Сьогодні свято у хлопців - день стейка і мінету

Стейк і Мінет. Мінет і стейк.“Свято наближається, свято наближається” - мелодійно грає в головах багатьох сучасних хлопців і чоловіків в останні дні і ночі. Ні, не варто шукати відповіді на запитання “скільки я спав?” і спритно дивитися в календар, адже Новий рік ще зовсім не близько, а ось ця пісенька, яка так засідає в голові, вдало лягає не тільки на новорічні свята, а й ідеально підходить для 14 березня. Такий собі симбіоз Нового року, 14 лютого і 8 березня, але… але виключно для чоловіків. Що ж за брутальне свято? А ось воно, вже на носі, 14 березня - день чоловічого радості, смачного м'яса і соковитого мінету. Звучить інтригуюче? Ще б пак.

День стейка і мінету

Для багатьох жартівливий, для когось серйозний, а для деяких і зовсім довгоочікуваний і казковий - все це про знаковий день в календарі - 14 березня. Саме ця дата закріпилася за таким пікантним і чисто чоловічим святом, як День стейка і мінету. Нічого зайвого, тільки м'ясо, яке так обожнюють чоловіки, і мінет, без якого більшість просто не уявляє своє сексуальне життя. Власне кажучи, що ще для щастя потрібно?

14 березня - це неофіційне свято родом з США, яке стало справжнім порятунком для багатьох зголоднілих чоловіків, причому і в прямому, і в переносному сенсі слова. Іменується це свято як “День стейка і мінету”. Красномовна і багатомовна назва, яка ідеально підходить для воістину чоловічого свята і чисто брутального дня. Бажали покуштувати соковитого стейка, майстерно приготованого з усією любов'ю і турботою Вашою коханою жінкою? 14 березня - відмінний привід для приготування смачної м'ясної страви, щоб порадувати свого чоловіка. Мріяли про запаморочливий і казковий мінет? 14 березня Вам не відмовлять у такому задоволенні. Ну а найідеальніший варіант - спочатку стейк, потім мінет (можна і в зворотному порядку). Так що сміливо нагадуйте своїм дамам про прекрасний день календаря, адже до такого свята потрібно серйозно і приготувати, і приготуватися.

Свято під егідою “Домінуй, володарюй, їж і насолоджуйся оральними ласками” ось-ось майже настало, так що, чоловіки, а також їх дами серця, запасайтеся м'ясом, спеціями, оральними лубрикантами і збудливими засобами і гайда до підготовки цього пристрасного свята. 

Як відзначати?

Відзначте смачно!Якщо Ви дійсно ставитеся питанням, яким же чином відзначати день стейка і мінета, то Ви неуважно прочитали назву даного диво-свята. “день стейка і мінету” - замість тисячі слів… 

Сюжет і розвиток даного чоловічого дня лягає виключно на Ваші плечі. Бажаєте попустувати з БДСМ-атрибутикою або увійти в це свято сексуальною рольовою грою? Або ж умиротворено провести цей шикарний день за інтелігентною вечерею, після якої Вас в спальні чекатимуть неперевершені оральні ласки? Тут вже все залежить від Вашої фантазії і сексуального бажання. Але! Головне пам'ятати, що головними атрибутами 14 березня залишаються м'ясо, а саме стейк, і мінет, а саме той самий, чудовий і незабутній мінет. Так що варіантів розвитку подій просто маса, головне, візьміть все в свої міцні чоловічі руки або виявите свої бажання Вашій жінці, якщо віддасте перевагу, щоб “святом” займалася прекрасна дама.

На наші ж плечі лягає надання інформації щодо отримання чоловіками яскравого задоволення і незабутніх вражень від свята стейка і мінета. Простіше кажучи, ми підкажемо Вам, як перетворити оральні ласки в ще більш вибухову і неймовірну дію. З приготуванням стейка ми Вам, на жаль, допомогти не зможемо, адже кулінарна парафія - не наш коник, а ось як розбавити і підсолодити оральні ласки - це вже до нас.

Стейк приготували, а як справа йде з мінетом? Якщо Ви думаєте, що для мінету нічого не потрібно готувати і купувати, то Ви помиляєтеся. Перед приготуванням стейка Ви, безсумнівно, підете в магазин за покупкою м'яса, спецій та інших кулінарних премудростей, власне такі ж дії доведеться провернути і для підготовки до оральних пестощів, якщо в підсумку Ви бажаєте отримати незабутній розкішний мінет. Тільки у випадку з оральним мистецтвом Вам потрібно буде купувати зовсім не м'ясні делікатеси, а необхідні додаткові засоби, які дозволять скрасити і урізноманітнити процес мінету. 

Збудлива пристрастьЯким же чином додати перчинки в мінет?

  • Оральні лубриканти. Ну куди ж без оральних лубрикантів, якщо справа стосується оральних ласк. Солодкий мінет - солодше будь-якого десерту. Так навіщо ж відмовляти собі в задоволенні? Їстівні змазки - це прекрасне придбання, яке додасть пристрасті, солоду і приємного смаку інтимному процесу. З ними кожна жінка зможе відчувати те ж задоволення, що і чоловік, адже ці ароматні і смачні засоби додадуть якоїсь пікантності і ще більшої приємності дії. До того ж, на даний момент існує просто неймовірна кількість найрізноманітніших лубрикантів з усіма можливими смаками. Ваш чоловік скуштував соковитий стейк, а Ви бажаєте скуштувати полуниці? Або ж Вас приваблює шоколадна солодкість? Або, можливо, Ви любитель класичної ванілі? В асортименті оральних лубрикантів просто маса різних смаків, серед яких Ви знайдете саме той, який дозволить Вам максимально розслабитися і насолодитися процесом. Хіба що, лубрикант зі смаком стейка нам ще не зустрічався, але все ще може бути, тим більше, до такого то свята…
  • Збуджуючі гелі / креми. Ось що-що, а збуджуючі засоби вже точно додадуть перчинки в Ваші оральні пристрасті. Для того, щоб мінет був максимально чуттєвим, вибуховим і оргазмічним, Вам просто необхідні спеціальні гелі, креми або блиски для губ, які виробляють збудливу дію як на чоловіка, так і на жінку. Засоби з ефектом вібрації дозволять Вам здійснити самий неймовірний і незабутній мінет, який буде приправлений ніжним поколюванням і чуттєвим трепетом. Чутливість пеніса при використанні таких гелів значно підвищується, а тому відчуття від отриманих ласк зростає. У більшості випадків, спеціально розроблені для оральних ласк збуджуючі засоби мають приємний смак і є їстівними і нешкідливими для здоров'я. Так що, дами, сміливо вдаємося до допомоги стимулюючих гелів і даруємо чоловікам запаморочливі моменти оральних ласк.

Сьогодні свято у хлопців, сьогодні будуть … стейк і мінет

Не забудьте обвести 14 березня червоним кружечком в календарі і нагадати своїй коханій про таке чудове і приємне для чоловіків свято, як “День стейка і мінету”. Ну а если этот день пройдет на “ура” і Вам сподобається вшановувати стейк і мінет, то чудовою традицією стане святкування 14 березня щорічно. В ідеалі ж, взагалі влаштовувати такі урочистості хоч раз на тиждень. Хто сказав, що насолоджуватися потрібно тільки раз на рік?

 

Відгуки

Сьогодні свято у хлопців - день стейка і мінету (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Сьогодні свято у хлопців - день стейка і мінету, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка