Порка - жорстока влада або прихована пристрасть?

Романтичні зустрічі, побачення, прелюдії і, врешті-решт, сексуальні ігри ... Все це невід'ємна частина нашого життя, але далеко не всі бачать і знають межі цих приємних розваг. Сьогодні ми не будемо говорити про стандартний підхід до інтиму, сьогодні наш корабель насолоди відправляється до берегів пристрасті і гарячих розваг в стилі BDSM..

Тим, хто робить перші кроки в BDSM-практиках, неодмінно потрібно почати вивчати це мистецтво з такого явища як, флагеляція або ж просто порка.

Готові до порки?

Так що це за мистецтво щось таке, беріть і плескайте долонею, купите батіг і завдавайте ударів своєму партнерові - скажете Ви.

Ні, все не так просто, як Ви думаєте. Тому настав час познайомити Вас з усіма таємницями цього любовного ритуалу. Але для початку... забудьте все, що Ви знали про порку до цього, а також звільніть свій розум від забобонів, нав'язаних суспільством, адже ми вирушаємо у світ найпалкіших і нескромних фантазій.

Відпочивши від романтики, ніжних прелюдій, різних інтимних ніжностей і, власне, від сексуального контакту з коханою людиною, Вам неодмінно захочеться чогось нового, чогось такого, що приємно сколихне Ваш емоційний світ і водночас принесе фізичну насолоду.

Удари пристрасті. Початок.

Для початку слід усвідомити, що процес флагеляції - це не щось грубе і надзвичайне. Перш за все, це солодка естетика болю (ні, не посттравматичного шоку, а саме збудливого болю). Найчастіше, коли пропонують спробувати щось нове, то кажуть: "Приготуйтеся. Це не боляче." Ми ж скажемо трохи по-іншому: "Приготуйтеся. Це боляче, але боляче в міру і дуже вже приємно.”

Жорстока влада?Отже, ми вже досить розігріли Вашу уяву, тому саме час відправитися у світ найсолодших покарань.

Перш за все, процес флагеляції орієнтований на отримання задоволення від підпорядкування. Для того, щоб повністю оволодіти мистецтвом порки, потрібно також пам'ятати той факт, що партнерові варто завдавати не біль, а легкі або в міру жорсткі больові відчуття, які повинні супроводжуватись необхідними діалогами між двома учасниками процесу. Для того, щоб Ваші ігри були яскравішими, Ви можете узгодити зі своїм партнером такі бажання, як вибір костюма для рольових ігор. Це піддасть жару в Ваші стосунки та урізноманітнить настільки незвичайний любовний процес. Якщо ж Ви не шанувальник рольових ігор, то досить просто зупинитися на самому процесі флагеляції та освоїти техніки ударів долонею або ж спеціальними предметами, такими як флоггер, падл або батіг. Цей хвилюючий процес призводить до неймовірного збудження, якщо правильно його організувати. Джерелом збудження і неймовірно сильних емоцій є правильно нанесені по тілу удари. Річ у тім, що після завдання ударів відбувається приплив крові до м'яких тканин тіла і завдяки цьому підвищується тиск. Якщо в процесі флагеляції Ви помітили, що у Вашого партнера почервоніла шкіра на обличчі, а також колір губ змінився з рожево-червоного на більш червонуватий, то саме час зробити перерву, щоб не завдати шкоди коханій людині.

Для тих, хто тільки освоює техніку порки, потрібно почати з ударів долонею. Вдарте свого партнера не сильно і з розмаху, так, щоб на його тілі з'явилися ледь помітні червоні сліди та щоб йому не було боляче. Сила удару й інтенсивність обмовляється між двома учасниками цього процесу, оскільки у кожного свої індивідуальні забаганки. Норма - величина нестабільна, і що буде нормою для досвідченого партнера, то може здатися справжнім жахом для новачка.

Також ми хочемо відзначити той факт, що флагеляції не означає повне фізичне домінування над Вашим партнером, перш за все - це витончена гра, заснована на емоціях, і домінування є більше емоційним явищем, ніж фізичним. Фізична сторона - це лише каталізатор, початковий імпульс, який сприяє виникненню ментального збудження.

Після того, як Ви освоїте техніку ударів рукою, саме час перейти до застосування інструментів для виконання поставлених цілей. Ви можете відразу придбати батіг, але починати рекомендують з флоггера. Досвідчені цінителі цих розваг використовують флоггер як інструмент для розігріву, бо за допомогою нього наносяться слабкі та м'які удари, які майже не залишають слідів на тілі. Флоггер - це інструмент для покарання, робоча частина якого налічує близько 40 хвостиків.

Не забувайте про те, що для недосвідченого партнера подібні ігри можуть виявитися занадто жорстокими, тому потрібно бути дуже уважним, щоб не завдати шкоди малодосвідченому учаснику подібних дійств. Тому освоювати мистецтво флагеляції необхідно крок за кроком.

Або прихована влада?Флагеляція під мікроскопом

Для початку необхідно розігріти партнера і виявити найбільш вдалі ділянки тіла для ударів. Почніть з того, що просто проведіть флоггером по різним частинам тіла своєї коханої людини: по спині, попереку, сідницях і ногах, після чого поспостерігайте за його реакцією. Все, що Вам потрібно на даному етапі - це виявити місця, удари по яких будуть приносити йому або їй незабутнє задоволення. Піддавати солодким тортурам коханого необхідно так, щоб охоплювалися великі ділянки тіла.

Ну і на завершення розповіді про ази порки ми рекомендуємо звернути увагу на правила техніки безпеки, адже в цьому процесі головне не перестаратися і не завдати шкоди партнеру. Найголовнішим аспектом в цьому питанні є вміння стежити за силою удару, інакше замість задоволення Ви або Ваша кохана людина отримає механічні пошкодження шкіри й далеко не найкращі емоції. Яким би сильним не був порив пристрасті, Ви повинні вміти стримувати себе і зупинятися в будь-яку хвилину. Крім того, не слід перетворювати процес порки в якусь нав'язливу ідею. Пам'ятайте, добре має бути не тільки домінуючому партнеру, але і тому, що підкоряється, інакше просто-напросто втрачається весь сенс гри. Не забувайте про те, що на першому плані знаходиться емоційний запал, а фізичний вплив на тіло - це лише ключ до поставленого завдання. Не слід бити щосили, головне тримати баланс і користуватися якісними девайсами, що не шкодять шкіру, а подарують справжню насолоду від кожного удару. Ну і ще радимо врахувати той факт, що мінімальний час флагеляції має становити близько 20 хвилин, оскільки саме за цей часовий проміжок в організмі відбуваються необхідні зміни, які народжують неймовірно пристрасний і приємно розбурхує мікс з фізичної та емоційної насолоди.

Ну і на завершення розповіді про ази прочуханки ми рекомендуємо А що тепер? - запитаєте Ви. Невже це все? Ні, це не все, залишився ще один етап - завершальний. І на цьому етапі Вам необхідно закріпити теорію практикою, тому саме час приготувати долоню і згадати про свого партнера як про об'єкт пристрасті. Після цього варто як слід розігріти нижнього долонею, ну або ж перейти на сайт Вашого улюбленого магазину і придбати необхідні девайси для того, щоб відправитися в казкову і шалено пристрасну пучину насолоди і заборонених задоволень.

Відгуки

Порка - жорстока влада або прихована пристрасть? (4 відгуків)
11.07.2019
5 - Ромашка

Да, попробовали с парнем и реально это круто!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ромашка.
Если понадобится помощь в выборе нового девайса - обращайтесь ;-)
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
29.05.2019
2 - Тарас

пришло время попробовать

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Тарас.
Мы будем рады помочь Вам с выбором первого девайса ;-)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
21.05.2019
5 - А.

увидела в ФБ и прочитала как рассказ а что можно для того кто вообще не разу не пробовал такое ?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая А.
Для начала, мы советуем Вам выбрать что-либо из небольших флоггеров с мягкими кончиками. Например, как артикулы <a href="https://amurchik.ua/product/flogger-pu-whip-krasnii">20365</a> или <a href="https://amurchik.ua/product/plet-fifty-shades-of-grey-please-sir">11820</a>. Вы можете обратиться в наш онлайн-чат, чтобы получить более подробную консультацию.
Спасибо за обращение!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
16.05.2019
5 - Kalt

Автор по ходу сам тащиться ;-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаем(-ая/-ый) Kalt.
Вы правы - наши авторы получают огромное удовольствие, готовя интересные материалы для посетителей сайта ;-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Порка - жорстока влада або прихована пристрасть?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка