Ахтунг! Це ж новинки Magic Motion!

WOW! Це ж Magic Motion!

Якщо Ви цікавитеся якісними секс-іграшками, є шанувальником smart-девайсів або просто любите цікаві інтим-штучки, то відома компанія Magic Motion повинна бути Вам знайома. Чули, але не пробували? Тоді зараз дуже вдалий час почати для себе нову smart-еру якісних інтимних задоволень. Починаючи свій хтивий шлях користувача секс-іграшками від Magic Motion, Ви приречені на надзвичайну насолоду! А якщо ж Ви вже знайомі з продукцією даних smart-іграшок особисто, то для Вас наступна новина буде просто приголомшливою. "Новинки! Новинки! Новіночки! " - вже віддалеки пробиваються вигуки радісних шанувальників Magic Motion. Чуєте?

Наближається весна. Розквіт нових сил, натхнення і нових колекцій самих різних товарів. Магазин інтимних штучок Амурчик також не відстає в активну підготовку до весни і оновленні крутих фішок для Вас! Цього разу ми підготували неймовірний сюрприз - новинки від Magic Motion. Чому це сюрприз? Та тому, що ці товари в Україні є поки тільки у нас і тільки для улюблених Вас! Так що поспішайте придбати ексклюзив і провести цю весну жарко або навіть дуже-дуже жарко! Тим більше наближається 8 березня... Погаласували, а тепер і до самих новинок!

Magic Motion Flamingo

Magic Motion Flamingo

 

Всіма улюблений, обожнюваний і шанований містер Фламінго. З моменту виходу у світ цей вібратор перевершив всі Ваші та наші очікування і моментально став топом продажів і улюбленцем всіх дам. Ідеальна smart-іграшка для пікантних інтимних забав, яка неймовірним чином покірно задовольняла всіх шанувальниць Magic Motion, але... Але виробники вирішили, що не зупинятимуться на досягнутому, адже немає межі досконалості! Барабанний дріб... Милі дами, отримуйте вдосконалену і модернізовану версію Chat Control. Що ж це за функція така, запитаєте Ви? Це оновлена ​​версія підключення до інтимних ігор з Вашим партнером на відстані, відповімо ми. Тепер до безлічі неймовірних функцій Flamingo додалася і ця чудо-новинка, яка дозволить Вам миттєво, якісно, ​​легко і без будь-яких перешкод і проблем синхронізуватися з телефоном партнера і почати спекотні пустощі, навіть на величезному відстані! Тепер кілометри стануть абсолютно незначним фактором для Вас! Єдина умова, яку необхідно виконати для даної новинки - встановити додаток Magic Motion як собі, так і своєму партнерові. Після чого з легкістю можете вибрати його зі списку своїх контактів або навіть з френд-листа в Фейсбуці. Розважайтеся! Нове покоління вібраторів Magic Motion Flamingo зможе порадувати Вас ідеальною синхронізацією зі спеціальним додатком на смартфоні або планшеті, а також вдосконаленою версією підключення до чату з партнером. Чи це не чудо?

О так, мало не забули. Chat Control же не є єдиним нововведенням прекрасного Фламінго. Новенький Magic Motion Flamingo став повністю, абсолютно, абсолютно, цілком і повністю водонепроникним! Здається, пора підмочити рожеві пір'їнки пристрасті…

Magic Motion Kegel Master Gen 2

Magic Motion Kegel Master Gen 2

Нове покоління з інноваціями наздогнало і вагінальні кульки. Корисні та до божевілля приємні Kegel Master також зійшли на шлях вдосконалення. Їх попередники Magic Kegel Master разом з Magic Motion Flamingo очолили топ інтимних товарів, які так полюбилися сучасним дівчатам. І тренування з вправами Кегеля, і спеціальний додаток на смартфоні для контролю результатів і управління секс-девайсом, і, звичайно ж, приголомшливі підсумки та враження. Але... Багато дівчат жадали магнітну зарядку. У багатьох тендітних дам просто не вистачало сили вставити штекер для підзарядки та доводилося вдаватися до допомоги потужної чоловічої руки. Чоловіча допомога - це, звичайно, прекрасно і навіть сексуально, але в більшості випадків доводиться справлятися самій. Виробники Magic Motion врахували цей факт і негайно зробили все, щоб улюблені дівчата не докладали величезних зусиль для звичайної підзарядки секс-іграшки. І що ж Ви думаєте? Вуаля! Магнітна зарядка. Як то кажуть, отримаєте - розпишіться! Все для Вас, жінки - світанки та тумани ... і магнітна зарядка.

І, звичайно, як же без водних процедур? Величезним бонусом нового покоління вагінальних кульок Kegel Master Gen 2  є їхня повна водонепроникність. Розслабляйтеся! Насолоджуйтесь! Виконуйте їх!

Сюрпризи не закінчуються!

Magic Motion не перестають нас дивувати, радувати і балувати. Настають весняні новинки, які вразять Вас і дизайном, і функціоналом!

Magic Motion-продакшн спільно з інтернет-магазином інтимних товарів Амурчик представляють перші в Україні новинки цікавих і незабутніх секс-іграшок. Увага! Зовсім скоро на арену інтим-девайсів вийдуть: Magic Motion Magic Fugu, воно ж екстремально сексуальне, пристрасно небезпечне і неймовірно оригінальне віброяйце  Magic Motion Magic Vini, або найпотужніше і шалено приємне смарт-яйце для насолоди навіть на відстані, і святкове віброяєчко Magic Motion Magic Vini Lite.

Зовсім скоро! Диво-новіночки!

Інтригуюче? Тоді слідкуйте за новинками і Ви, без сумніву, встигнете придбати собі один, а може і два ексклюзивчика першою!

Відгуки

Ахтунг! Це ж новинки Magic Motion! (1 відгуків)
20.02.2019
5 - Dziurkius

О, прикольно, можно со смарта подругу довожить до оргазма :) Надо бы прикупить с зарплаты :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Dziurkius.
Приятных игр Вам)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Ахтунг! Це ж новинки Magic Motion!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка