Огляд: вібратор вібратор для пар We-Vibe Special Edition Couples Vibrator

Насолода з We-Vibe Special Edition Couples Vibrator

We-Vibe - відомий канадський виробник секс-іграшок як для пар, так і для соло використання. Цей бренд відомий всім істинним любителям іграшок для дорослих, а також 100% був на слуху у тих, хто тільки бажає влитися в світ сексуальної насолоди і інтимних девайсів. Чим же обґрунтована така популярність We-Vibe? Все досить просто. По-перше, для розробки своїх іграшок виробники We-Vibe активно і плідно співпрацюють з досвідченими інженерами, світовими розробниками, крутими дизайнерами, а також з експертами в сфері сексуального здоров'я, лікарями і, звичайно ж, споживачами, думки яких теж впливають на розробку і вдосконалення наступних інтимних виробів. По-друге, виготовлення секс-іграшок We-Vibe має на увазі використання тільки якісних, нешкідливих і екологічних матеріалів, які будуть безпечні як у використанні, так і для здоров'я людини. Ергономічні форми, зручний і стильний дизайн, комфортні розміри і неймовірна потужність - це те, що Ви обов'язково зустрінете в кожному виробі від канадського бренду We-Vibe. Не можна упустити і тему ціни, адже всім відомо, що ціна виправдовує якість і не кожен може собі дозволити секс-іграшку за шалені гроші. Ні для кого не секрет, що високоякісний і багатофункціональний девайс, в нашому випадку інтимний, який виходить ще й під відомим брендом, буде коштувати в рази дорожче, ніж його сусіди по ринку. We-Vibe - не виняток. Ці канадські круті іграшки мають ціну трохи вище середнього, що об'єктивно виправдано якістю, безпекою і функціоналом. Але що ж робити, якщо спробувати девайси від We-Vibe все ж хочеться, але без істотного удару по гаманцю? Для такого випадку канадський виробник We-Vibe розробив більш бюджетну версію парного вібратора, який зможе собі дозволити практично кожен, хто бажає спробувати на собі і в собі справжню канадську якість і круту міць. Все та ж висока якість, безпечні матеріали, ергономічні форми і потужність + демократична ціна = вібратор We-Vibe Special Edition Couples Vibrator, який відкриє для Вас світ прекрасної і чуттєвої насолоди. 

We-Vibe Special Edition Couples VibratorВібратор We-Vibe Special Edition Couples Vibrator

We-Vibe Special Edition Couples Vibrator - це спеціальний випуск вібраторів для пари, який дає можливість кожному випробувати всі принади сексу з додатковою стимуляцією і більш яскравими, чуттєвими і ефектними відчуттями в процесі. Призначений вібратор для використання в парі, а також для жіночої насолоди соло. We-Vibe Special Edition Couples Vibrator - це ідеальна секс-іграшка для додаткової стимуляції під час сексу, яка завдяки своїй ергономічній формі може одночасно стимулювати і внутрішні вагінальні ерогенні зони, в тому числі точку G, і чутливий клітор зовні. Головною фішкою цього вібратора виступає те, що його можна використовувати під час сексу з партнером, так як іграшка абсолютно не перешкоджає проникненню статевого члена чоловіка в піхву жінки. Таким чином, з вібратором We-Vibe Special Edition Couples Vibrator Ви зможете насолодитися і повноцінним сексом з коханою людиною, і додатковою яскравою стимуляцією внутрішніх і зовнішніх ерогенних зон. Такий ефект не тільки підсилює відчуття обох партнерів, але і наближає їх до вибухового оргазму. При чому, чоловік в процесі статевого акту з використанням вібратора також отримує чуттєві і ефектні відчуття, так як вібраційні потоки додатково стимулюють і стовбур пеніса з ніжною головкою. We-Vibe Special Edition Couples Vibrator виступає і крутою самостійною іграшкою, яку можна використовувати жінці і соло. Це той потужний вібраційний девайс, який подарує будь-якій дамі одночасну подвійну стимуляцію і неймовірний масаж тієї самої загадкової і важкодоступної точки G.

Особливості інтимного девайса

We-Vibe Special Edition Couples Vibrator1. Форма і дизайн. We-Vibe Special Edition Couples Vibrator - це незвичайний вібратор, адже він володіє не тільки цікавою формою, але і двома робочими стволами. Така вигнута форма вібратора, якою наділений We-Vibe Special Edition Couples Vibrator, утворює два робочих кінця, один з яких призначений для стимуляції вагінальних ерогенних зон, а другий відповідає за стимуляцію клітора. Іграшка має більший стовбур і вужчий. Саме вузький відросток поміщається в піхву для точкової і чуттєвої стимуляції точки G. Його розмір, легкий вигин і ергономічна форма сприяють тому, що іграшка дістане до необхідної ерогенної точки і зробить яскраву і ефектну стимуляцію. Завдяки невеликим габаритам вагінального стовбура Ви зможете одночасно насолоджуватися і вібраційною стимуляцією точки G, і сексом зі своїм партнером. Іграшка абсолютно не перешкоджає повноцінному проникненню чоловічого члена в піхву і не приносить ніякого дискомфорту в процесі статевого акту. Що стосується другого, більш широкого, стовбура, то він призначений для зовнішньої стимуляції клітора. Він розташовується прямо на зовнішній ділянці в районі клітора і пронизує цю ніжну і чутливу ділянку неймовірними потоками вібрації.

Вібратор We-Vibe Special Edition Couples Vibrator володіє не тільки ергономічною формою, але і прекрасною гнучкістю. Ви з легкістю зможете розташувати вібратор так, як зручно Вам і комфортно Вашому партнеру. Іграшка відмінно підлаштується під будь-який кут, нахил або позу. До того ж, вібратор щільно прилягає до ерогенних зон і вагінальних стінок, а тому залишається на місці при русі, не ковзає і не випадає в самий невідповідний момент.

Ще одним плюсом вібратора We-Vibe Special Edition couples Vibrator виступає його розмір. Це досить мініатюрна іграшка, яка не викличе ніякого дискомфорту і не принесе незручностей під час використання. Завдяки компактності вібратор можна легко носити з собою в сумочці або брати в поїздки. Довжина цієї мініатюрної іграшки становить всього лише 8 см.

2. Матеріал. Для виготовлення вібратора використовувався високоякісний силікон, який є абсолютно нешкідливим для здоров'я і повністю безпечним у використанні. Цей матеріал не містить в своєму складі фталатів, шкідливих речовин і латексу. Він не шкодить здоров'ю і не викликає алергію. Силікон дуже приємний на дотик, м'який, шовковистий і ніжний.

Силікон не має запаху і не вимагає особливих зусиль при догляді. Силіконову іграшку досить акуратно обполоснути водою і обробити засобом для очищення секс-іграшок.

Важливо! В процесі інтимної стимуляції з вібратором We-Vibe Special Edition Couples Vibrator використовуйте зволожуючі лубриканти тільки на водній основі.

We-Vibe Special Edition Couples Vibrator3. Вібрація. Вібратор We-Vibe Special Edition Couples Vibrator має потужний мотор, який хоч і має в своєму розпорядженні тільки один режим вібрації, але здатний своїми сильними вібраційними потоками доставити обом партнерам максимальне задоволення і справжню насолоду. Так, цей вібратор не зможе надати Вам розкішний вибір різноманітних режимів і програм, але зате подарує один якісний рівень інтенсивності потужної і глибокої вібрації.

4. Керування. З управлінням все дуже-дуже просто і зрозуміло. Вмикати / вимикати іграшку і вібрацію Ви зможете за допомогою однієї лише кнопки. Знаходиться ця кнопка на зовнішній стороні корпусу великого стовбура, який призначений для кліторальної стимуляції. Таким чином, кнопка управління завжди буде доступна для Вас, так як буде знаходитися зовні. 

5. Живлення. Дана модель бюджетного варіанту вібратора We-Vibe не може похвалитися акумулятором, але це ніяк не позначається на роботі і потужності девайса. Вібратор We-Vibe Special Edition Couples Vibrator працює на всього лише 1 батарейці ААА, яку Ви зможете купити де завгодно, навіть в тому ж секс-шопі, в якому замовляєте девайс. 

Батарейний відсік знаходиться у великому (кліторальному) відростку іграшки. Для заміни батарейки Вам необхідно зняти кришечку, яка позначена сріблястою смужкою на корпусі, замінити стару батарейку на нову і закрити кришку. 

Комплектація

В коробці We-Vibe Special Edition Couples Vibrator Ви знайдете:

  • вібратор We-Vibe Special Edition Couples Vibrator;
  • 1 батарейка ААА;
  • інструкція.

Комплектація We-Vibe Special Edition Couples Vibrator

Відгуки

Огляд: вібратор вібратор для пар We-Vibe Special Edition Couples Vibrator (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратор вібратор для пар We-Vibe Special Edition Couples Vibrator, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка