Огляд: корейська інтимна косметика Zini

Корейська інтимна косметика

Вже протягом декількох років корейська косметика не здає лідерські позиції на ринку доглядових засобів. Ця косметика увірвалася в світ б'юті-індустрії немов тайфун серед спокійного дня і активно продовжує приємно дивувати людей і складати серйозну конкуренцію іншим країнам-виробникам. Чим же так славиться корейська косметика і чому вона так міцно пустила коріння в світові б'юті-тренди? А причина популярності косметики з Кореї криється в її якості і екзотичності. Саме висока якість і ефективність засобів відрізняють її від всіх інших конкурентів. Корейські виробники вкладають дуже багато сил на різні дослідження особливостей шкіри, розробку нових і дієвих косметичних технологій, перевірку на якість, безпеку і, звичайно ж, на створення ідеальної рецептури своїх уходових засобів. Важливу роль відіграє і екзотичність складу корейської косметики. На відміну від західних виробників, які, в основному, використовують класичні інгредієнти для виготовлення своєї продукції, корейські винахідники якісної косметики активно користуються всіма благами природи, вичавлюючи з них всілякі можливості. Корейська косметика - це якісна косметика, розвиток якої не стоїть на місці і, завдяки високій конкуренції, постійно вдосконалюється і поліпшується. 

Практично кожна дівчина знає про корейську доглядову косметику, любить її і довіряє своє обличчя і тіло виключно їй. Але не обличчям єдиним… Корейські виробники вирішили піти далі і винайшли чудову косметику для інтимної гігієни. Відмінним прикладом виробника унікальних засобів для інтимної гігієни є корейська компанія Zini, яка розробляє якісні інтимні засоби як для жінок, так і для чоловіків. 

Zini - приклад якісної корейської косметики для інтимної гігієни

Zini - це корейська компанія, що спеціалізується на розробці і виробництві не тільки уходової інтимної косметики, але і іграшок для дорослих в цілому. Zini - це лідер на корейському ринку, а також прогресуюча компанія, яка активно виходить на світовий ринок.

Компанія Zini виробляє якісну інтимну косметику під брендом Solution by Zini, серед якої Ви можете знайти:

  • збуджуючі засоби (креми та засоби для інтимної гігієни);
  • зволожуючі засоби (лубриканти).

Збуджуючі засоби Solution by Zini

1. Збуджуючий крем з зігріваючим ефектом для жінок Solution by Zini - Climax Solution For Her

Збуджуючий крем Solution by Zini - Climax Solution For HerClimax Solution For Her - збуджуючий крем з зігріваючим ефектом, який підсилює чутливість інтимної зони жінки і активно сприяє швидкому настанню яскравого і чуттєвого оргазму. До складу засобу входять натуральні компоненти, які мають стимулюючі властивості. Так, наприклад, L-аргінін, який входить до складу крему, сприяє посиленому кровообігу і інтенсивному припливу крові до піхви і клітора. Завдяки цьому компоненту інтимна зона стає більш чутливою, а збудження жінки наростає практично моментально. Приємне тепло, яке відчувається під час нанесення і в процесі інтимної стимуляції, загострює відчуття і наближає до фінальної точки збудження - оргазму. Зігріваючий ефект стає яскравішим при більш активному терті, так що, якщо Ви бажаєте відчути максимально гарячу насолоду, то слід втирати крем і стимулювати клітор з піхвою більш інтенсивними рухами. 

Збуджуючий крем Climax Solution For HerДо складу крему входять також такі тонізуючі компоненти, як гамамеліс і екстракт равликового слизу, а для збільшення сексуального потягу мають місце бути і жіночі феромони, які посилять пристрасть і збудження. Гамамеліс сприяє додатковій зволоженості інтимної ділянки і надає ефективний тонізуючий ефект. Це сприятливо впливає на стан м'яких тканин піхви і статевих губ. Екстракт равликового слизу ж, як і L-аргінін, викликає вироблення колагену і надає омолоджуючий і розгладжувальний ефект. Цей незвичайний компонент забезпечує дбайливий інтимний догляд і в поєднанні з L-аргініном зменшує кількість підшкірного жиру. 

Консистенція крему м'яка і приємна на дотик. Засіб повністю прозорий і злегка в'язкий. Він не розтікається і відмінно вбирається в шкіру. Наносити крем необхідно ніжними рухами на клітор, вхід в піхву і чуттєві зони інтимної ділянки. Для збудливого і зігріваючого ефекту вам вистачить 1-2 краплі інтимного засобу.

Склад: Glycerin, Water, Sodium Hyaluronate (1%), Propylene Glycol, Allantoin, Methylparaben, Carbomer Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract Snail Secretion Filtrate, Arginine, Disodium EDTA, Sodium Polyacrylate, Fragrance.

2. Збуджуючий крем з відновлюючим ефектом для жінок Solution by Zini - Rejuvenation Solution For Her

Збуджуючий крем Rejuvenation Solution For HerRejuvenation Solution For Her - жіночий збуджуючий крем, який здатний зупинити процес старіння клітин і відновити пружність інтимних тканин. Це інтимний засіб, що володіє відновлюючим ефектом і стимулюючими властивостями. Склад крему Rejuvenation Solution For Her, як і попереднього збуджуючого засобу, багатий на L-аргінін і екстракти гамамелісу і равликової слизу. L-аргінін не тільки забезпечує посилений приплив крові до піхви і клітора, посилюючи збудження і сексуальне бажання, але і стабілізує рівень pH, який так важливий під час статевої близькості. Дана амінокислота відмінно стимулює кровообіг в інтимній зоні і розширює судини. Таким чином, жінка, яка випробувала на собі збудливий крем Rejuvenation Solution For Her, отримає більш загострені і чуттєві відчуття під час інтимної стимуляції, які ефективніше приведуть до яскравого оргазму. Екстракт гамамелісу має протизапальні і тонізуючі властивості, а також забезпечує достатню зволоженість в інтимній зоні. Що ж стосується равликової слизу, то це найвідоміший компонент, який ефективно омолоджує і розгладжує шкіру. Збуджуючий крем Rejuvenation Solution For HerГоловним компонентом збудливого засобу, який відрізняє його від всіх інших, є олігопептид. Олігопептиди - це органічні низькомолекулярні речовини, які діють на клітинному рівні і надають відновлювальний ефект. Вони здатні призупинити старіння клітин і вікові зміни. Олігопептиди відновлюють колишню пружність тканин і відновлюють їх. З таким складом крему Ваша інтимна зона буде завжди перебувати в прекрасному, молодому і доглянутому стані. 

Консистенція даного крему менш в'язка, але як і раніше приємна на дотик. Він злегка більш рідкий, ніж збудливий крем з зігріваючим ефектом Climax Solution For Her, але він не розтікається по поверхні. Відмінно вбирається в шкіру завдяки своєму водному складу і не залишає слідів. Абсолютно прозорий і не липкий. Наноситься на клітор і інтимні чуттєві ділянки ніжними рухами.

Склад: Glycerin, Water, Niacinamide, Sodium Hyaluronate (1%), Propylene Glycol, Allantoin, Methylparaben, Carbomer Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract Snail Secretion Filtrate, Arginine, Disodium EDTA, Human oligopeptide-1.

3. Набір збуджуючих кремів Zini Solution Sharing

Набір збуджуючих кремів Zini Solution SharingНабір Zini Solution Sharing - це відмінний комплект збуджуючих засобів для пари, який скрасить інтимну близькість партнерів яскравими і гострими відчуттями. Складається набір з двох кремів: жіночого збудливого крему Climax Solution For Her і збудливого крему для чоловіків Climax Solution For Him. Про стимулюючий крем для жінок ми говорили трохи вище, тому сконцентруємо увагу на засобі для чоловіків. 

Climax Solution For Him - це збудливий крем з охолоджуючим ефектом, який посилить сексуальне бажання чоловіка і загострить відчуття під час інтимної стимуляції і статевого акту. L-аргінін, який також входить і до складу чоловічого крему, сприяє посиленому припливу крові до члена і активного кровообігу в інтимній зоні. Натуральний компонент сприятливо впливає на якість ерекції і сексуальне збудження, а злегка охолоджуючий ефект подарує колючі і приємні відчуття під час сексу. Набір збуджуючих кремів Zini Solution SharingЧоловічі феромони, які теж є в складі, підвищать загальний сексуальний потяг в парі і дозволять перейнятися абсолютно новими емоціями і відчуттями під час близького контакту. Екстракти гамамелісу і равликового слизу надають омолоджуючий, зволожуючий і тонізуючий вплив і на чоловічий статевий член. Крем Climax Solution For Him - це не тільки ефективний збудливий засіб, але і якісне доглядовий.

Збудливий крем для чоловіків має густу, в'язку консистенцію. Засіб приємно і швидко вбирається в шкіру і наносить моментальний ефект. Крем повністю прозорий, в'язкий і злегка липкий. Наносити його слід плавними рухами на голівку і стовбур члена.

У наборі Zini Solution Sharing також йде спеціальна з'єднувальна підставка, в яку можна поставити два флакони з кремами. Збуджуючі креми для пари дозволять Вам відчути статевий контакт абсолютно по-новому, адже їх стимулюючий вплив сприяє посиленому сексуальному бажанню і збудженню.

4. Гель для інтимної гігієни Solution by Zini - Absolute Clean Solution

Гель для інтимної гігієни Solution by Zini - Absolute Clean SolutionAbsolute Clean Solution - це якісний засіб для інтимної гігієни, який здатний підтримувати чистоту і свіжість Вашої інтимної зони в будь-який час. Відмінною особливістю даного гелю є той факт, що його не потрібно змивати після нанесення. Воно прекрасно вбирається в шкіру завдяки своїй водній основі і не залишає слідів або плям. 

Засіб для інтимної гігієни Absolute Clean Solution - це прозорий гель на водній основі, який володіє легким свіжим ароматом і приємною, ніжною консистенцією. Використовувати гель можна як для нанесення на зовнішні інтимні ділянки, так і для внутрішніх зон. З його допомогою Ви завжди зможете відчувати чистоту інтимної зони в будь-який час і в будь-якому місці. Наноситься засіб на статеві губи і в піхву, після чого практично моментально Ви зможете відчути освіжаючий ефект і приємний свіжий аромат. Гель зберігає природний pH-баланс і абсолютно не шкодить слизовій оболонці і людському здоров'ю. Деякий час після нанесення Ви зможете відчувати неймовірну чистоту інтимної зони, приємну свіжість і легкий аромат. Absolute Clean Solution - це гель для інтимної гігієни, який не вимагає змивання і з яким Ви завжди будете почувати себе впевненою навіть в самих непередбачуваних ситуаціях і спонтанних поїздках, побаченнях. Головне, щоб інтимний засіб завжди був під рукою. 

 

Зволожуючі лубриканти Solution by Zini

1. Лубрикант Solution by Zini - Sarasara Solution

Лубрикант Solution by Zini - Sarasara SolutionSarasara Solution - це зволожуючий лубрикант на водній основі, який може бути використаний як в класичному вагінальному сексі, так і в анальному. Густа, тягуча консистенція змазки не вбирається в шкіру і не висихає в невідповідний момент. Засіб має м'яку, приємну на дотик і в'язку текстуру, яка сприяє тривалій ефективності. Кілька крапель лубриканта вистачить для того, щоб займатися тривалим і бурхливим сексом, не додаючи змазку раз по раз. Лубрикант забезпечить Вам необхідне тривале зволоження і ідеальне ковзання під час інтимної стимуляції і статевого акту. Завдяки водній основі засобу даний лубрикант можна використовувати з усіма видами секс-іграшок.

Лубрикант має особливу формулу своєї структури, яка дозволяє використовувати змазку і як масажний засіб. Гель відмінно обволікає тіло, не вбирається і прекрасно ковзає. Навіть найтриваліший і інтенсивний масаж стане ще чуттєвіше і яскравіше з лубрикантом Sarasara Solution. Ваші руки будуть плавно і ніжно ковзати по оголеному тілу і дарувати приємні тактильні відчуття від кожного дотику. 

Лубрикант виготовлений виключно з нешкідливих матеріалів. У складі немає парабенів, сульфатів, масел, силікону, барвників і агресивних консервантів. Лубрикант повністю прозорий. Він не має смаку і запаху. Засіб абсолютно нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний. 

Лубрикант не залишає слідів і легко змивається водою. 

2. Лубрикант Solution by Zini - Nurunuru Solution

Лубрикант Solution by Zini - Nurunuru SolutionNurunuru Solution - це зволожуючий лубрикант, який завдяки своїй дуже густій і тягучій консистенції можна використовувати і для сексу, і для масажу. Це універсальна змазка, яка відмінно підійде для вагінального і анального сексу, а також для особливої японської масажної техніки Нуру, в якій масаж здійснюється оголеними тілами. При цій техніці тіла партнерів повністю покриті густим масажним мастилом, яке дозволяє плавно і чуттєво ковзати тілами один по одному. Максимально тісний контакт тіл може скрасити лише якісна і довготривала змазка, яка дозволить інтенсивно насолоджуватися тілами протягом тривалого часу. Саме лубрикант Nurunuru здатний на такий ефект, адже розроблений спеціально для використання в масажі. 

Лубрикант виготовлений на водній основі, але має дуже густу і тягучу консистенцію. Ця змазка подарує Вам саме ідеальне ковзання під час сексу і стимуляції, а також необхідне зволоження, яке буде триматися дуже довго, адже засіб не вбирається в шкіру і зберігає свої властивості протягом тривалого часу. Nurunuru - це максимально густий і слизький лубрикант, який підійде абсолютно для будь-яких сексуальних ласк. З ним Ваш секс стане комфортніше і приємніше, а масаж перетворитися в чуттєвий процес, який може закінчитися бурхливим сексом. 

Лубрикант не містить у складі парабенів, сульфатів, барвників, ароматизаторів і шкідливих консервантів. Змазка повністю нешкідлива для здоров'я і гіпоалергенна. Вона не має запаху і кольору. Легко змивається і не залишає плям. Підходить для чутливої шкіри.

 

 

Лубриканти Solution by Zini

Zini - це найкраща корейська інтимна косметика, яка не тільки розбавить Ваше сексуальне життя своїми збудливо-стимулюючими властивостями, але і подбає про догляд за Вашою ніжною шкірою інтимних зон.

 

Відгуки

Огляд: корейська інтимна косметика Zini (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: корейська інтимна косметика Zini, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка