакуумом клітора. Ніжна силіконова насадка іграшки, якою оснащений робочий носик будь-якого вакуумного стимулятора, дозволить Вам з комфортом і виключно приємними відчуттями зробити цю інтимну процедуру. Зазвичай такі насадки є змінними і їх можна з легкістю міняти на нові. Ну а раз вже заговорили про розташування іграшки на інтимній зоні, то слід зауважити, що для правильної та ефективної чуттєвої стимуляції клітора, Вам доведеться знайти зручне положення, в якому Ви легко і комфортно зможете докласти стимулятор точно в зону клітора. Для того, щоб точно дістатися до голівки клітора, необхідно акуратно розсунути статеві губи пальцями і повністю оголити ерогенну ділянку, відкривши вільний доступ для комфортного “всмоктування”. І вуаля, сміливо починайте стимуляцію. Головне, не забудьте про крапельці зволожувального лубриканту, щоб відчуття стали ще приємніше і чуттєвіше.

Величезним бонусом вакуумних стимуляторів виступає і просте управління з мінімальними фізичними зусиллями. Якщо зі звичайним вібратором Вам буде потрібно виконувати певні маніпуляції і активні рухи руками, то хвильовий стимулятор зовсім не вимагає зайвих рухів. Безконтактний девайс необхідно лише правильно і точно розташувати в потрібній точці, включити і насолоджуватися максимально природним і шалено приємним посмоктуванням клітора. Все, що Вам потрібно буде робити, так це притримувати іграшку. 

Вакуумно-хвильова стимуляція - Ваш шлях до множинних оргазмів

Якщо Ви з тих жінок, які з яких-небудь причин все ще не випробували всі принади вакуумно-хвильової стимуляції на собі, то це завдання повинно стояти першим пунктом в списку завдань на 2020 рік. Адже оргазми роблять жінок щасливішими (доведено вченими, можливо, навіть британськими). А вакуумні стимулятори і оргазм - це практично синоніми в світі секс-індустрії. 

Вакуумні стимулятори Satisfyer

Виконати ж цей пункт бажань Ви зможете з такою ж легкістю і швидкістю, з якою і відчуєте оргазм, граючи з вакуумним стимулятором. Безсумнівними лідерами серед виробництва якісних крутих секс-іграшок з технологією вакуумної стимуляції є такі популярні бренди як Womanizer, вони ж і засновники цієї революційної технології, і Satisfyer - бренд, який підкорив серця жінок стильним дизайном (наприклад, шикарний Satisfyer Pro Penguin) і відмінною потужністю. Крім цих популярних і відомих виробників вакуумних стимуляторів Ви зможете знайти і подібні аналоги з не менш якісним виконанням і відмінним функціоналом. Тому не варто відкладати на потім те, що можна зробити зараз. Оргазми не чекають!

 

Відгуки

Вакуумно-хвильова стимуляція: міф чи оргазмічна реальність? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Вакуумно-хвильова стимуляція: міф чи оргазмічна реальність?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка