Огляд: універсальний вібромасажер We-Vibe Wand

Якісний масаж - це завжди приємно, корисно, а іноді і зовсім необхідно. Як же чудово після довгого важкого дня виділити трохи часу, забути про всі турботи і побалувати себе розслаблюючим масажем шиї, спини, рук, ніг та інших частин тіла, які потребують зняття напруги і розслаблення. Але що ж робити, якщо бажання масажу і розслаблення є, а людину, яка зможе в цьому допомогти і надати свої ніжні і сильні руки, поблизу немає? Власноруч якісний масаж собі зробити не вийде, а ось за допомогою спеціально розробленого універсального масажера нагородити себе вібраційним масажем шанси є. Причому, шанси величезні, якщо таким масажером виступає найпотужніший високоякісний універсальний вібромасажер We-Vibe Wand. Цей просунутий бездротовий масажер здатний далеко не тільки на звичайний масаж, але і розрахований на чуттєві інтимні ласки. Адже не дарма масажер універсальний. Цей вібраційний девайс здатний творити справжні чудеса і з жінками, і з чоловіками. Неймовірна стимуляція клітора, статевих губ і навіть чоловічого статевого члена? We-Vibe Wand впорається і не з таким… 

Що ж це за універсальний масажер We-Vibe Wand і на що він здатний? Давайте розбиратися. 

Універсальний масажер We-Vibe Wand

Універсальний масажер We-Vibe Wand We-Vibe Wand

We-Vibe Wand - це високотехнологічна смарт-іграшка, яка володіє всіма необхідними характеристиками для здійснення якісного масажу всього тіла і інтимної стимуляції зовнішніх ерогенних зон. Вібромасажер дійсно універсальний, так як використовувати його можна в абсолютно різних цілях, будь то вібраційний розслабляючий масаж спини або чуттєва і потужна стимуляція клітора і статевого члена. Девайс розрахований як на жіночу, так і на чоловічу аудиторію. Звичайний масаж іграшка зможе надати абсолютно будь-якому бажаючому розслабитися і зняти напругу з м'язів, так само, як і зробити інтимний масаж. Завдяки своїй формі масажер здатний подарувати інтенсивну і чуттєву стимуляцію жіночого клітора і статевих губ, а за допомогою додаткових насадок забезпечить і яскраву вібраційну стимуляцію чоловічого статевого члена. Вібромасажер We-Vibe Wand - це та секс-іграшка, яка відкриє для Вас абсолютно нові, приємні, а то й оргазмічні, відчуття, подарує незабутню чуттєву стимуляцію і надасть неймовірний спектр можливостей і функцій, якими володіє цей диво-девайс. 

Форма We-Vibe WandОсобливості вібромасажера We-Vibe Wand

1. Форма і дизайн. Універсальний масажер We-Vibe Wand володіє класичною формою і мінімалістичним стильним дизайном. Девайс складається з міцної довгої рукоятки і великої м'якої голівки. Плавні анатомічні вигини, гладка поверхня, правильна ергономічна форма і розмір рукоятки сприяють легкому і зручному використанню масажера. Іграшка комфортно лягає в руку і дозволяє зручно і міцно зафіксувати масажер так, щоб виробляти максимально зручну і невимушену інтимну стимуляцію в будь-якому положенні і всього однією рукою. Девайс міцно захоплюється рукою, не сковує рухів і не вислизає в процесі масажних або інтимних дій. Зверху вібромасажера розташована широка голівка на невеликій шийці. Саме завдяки рухомій і дуже гнучкій шийці м'яка головка добре згинається для ідеального кута і контролю, рухається разом з Вашими рухами і може потрапити на будь-яку ділянку тіла, яку Вам необхідно простимулювати або промасажувати. Велика голівка - це головна робоча частина вібромасажера, яка безпосередньо і бере участь в масажі і стимуляції. Саме вона передає всі потужні і інтенсивні потоки вібрації в процесі роботи. Її універсальна форма, гладка поверхня і правильний розмір дозволяє використовувати її для масажу і стимуляції в первозданному вигляді без додаткових елементів, а може використовуватися з усіма стандартними насадками для вібромасажерів.

Що стосується розміру, то We-Vibe Wand володіє стандартними для універсальних масажерів габаритами, які дозволяють міцно і комфортно утримувати іграшку, зручно керувати нею однією рукою і отримувати виключно приємні відчуття без зайвого дискомфорту і незручностей. Довжина вібромасажера становить 30.9 см, а діаметр голівки 5 см.

Додаткові насадки2. Додаткові насадки. Трохи вище ми вже вказували, що вібромасажер з універсальною великою голівкою можна використовувати з додатковими насадками, які будуть спеціально спрямовані на стимуляцію тієї чи іншої ерогенної зони і зможуть відмінно урізноманітнити відчуття як в процесі масажу, так і під час інтимної стимуляції. В даному випадку, в комплекті з вібромасажером We-Vibe Wand Ви зможете знайти дві змінні насадки різної форми і з різним призначенням. Насадка у вигляді ребристого колечка з безліччю м'яких пелюсток призначена для жінок. Такий додатковий аксесуар забезпечить більш яскраву, чуттєву і ефектну стимуляцію ніжного клітора. Приємні на дотик еластичні пелюсточки будуть інтенсивно лоскотати і трепетно масажувати ерогенну зону під час потужних потоків вібрації. Друга ж насадка відповідає за стимуляцію чоловічого статевого члена і призначена для чоловіків. Спеціальна форма насадки з бічними гнучкими стінками і рельєфною поверхнею сприяє отриманню максимально розбурхуючих, чуттєвих і яскравих відчуттів в процесі вібраційних ласк. Насадка виготовлена таким чином, що чоловік може з легкістю і без будь-якого дискомфорту помістити свій член в спеціальний отвір між стінками, включити девайс і приступати до істинної насолоди з своєрідним мастурбатором.

3. Матеріал. We-Vibe Wand - це крутий вібромасажер преміум класу, який виготовлений з високоякісного силікону, здатного підкорити будь-якого своєю ніжністю, неймовірною м'якістю і бархатистістю. Силікон шалено приємний на дотик, гладкий і шовковистий. Він абсолютно нешкідливий для здоров'я, безпечний у використанні і гіпоалергенний. Матеріал не містить в своєму складі фталатів, латексу та інших шкідливих речовин. Body-Safe матеріал принесе Вам виключно приємні і чуттєві тактильні відчуття під час інтимної стимуляції. 

Важливо! З вібромасажером можна використовувати лубриканти виключно на водній основі.

Змінні насадки 4.Водонепроникність. Вібромасажер на 100% водонепроникний, що дозволяє не тільки з легкістю його мити і очищати у воді, але і насолоджуватися потужними вібраціями, лежачи у ванній або стоячи під гарячими струмками в душі. 

5. Вібрація. Інтимний девайс може похвалитися найпотужнішим мотором, в якому вже запрограмовано 10 різноманітних режимів вібрації. Круті вібраційні малюнки забезпечать Вам незабутнє проведення часу з іграшкою і дозволять випробувати величезний спектр самих різних відчуттів і емоцій. Але вбудованими 10 режимами вібрації We-Vibe Wand не обмежується, так як ще більше можливостей і функцій Ви зможете знайти в спеціальному додатку We-Connect. 

6. Додаток We-Connect і додаткові можливості. Додаток знаходиться у вільному доступі як для користувачів Android, так і iOS. Ви швидко і легко можете завантажити його на свій телефон або планшет в PlayMarket і AppStore абсолютно безкоштовно. Для роботи і управління через додаток Ваш смартфон або планшет повинен володіти функцією Bluetooth. Після завантаження, встановлення та підключення програми Вам просто необхідно синхронізувати Ваш телефон з вібромасажером за допомогою програми We-Connect. З цим додатком у Вас відкривається величезний світ різноманітності, додаткових можливостей і способів для отримання нових і яскравих відчуттів. 

Додаток We-ConnectЯкі додаткові можливості Вам доступні з We-Connect?

  • можливість створення власних індивідуальних режимів вібрації;
  • широкий вибір готових вібромалюнків;
  • вібрація в такт музиці, голосу і гучних звуків;
  • наявність чату і можливість відеозв'язку;
  • можливість контролю вібраціями Вашим партнером. Віддайте управління Вашими оргазмами в руки Вашої коханої людини;
  • можливість спільного задоволення на відстані. Навіть якщо Ви з вашим партнером перебуваєте на відстані, але у обох завантажено додаток і налаштований хороший сигнал інтернету, то Ви можете синхронізувати роботу з секс-іграшкою партнера і насолоджуватися віртуальною присутністю навіть на величезній відстані;
  • можливість підключатися до інших іграшок We-Vibe.

7. Функція Smart Silence. Особливою фішкою вібромасажера We-Vibe Wand є технологія Smart Silence, яка полягає в автоматичному включенні вібрації при зіткненні зі шкірою. Як тільки іграшка наближається до тіла і стикається з ним, вона починає вібрувати. Варто Вам віддалити іграшку від тіла і вібрація тут же припиниться. Така крута функція дозволяє Вам не замислюватися про управління і зайве натискання кнопок. Вібромасажер автоматично інтуїтивно включається і вимикається самостійно.

Інструкція по управлінню8. Керування. Управляти вібромасажером We-Vibe Wand можна двома способами:

  • за допомогоюкнопок на рукоятці іграшки. На вигині рукоятки розташовані кнопки, які відповідають за включення/вимикання Іграшки і зміну режимів вібрації. Для включення вібромасажера необхідно затиснути нижню кнопку на 2 секунди. Для зміни інтенсивності вібрації знадобиться лише одним дотиком до спеціального джойстика вибрати необхідний режим. Для посилення вібрації просто крутите джойстиком вгору, а для зменшення - вниз;
  • за допомогою додатка на смартфоні We-Connect. При установці програми Ви отримаєте не тільки додаткові можливості для насолоди, але і функцію дистанційного керування через смартфон. Ви можете керувати іграшкою через телефон/планшет самостійно або передавати управління в руки партнеру. Завдяки додатку Ви зможете управляти Вашими інтимними девайсами навіть на великій відстані. З We-Connect відстань для Вашого сексуального насолоди - не перешкода. 

9. Живлення. Вібромасажер працює на перезаряджаємому літій-іонному полімерному акумуляторі і заряджається за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Іграшка оснащена функцією попередження про низький заряд акумулятора і як тільки вона починає потребувати зарядки, то Ви про це дізнаєтеся відразу. Коли девайс необхідно зарядити, індикатор на рукоятці починає горіти. Як тільки Ви підключите вібромасажер до зарядки, індикатор буде швидко блимати. Якщо індикатор перестає блимати і просто світиться, то значить, що іграшка повністю заряджена. Якщо ж індикатор не горить взагалі, то значить, що або немає живлення, або Ви неправильно або не до кінця підключили кабель для зарядки. 

Всього для зарядки іграшки Вам знадобиться близько 90 хвилин. На повному заряді вібромасажер зможе безперервно пропрацювати протягом 120 хвилин. 

КомплектаціяКомплектація

В коробці We-Vibe Wand Ви знайдете:

  • універсальний масажер We-Vibe Wand We-Vibe Wand;
  • 2 додаткові змінні насадки;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • інструкція на різних мовах.

Відгуки

Огляд: універсальний вібромасажер We-Vibe Wand (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: універсальний вібромасажер We-Vibe Wand, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка