Огляд: U-образні вібратори для пар

Парні ВібраториЯкщо Ви з категорії тих людей, які думають, що вібратори створені виключно для тих, хто змушений задовольняти себе в гордій самотності через відсутність особистого життя і статевого партнера, то поспішаємо Вам розповісти про зворотне і стерти ці усталені стереотипи з анналів Вашої пам'яті. Секс-іграшки - це далеко не тільки спосіб вбити самотність і впоратися з сексуальним бажанням самостійно без допомоги коханої людини, але і відмінний варіант для різноманітності сексу з партнером, нових відчуттів в процесі статевого акту і пізнання своїх, можливо навіть раніше не розкритих, ерогенних зон і точок. Саме з такою метою деякі виробники інтимних іграшок активно розробляють і виготовляють секс-девайси, призначені якраз для пар. І ні, це не говорить про те, що подібні вироби не можна буде використовувати на самоті і для інтимної стимуляції соло. Зовсім ні. Ними як і раніше можна насолоджуватися і самому, доставляючи собі повноцінно комфортні і дуже навіть приємні відчуття. Просто подібні іграшки - це ідеальне доповнення до сексу між партнерами, яке скрасить статевий акт, вдихне свіжої, палкої пристрасті і додасть нової щіпки чуттєвих відчуттів і емоцій. Виступають же такими іграшками для пар U-образні вібратори, які найкраще підходять для ролі парних стимуляторів.

Особливості U-образних вібраторів

Як виглядають U-подібні парні вібратори?

U-подібні вібратори отримали таку назву саме через свою незвичайну зігнутої форми. Такі секс-іграшки виготовлені безпосередньо у вигляді букви U (іноді можна зустріти варіант з буквою С) і володіють двома робочими стволами. Подвійна структура іграшки призначена спеціально для того, щоб вібратор зручно було використовувати під час сексу з партнером без будь-якого дискомфорту і незручностей як для жінки, так і для чоловіка. Один кінчик іграшки, в основному, має великі габарити, а другий розроблений з більш вузьким стволом злегка меншого розміру. Поверхня у стовбурів вібратора може бути абсолютно різною. Тут вже все залежить від виробника і бажання додаткової стимуляції. Деякі моделі іграшок можуть бути оснащені різною рельєфністю і ребристими нерівностями, які сприяють отриманню більш чуттєвих і яскравих відчуттів в процесі інтимної стимуляції, а деякі можуть обходитися абсолютно рівною і гладкою текстурою. Головна ж фішка цих парних вібраторів - це U-подібна форма, яка і дозволяє безперешкодно займатися сексом з партнером.

U-образні Вібратори

Як використовувати U-подібні вібратори під час сексу?

Як користуватися?Якщо Ви до сих пір не уявляєте, як можна одночасно займатися сексом з партнером і при цьому стимулювати вібратором вагінальні ерогенні зони, то настав час осягнути цю таємницю. Втім, таємниць ніяких і немає, адже все досить легко і просто для розуміння. Спеціальна U-подібна форма вібратора відкриває нові можливості для закоханої пари і дозволяє їй експериментувати під час звичного, класичного та й будь-якого виду сексу. Кінчик вібратора, який має більш вузький і менший за розміром стовбур, поміщається в піхву, а другий кінець іграшки (той, який великий) розташовується на зоні клітора жінки. Завдяки невеликому розміру інтимного виробу вагінальний стовбур іграшки зовсім не перешкоджає проникненню члена всередину, а тому Ви можете займатися любов'ю як і зазвичай, тільки тепер з додатковим вібраційним стимулятором. З його використанням проникнення буде ще чутливіше і ефектніше за відчуттями, так як за рахунок зайнятого простору вібратором вагінальний отвір звужується і дозволяє проникати через більш тугий вхід, а також відчувати приємний щільний контакт і насолоджуватися вузьким внутрішнім простором. Таким чином, додаткову насолоду отримує і жінка, і чоловік. 

Які додаткові відчуття приносить парний вібратор?

U-образні ВібраториU-подібний вібратор дозволяє отримувати абсолютно нові і неймовірно приємні відчуття обом партнерам. Жінка відчуває додаткову чуттєву стимуляцію вагінальних ерогенних зон, точки G і клітора, а чоловік може насолодитися трепетними ласками голівки і всього стовбура статевого члена. За рахунок вузького простору під час одночасного знаходження чоловічого члена і вібратора всередині піхви стовбур іграшки щільно прилягає до жіночої точки G і надає сильний вібраційний ефект, який сприяє яскравому оргазму. Другий стовбур вібратора в цей час стимулює ніжний клітор, даруючи можливість дамі випробувати не тільки вагінальний оргазм, але і кліторальний. Чоловік, в свою чергу, отримує свою порцію вібраційної насолоди в процесі сексу, так як вібратор чуттєво стимулює голівку і стовбур члена під час звичних фрикцій. Таким чином, U-подібні вібратори дарують додаткову стимуляцію і приємні відчуття обом партнерам, чим наближають їх до яскравої і вибухової кульмінації інтимного процесу. 

Чи зручно це?

Питання з приводу зручності подібних іграшок цілком логічні, так як сторонній предмет в піхві в процесі статевого акту з чоловіком може представлятися не зовсім комфортним явищем. Але побоювання в сторону, так як вони в даному випадку зайві. U-подібні вібратори розроблені спеціально з такою конструкцією, щоб не приносити ніякого дискомфорту під час сексу, а дарувати виключно приємні і комфортні відчуття. Так, на початку подібного досвіду може бути присутнім відчуття стороннього предмета між стінкою піхви і статевим членом, але в процесі сексу Ви і зовсім забудете про те, що всередині Вас знаходиться щось ще крім вашої коханої людини. Використання парного вібратора не викликає ніякого дискомфорту і вже тим більше хворобливих або неприємних відчуттів. 

В яких позах можна використовувати вібратор?

Правильно розроблена U-подібна конструкція вібратора дозволяє користуватися іграшкою під час сексу людям з абсолютно різною статурою і у всіх можливих позах. Вібратор щільно притискається до стінки піхви і клітора, а в процесі сексу статевий член ще більше стискає іграшку і не дає їй ніякого шансу вислизнути або випасти. Тому Ви можете займатися сексом в своїх улюблених позах і в звичному для Вас ритмі. Вібратор не сковує рухів і не перешкоджає реалізації будь-яких сексуальних бажань.

Як керувати вібрацією?

Вібратори для пар можуть бути з 3 способами управління вібрацією: за допомогою кнопки на самій іграшці, дистанційним пультом управління і через додаток на смартфоні. Зазвичай такі вібратори оснащені декількома режимами вібрації, а тому кожен сам для себе вибирає, з яким способом управління йому буде зручніше насолоджуватися сексом і стимуляцією. 

Парні вібратори для всіх

U-образні вібратори для пар розробляє багато різних виробників, так що Ви зможете знайти найрізноманітніші варіації на будь-який смак, колір і цінову категорію. Відомими виробниками вібраторів для пар виступають We-Vibe, Satisfyer, Pretty Love та інші.

 

Відгуки

Огляд: U-образні вібратори для пар (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: U-образні вібратори для пар, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка