5 кращих секс-іграшок для жінок

     ЛКращим способом урізноманітнити інтимне життя і зробити її по-справжньому насиченою є регулярне застосування інтимних іграшок для дорослих. Серед величезного сучасного розмаїття існують перевірені варіанти, які сподобаються всім без винятку дамам.
 
     Фалоімітатор для мультістимуляціі – жіночий організм має безліч чутливих зон, відповідальних за отримання сексуального задоволення. Стимуляція кожної зони забезпечує свою різновид оргазму, але по-справжньому незабутню насолоду можна отримати шляхом стимуляції відразу декількох чутливих ділянок. Фалоімітатори для мультістимуляціі мають кілька відростків: для вагінальної, анальної, кліторальний стимуляції, а також стимуляції точки G.
 
     Вібратор – кращий друг жінок, які не звикли відмовляти собі в задоволеннях. Компактний вібратор можна використовувати в будь-яких умовах: вдома, в дорозі, на роботі і в будь-якому іншому місці, де може наздогнати бажання. Сучасні вібратори оснащені дистанційними пультами, що дозволяють регулювати режим і інтенсивність вібрації.
 
     Вагінальні кульки – іграшка, яка дарує не тільки задоволення, але і величезну користь для жіночого здоров'я: утримання кульок стимулює роботу інтимних м'язів, зміцнюючи їх і зберігаючи еластичність. Дами, які регулярно використовують вагінальні кульки, не мають проблем з досягненням оргазму і вважаються коханками, які дарують чоловікові феєричне задоволення. Починати використання кульок рекомендується із застосування великих за розміром і легких моделей, поступово переходячи на більш важкі і маленькі іграшки.

     Анальна пробка – іграшка, ідеальна для знайомства з анальними задоволеннями. Невелика пробка вводиться в анус і дарує особливі відчуття, які гарні як самі по собі, так і в поєднанні з традиційною вагінальною стимуляцією. Завдяки введенню анальної пробки піхва звужується, що забезпечує більш яскраві відчуття і партнеру.
 
     Еротичні костюми для рольових ігор – пристрасть до перевдягання в крові у кожної жінки, тому можливість приміряти на себе роль фатальної спокусниці напевно порадує кожну представницю прекрасної статі. Серед величезного вибору костюмів для рольових ігор знайдеться образ, який сподобається обом.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик»: Ваше задоволення в Ваших руках!

 

Відгуки

5 кращих секс-іграшок для жінок (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 5 кращих секс-іграшок для жінок, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка