Zalo - міць, розкіш і естетика в одному бренді

Вібратори Zalo

Різноманітність інтимних виробів настільки кружляє голову і вражає свідомість, що волею не волею очі самі активно бігають по самих різних секс-іграшках і часом так і не можуть зупинитися на чомусь одному. Секс-іграшок на ринку інтимних товарів багато і це факт. Але далеко не кожен виріб може зачепити людину настільки, що моментально з'явиться усвідомлення того, що цей девайс - саме те, чого Ви бажали все своє життя і саме те, що принесе Вам як естетичну насолоду, так і оргазмічне задоволення за допомогою потужної і якісної стимуляції. Більшість виробників робить основну ставку в своїй продукції або ж виключно на зовнішній вигляд і стильний/оригінальний дизайн, не надаючи величезного значення потужності і роботі в цілому, або ж на механізм і якість роботи, нехтуючи особливою естетикою і унікальністю зовнішньої оболонки девайса. На жаль, досить мало тих відомих брендів, які приділяють рівну і, що головне, велику увагу і внутрішній, і зовнішній складовій інтимного виробу. Як ніяк, зовнішній вигляд іграшки важливий не менше самого внутрішнього механізму роботи. Прекрасно це розуміє і американський виробник секс-іграшок Zalo, який є володарем безлічі престижних нагород за кращий інтимний продукт і регулярно згадується в найпопулярніших і відомих жіночих виданнях. Цей бренд підкорює жінок по всьому світу своєю розкішшю, унікальністю, вишуканістю і, звичайно ж, неймовірними функціональними можливостями. Zalo - це справжній приклад справжньої любові до своєї справи і величезного бажання безперервно вдосконалюватися і дарувати радість своїм улюбленим користувачам. І якщо згадувати бренди, які ретельно і до найдрібніших деталей продумують всі елементи як зовнішнього вигляду секс-іграшки, так і її внутрішнього механізму роботи, то насамперед перед очима виступає саме Zalo, естетичні та розкішні інтимні вироби якого не залишать байдужим абсолютно нікого. 

Елегантність і в іграшці, і в упаковціZalo - розкіш, естетика і якість в одному флаконі

Zalo - це секс-іграшки преміум класу, які неможливо сплутати ні з чим. Такий витончений дизайн, розкішний стиль, величний вигляд і увагу до найдрібніших деталей Ви не зустрінете більше ні в одній секс-іграшці. Інтимні іграшки Zalo - це воістину витвір мистецтва, просочений вишуканим смаком і тонкою естетикою. У них важлива кожна деталь і кожен елемент, адже дизайн іграшок для Zalo грає величезну роль, а тому при розробці звертається увага навіть на дрібниці у вигляді плавних ліній, дрібних візерунків або позолочених обрамлень. Zalo - це не просто звичайні іграшки для інтимної стимуляції жінок, яких на ринку секс-товарів хоч греблю гати, а це справжня коштовність, якою гідні володіти успішні і люблячі себе жінки. Американський бренд зробив все для того, щоб жінки отримали не тільки сексуальне задоволення від стимуляції ерогенних зон, але і випробували естетичний оргазм, радуючи своє око такими неймовірно розкішними і казково красивими інтимними девайсами. Але не тільки унікальним дизайном і шикарними декоративними деталями славиться Zalo. Цей бренд розробляє не просто гарні іграшки, а потужні функціональні девайси, готові довести будь-яку даму до пристрасного оргазму. В їх асортименті можливостей присутня далеко не тільки класична вібрація, але і багато інших функцій, які дозволять Вам відкрити для себе новий спектр відчуттів і нові грані задоволення. Про основні ж достоїнства і круті фішки дізнаємося докладніше далі.

Особливості секс-іграшок Zalo

1. Матеріал. Почнемо відразу ж з матеріалу, з якого виготовлені вібратори Zalo, так як тактильні відчуття в процесі інтимної стимуляції грають одну з головних ролей. Інтимні вироби Zalo розроблені з високоякісного харчового силікону преміум класу Dow Corning, який відповідає всім критеріям і вимогам Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США. Крім цього іграшки покриті ексклюзивним матеріалом Softek, який надає поверхні ніжності і шовковистості. Матеріал шалено приємний на дотик, гладкий і бархатистий. Його м'яка і ніжна поверхня сприяє отриманню виключно чуттєвих, комфортних і приємних відчуттів в процесі інтимної стимуляції. Силікон не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин, а тому не викликає алергію і не подразнює шкіру. Секс-іграшки Zalo підходять навіть власницям чутливої шкіри. Матеріал повністю нешкідливий для здоров'я і безпечний у використанні.

Zalo2. Дивовижний дизайн і різноманітність форм. Розкішний, дорогий дизайн - це головна фішка інтимних девайсів Zalo. Найрізноманітніші форми, які відповідають анатомічним особливостям жіночих статевих органів, плавні лінії, оригінальні переходи і вигини, ніжна палітра кольорів, тонкий стиль і витончені декоративні прикраси - все це чекає Вас при зустрічі і контакті з величними вібраторами Zalo. Ексклюзивний дизайн інтимних виробів даного бренду - це візитна картка Zalo, яка не дає переплутати їх іграшки ні з якими іншими виробниками і брендами.

Zalo випустили 4 серії секс-іграшок, кожна з яких пронизана особливим духом, своєрідною атмосферою і певною тематикою стилю. 

  • Legend. Ця серія іграшок створювалася за мотивами єгипетських правителів і легенд. Величні піраміди і могутні фараони стали джерелом натхнення для створення розкішних і не менш величавих девайсів для інтимної стимуляції. Ці іграшки можуть не тільки насолоджувати своїми інноваційними технологіями і потужними можливостями, але і надихати своїм вишуканим виглядом і величним дизайном. Могутності і величавої краси вібраторам Legend додають різкі вигини, незвичайні форми і оригінальні рельєфи, які грають тільки на руку під час чуттєвої стимуляції. Складно не звернути увагу і на дороге позолочене обрамлення зі справжнім каменем Сваровські на чолі. Блискучий кристал Сваровські - це невелика, але вельми доречна і розкішна прикраса, яка вигідно підкреслює велич і унікальність вібраторів, просочених єгипетським духом. Так чітко передати весь дух стародавнього Єгипту можуть тільки Zalo. Вібратори з серії Legend, подібно великим єгипетським фараонам, знайдуть могутню владу над Вами і Вашим задоволенням. Інтимна стимуляція з такими розкішними девайсами - це легендарна подія в житті кожної жінки, яка піднесе сексуальні відчуття до вершини єгипетських пірамід.

Лінійка Zalo Legend складається з вібраторів: King, Queen, Queen Set и Hero.

Legend Series

  • Versailles. Ніжна і захоплююча дух серія іграшок, яка підкорить жіночі серця своїм тонким стилем і дивовижною витонченістю. Ніжна колірна палітра, плавні обтічні форми для чуттєвої стимуляції всіх ерогенних зон, розкішні деталі ювелірної ручної роботи, легкий квітковий орнамент і воістину жіночний трепетний дизайн - головні особливості вібраторів Zalo з лінійки Versailles. Позолочені вставки і опуклий орнамент на поверхні іграшок надають особливий шарм інтимним девайсам. Вібратори Zalo Versailles - це справжнє джерело натхнення, істинної ніжної жіночності і, звичайно ж, задоволення.

Лінійка Zalo Versailles складається з вібраторів: Rosalie, Marie, Fanfan и Jeanne.

Versailles Series

  • Lolita. Серія Lolita - це справжній казковий світ делікатних, м'яких, ніжних і романтичних вібраторів, від яких віє теплом і трепетом. Обтічні анатомічні форми, гладкі текстури, вишукані лінії і приємні цукеркові відтінки - ось, що відрізняє вібратори з серії Lolita від інших іграшок. Позолочені вставки з довгим ланцюгом і оригінальним медальйоном створюють особливий романтичний настрій, який дійсно надихає і окрилює. Унікальна естетика інтимних девайсів Zopo Lolita - це ідеальне поєднання романтики, невинної легкості, невагомості і палкої пристрасті, потужності і влади, які ховаються всередині цієї елегантної і ніжної оболонки. Особливої уваги потребують і казкові упаковки, які розроблені в стилі шкатулок для ювелірних прикрас.

Лінійка Zalo Lolita складається з вібраторів: Ichigo, Momoko, Baby Star и Baby Heart.

Lolita Series

  • Sweet Magic. Цій серії вібраторів притаманні ніжні рожеві і фіолетові тони, які створюють незвичайну магію і теплу атмосферу навколо іграшок. Теплотою зможете наповнитися і Ви, адже ці вібратори оснащені функцією підігріву. Ергономічні форми і виражений рельєф вібраторів сприяють отриманню більш яскравих і чуттєвих відчуттів під час інтимної стимуляції. Вельми мінімалістичний, але витончений дизайн доповнюють позолочені вставки і дорогоцінний кристал Сваровські, який прикрашає кожну секс-іграшку з серії Zalo Sweet Magic. Чуттєва і ніжна лінія Sweet Magic вражає своєю, на перший погляд, простотою і легкістю, а насправді приховує в собі пристрасні пориви потужного механізму, який готовий обдаровувати жінок справжнім задоволенням.

Лінійка Zalo Sweet Magic складається з вібраторів: Desire, Temptation, Amorette, Confidence и Courage.

Sweet Magic Series

3. Функціональні можливості. Вібратори Zalo - це не тільки елегантні і красиві секс-іграшки з розкішним і дорогим дизайном, але і надпотужні девайси з ретельно продуманим механізмом і неймовірними можливостями. На що ж здатні вібратори Zalo?

Zalo

  • Вібрація. Вібратори Zalo оснащені потужними моторами з досить низьким рівнем шуму. Кожен вібратор володіє декількома вбудованими режимами вібрації, які завдяки своїй інтенсивності і потужності здатні довести жінку до яскравого оргазмічного фіналу. Доступні і додаткові вібраційні малюнки, а також можливість створення власного унікального режиму вібрації через спеціальний додаток Zalo Remote, яке необхідно всього лише завантажити і встановити у себе на смартфоні.
  • Пульсація і поштовхи. Крім класичної вібрації деякі моделі вібраторів Zalo можуть похвалитися і додатковими можливостями у вигляді інтенсивної, але ласкавої пульсації за запатентованою технологією PulseWave (наприклад, вібратори Hero, Queen)  , а також у вигляді потужних і чуттєвих поштовхів за передовою технологією PowerThrust (наприклад, вібратор King). Завдяки цим додатковим функціями Ви зможете випробувати максимально яскраві і неймовірні відчуття в процесі стимуляції. Пульсація і поштовхи дозволять зробити точкову, якісну і більш потужну стимуляцію ерогенних точок і зон. Додатковий вплив на чутливі інтимні ділянки швидше наближає Вас до вибухового оргазму.
  • Підігрівання. Такі моделі вібраторів Zalo, як Desire, Temptation, Confidence і Courage оснащені функцією попереднього підігріву іграшки. Перед кожним використанням вібратор можна з легкістю нагріти до ідеальної для Вас і приємної температури за допомогою одного лише натискання кнопки. Приємне, збудливе тепло подарує Вам гарантоване задоволення і більш виражені, чуттєві відчуття. 

Zalo4. Керування. Управління вібраторами в залежності від моделі іграшки може відбуватися двома способами:

  • за допомогою кнопок. Кожен вібратор Zalo має спеціальні кнопки для включення / вимикання девайса, а також для управліннями всіма функціональними можливостями. Натисканням кнопки Ви можете контролювати силу вібрації, швидко змінювати режими або управляти іншими можливостями;
  • за допомогою додатка Zalo Remote. Деякі моделі вібраторів (Jeanne, Rosalie, Marie, Fanfan, King, Queen, Ichigo, Momoko, Baby Star і Baby Heart) мають можливість дистанційного керування за допомогою спеціального додатку Zalo Remote. Додаток знаходиться у вільному доступі в Apple App Store і Google Play. Його легко і абсолютно безкоштовно можна завантажити на свій смартфон, встановити і синхронізувати з власною іграшкою. Додаток дозволить Вам звільнити руки, управляти девайсом смартфоном і передавати управління своєму партнеру. 

5. Живлення. Вібратори Zalo працюють на вбудованому літій-іонному акумуляторі, який з легкістю заряджається за допомогою спеціального USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект.

6. Водонепроникність. Більшість моделей вібраторів Zalo має рівень захисту від води IPX4. Це означає, що корпус іграшки захищений від будь-яких бризок води, але не призначений для занурення у воду. 

Zalo - те, що варто спробувати

Неперевершений і унікальний стиль, висока якість і неймовірна функціональність вібраторів Zalo підкуповує багатьох жінок. І це не дивно, адже американський бренд Zalo відмінно знає про всі жіночі потреби і уподобання, а також точно обізнаний в тому, як доставити оргазмічну насолоду будь-якій жінці за допомогою якісної і потужної інтимної стимуляції. Досконалі і всередині, і зовні вібратори Zalo знають, як задовольнити і сексуальні потреби, і естетичні. Так що, якщо розкіш, елегантність, витонченість, стиль і, звичайно ж, потужність і функціональність - одні з головних критерій Вашого вибору вібратора, то секс-іграшки Zalo - це ідеальний варіант. Ви гідні тільки кращого. Ви гідні Zalo!

Відгуки

Zalo - міць, розкіш і естетика в одному бренді (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Zalo - міць, розкіш і естетика в одному бренді, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка