Огляд: симулятор орального сексу Satisfyer Pro Penguin

Симулятор орального сексу Satisfyer Pro Penguin

Satisfyer Pro Penguin

Сьогодні наш погляд впав на досить кумедну, милу, але потужну секс-іграшку Satisfyer Pro Penguin, яка просто не може не зачарувати своїм зовнішнім виглядом. Цей неймовірний містер пінгвін з елегантним бантиком і гладеньким білим черевцем абсолютно не з того сімейства нелітаючих морських птахів, на яке скидається з перших секунд. Цей пінгвін - представник еротичного клану сімейства симуляторів орального сексу. Даний зразок пінгвінообразних також не літає, але з легкістю здатний відправити в оргазмический політ безліч жінок, з якими знайде спільну вакуумну мову.

Satisfyer Pro Penguin - це жіноча секс-іграшка, яка працює за принципом безконтактної стимуляції клітора за допомогою хвиль стиснення. Така крута технологія повітряної пульсації має назву Air Pulse Technologie. Саме завдяки їй Ви отримаєте той самий вакуумний ефект, який нагадує імітування орального сексу. Чуттєве і приємне розрідження повітряних хвиль створює трубчастий тунель, який розташований в зігнутої голівці пінгвіна. Ця головка із спеціальним отвором, обрамленим м'якої білою насадкою, поглинає і ніжно втягує Ваш клітор, виробляючи безконтактну стимуляцію. Принцип роботи даної секс-іграшки досить простий і легкий: включити - прикласти до клітора - насолоджуватися. Але про все по порядку.

В чому приходить?

Щільна коробка з захисними пломбами

Симулятор орального сексу Satisfyer Pro Penguin приходить в невеликій картонній упаковці. Кожна упаковка має дві захисні пломби SAFETY SEAL, які є гарантією того, що іграшка герметично упакована і абсолютно незаймана. На коробці є основна інформація про продукт і зображення самої іграшки. Коробка виготовлена ​​з досить щільного картону, але все ж складати на неї важкі речі не рекомендується. Упаковка стильна і виконана в ніжних молочних і рожевих тонах. Коробка не містить будь-яких картинок і фотографій еротичного характеру. Через досить незвичайну та кумедну форми виробу, люди, які ще не знайомі з продукцією Satisfyer або взагалі з секс-іграшками, можуть навіть не зрозуміти, що знаходиться всередині коробки і не розгадати Вашу інтимну таємницю.

Satisfyer Pro PenguinЗовнішній вигляд та матеріал

Satisfyer Pro PenguinSatisfyer Pro Penguin недарма має таку назву, адже це справжнісінький пінгвін. Іграшка зроблена у вигляді невеликого пінгвінчика з кумедним метеликом на шиї. Ергономічна форма іграшки чудово вписується в руку і дозволяє міцно зафіксувати її і зручно направляти на необхідну зону. Ніяких кутів і нерівномірних елементів. Тільки плавні і ніжні лінії.

Корпус симулятора виготовлений з бархатистого силікону, який створює дуже ніжний тактильний ефект. Корпус твердий, але шовковистий та приємний на дотик. Біле черевце пінгвіна вдає із себе якісний гладенький ABS-пластик, який є також нешкідливим для здоров'я і гіпоалергенним, як і силікон. На білій ділянці іграшки (на животику) розташована одна суцільна кнопка, яка поділяється на кнопку включення / виключення і зміну режимів вакуумної пульсації. Вона м'яка і ніжна. Для натискання не потрібні особливі фізичні зусилля, так як кнопка досить добре і швидко реагує на легкий тиск пальцем.

На задній частині іграшки (спинці пінгвінчика) Ви можете спостерігати фірмовий напис виробника - "Satisfyer".

Рожевий бантик на шиї, на жаль, не приймає участі в стимуляції і не додає будь-яких ефектів, крім візуальних. Він служить чисто для краси і чарівності. Метелик теж виготовлено з м'якого силікону, тому він дуже приємний на дотик. Його роль - суто потискати.

Іграшка оснащена і знімною білою насадкою, яка розташована на носику пінгвіна. Це змінна силіконова насадка, яка робить відчуття ще більш приємними і м'якими. Вона ніжно обхоплює клітор і забезпечує повноцінний комфорт під час процесу стимуляції. Силіконова насадка легко знімається, варто її лише підчепити пальчиком і витягнути назовні. Завдяки цьому насадку можна без проблем промити, очистити і без зайвих турбот вставити назад. 

Під самою іграшкою, а саме в частині, де повинні бути ніжки цього милого пінгвіна або будь-які інтимні місця для стимуляції, розташовані металеві магнітні елементи, за допомогою яких проводиться заряд.

Комплектація Satisfyer Pro PenguinКомплектація

Відкривши коробку Satisfyer Pro Penguin, Ви побачите:

  • симулятор орального сексу Satisfyer Pro Penguin (він же той самий містер пінгвін, заради якого ми тут всі зібралися);
  • магнітний USB-дріт для заряджання;
  • Інструкція з використання, в якій є інструкція як українською, так і російською мовами.

Як приборкати пінгвіна?

Для початку роботи іграшку необхідно увімкнути. Для цього Вам слід подивитися на кнопку і звернути увагу, що вона хоч і одна, але верхня і нижня частина її відповідають за різні дії. Якщо придивитися, то в нижній частині кнопки Ви побачите значок з 4 лініями (схожий на значок вай-фай), а у верхній - значок з двома лініями. Але найпростіше їх буде намацати.

Керування Satisfyer Pro PenguinНижня кнопка відповідає за вмикання / вимикання іграшки та за посилення інтенсивності вакуумної пульсації. Верхня кнопка повертає до попередніх швидкостей і зменшує їх інтенсивність.

  1. Для увімкнення іграшки необхідно натиснути і утримувати її близько 2 секунд.
  2. Іграшка тут же вмикається і починає працювати на найнижчому режимі. Одночасно засяє і білий індикатор посередині кнопки, який підтверджує готовність іграшки до дії.
  3. Для того, щоб вибрати більш потужний режим і посилити всмоктування, на кнопку потрібно натиснути ще раз. Раз по раз інтенсивність пульсації буде збільшуватися, поки не дійде до останньої швидкості. Всього іграшка має 11 програм інтенсивності.
  4. Якщо Вам знадобиться зменшити швидкість пульсації, Ви можете натиснути на верхню кнопку і тоді Ваш режим пульсації опуститься на рівень нижче, тобто повернеться до попереднього.
  5. Для вимкнення іграшки слід натиснути на нижню кнопку і утримувати її близько 2 секунд як і для вмикання. Пінгвін вимкнеться і згасне індикатор.

Двома словами про сказане: 

  • нижня кнопка = увімкнення/вимкнення + збільшення інтенсивності; 
  • верхня кнопка = зменшення інтенсивності.

Функції пінгвіна або на що здатний Satisfyer Pro Penguin

Наочний посібник

Satisfyer Pro Penguin - власник 11 вбудованих програм інтенсивності. Серед них Ви знайдете як режим для релаксації і ніжною пульсації в чуттєвій зоні клітора, так і оргазмичні безбашенні швидкості для отримання максимальних відчуттів та емоцій. Керування легке і зрозуміле на інтуїтивному рівні. Ви просто насолоджуєтеся проведенням часу і вибираєте ту програму повітряної пульсації, яка підходить для Вас саме в момент стимуляції. 

Якщо хто ще не розібрався в принципі роботи цього диво-пінгвіна, то все досить просто. В процесі стимуляції безпосередню участь бере носик іграшки з силіконовою насадкою. Саме в пінгвінячих надрах відбувається вся принадність роботи вакуумного повітряного механізму, результати якого Ви відчуваєте на собі. Все, що Вам необхідно зробити - це намацати клітор, піднести до нього головку іграшки так, щоб клітор виявився всередині отвору, і включити пінгвіна на необхідному режимі. Вуаля! Головне в цій справі правильно розмістити іграшку на чуттєвої зоні і знайти зручну для себе позу для стимуляції. Все інше - справа за пінгвіном. 

Як заряджати Satisfyer Pro Penguin?

Секс-іграшка працює на літій-іонному акумуляторі (220 мАг), який можна перезаряджати величезну кількість разів. Вам не знадобляться батарейки і не потрібно буде змагатися з довгими і незручними нескінченними дротами. Все, що Вам необхідно - це USB-дріт, який вже входить в комплект. Полегшує Вам життя і той факт, що зарядка у іграшки магнітна. Вам не доведеться довго і болісно вставляти штекер в необхідний отвір і боятися, що він ось-ось зламається від посиленого фізичного тиску. Вам просто потрібно правильно з'єднати магнітну зарядку на дроті з магнітними контактами на підставі симулятора. 

У разі, якщо дріт з магнітною зарядкою не фіксується з контактами на іграшці, то підключіть його до електромережі і почекайте. Протягом декількох секунд магнітне пристрій знову активується і сам зафіксується магнітом до необхідних контактів.

Як заряджати Satisfyer Pro Penguin?

Щойно Ви правильно з'єднали USB-кабель з магнітними контактами і підключили до джерела живлення (це може бути спеціальний адаптер, комп'ютер, ноутбук, переносні зарядні пристрої та багато іншого з відповідним гніздом), почнеться процес заряду і загориться світлодіод. Поки іграшка заряджається світлодіод буде блимати. Як тільки процес зарядки завершиться, світлодіод буде горіти постійно.

Зверніть увагу! Перед першим використанням іграшку необхідно повністю зарядити.

Satisfyer Pro PenguinПриблизна тривалість процесу зарядки Satisfyer Pro Penguin: 1.5 години.

При повному заряді Ви зможете користуватися іграшкою приблизно 90 хвилин.

А пінгвін плаває?

Відмінна новина, адже Satisfyer Pro Penguin плаває! Секс-іграшка водонепроникна IPX7, тому сміливо можете брати її в ванну або душ. Цей пінгвін не зменшить обертів у воді, а навпаки подарує Вам більш інтенсивну пульсацію. Випустіть пінгвіна в природне середовище, а себе не позбавляйте чуттєвої насолоди! Розважайтеся і в ванні теж.

Гучність

Якщо в потужностіі Satisfyer Pro Penguin ми переконалися, то як бути зі звуками, що він видає? Чи добре чути як цей пінгвін працює? Не сказати, що іграшка повністю безшумна, але вона і не видає приголомшуючих звуків працюючої турбіни літака. Пінгвін набагато тихіше деяких своїх попередників і іграшок зі схожими функціями і властивостями, але все таки в бібліотеці з ним особливо не пограєш. 

На найнижчому режимі іграшка видає грайливе муркотіння кошеня, яке прийшло до господині за порцією ніжних пестощів. На початковій програмі пульсації звук буде помітний лише Вам, і то злегка. Чим вище рівень інтенсивності, тим голосніше стає звук. Вже на високих рівнях інтенсивності іграшка видає звук, який нагадує увімкнений вентилятор. Але варто сказати, що добре звук подається лише тоді, коли симулятор не задіяний за призначенням. Як тільки іграшку прикладаєш до клітора і отвір для стимуляції заповнюється, то звук стає набагато тихіше. 

Вердикт: до повної безшумності пінгвіну ще плисти і плисти, але в порівнянні з схожими секс-іграшками Satisfyer Pro Penguin заплив вже досить далеко.

Знімний ковпачок, який легко чиститиДогляд

Силіконову іграшку досить легко очищати після використання. Її досить лише обмити звичайною водою з милом, після чого обробити спеціальним засобом для очищення. Змінний носик пінгвіна також досить просто мити, позаяк він легко знімається, очищається і вставляється назад.

Головний момент! Якщо Ви вирішите користуватися в процесі стимуляції зволожуючими лубрикантами, то для іграшок з силіконовим покриттям підходять лише змазки на водній основі.

Слід звернути увагу і на те, що в момент очищення іграшка не повинна заряджатися! Перед тим, як очищувати Satisfyer Pro Penguin, необхідно переконатися, що симулятор не підключений зарядним кабелем до електромережі.

Зберігання

Satisfyer Pro Penguin не можна піддавати дії прямих сонячних променів і високих температур. Іграшку слід зберігати окремо від всіх інших іграшок і різних речей. Найкраще, щоб іграшка знаходилася в спеціальному захисному чохлі.

P.S. Прихистіть пінгвіна, адже кожне пінгвіненя заслуговує на свій дім. Тим більше, цей морський звір віддячить Вас божевільними оргазмічними відчуттями.

Відгуки

Огляд: симулятор орального сексу Satisfyer Pro Penguin (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: симулятор орального сексу Satisfyer Pro Penguin, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка