Чи існує залежність від вібраторів?

Любов до вібраторів або залежність?

Вібратори, втім, як і всі секс-іграшки - це інтимні девайси, які призначені виключно для задоволення, різноманітності в сексуальному житті і для отримання нових, яскравих відчуттів як під час стимуляції, так і в процесі статевого акту з партнером. Так уже склалося, що в наш час слово "залежність" розглядається більше в негативному ключі і вже з самого початку має на увазі під собою якусь шкоду або згубний вплив. Якщо задуматися про залежність від вібраторів, то виникає протиріччя, адже по суті секс-іграшка - це причина задоволення, а залежність - це вже апріорі згубний вплив і відсутність насолоди. Як же тоді таке можливо і чому існує така думка?
 
В першу чергу варто сказати, що "залежність" - це не той термін, яким правильно було б позначати жіночу любов до вібраторів. Насолода і оргазми від секс-іграшок не мають нічого спільного, наприклад, із залежністю від куріння, наркотичних препаратів або таблеток. Вібратор - це річ, предмет, матерія (можна називати як завгодно), яка не вимагає вживання всередину, як наприклад їжу або препарати, її неможливо вдихнути в себе або ввести внутрішньовенно. Матеріал, з якого виготовлена ​​іграшка не потрапляє до Вас в кров і не викликає залежності. Слідчо, фізична залежність від вібраторів, як і від будь-яких інших секс-іграшок просто неможлива. Якщо ж у жінки часто виникає сексуальне бажання і в більшості випадків їй на допомогу приходить саме вібратор, то це також не можна назвати залежністю від інтимних виробів, так як тут справа і зовсім не в іграшках. В даному випадку порушується тема лібідо людини, його сексуальних потреб, які у всіх проявляються абсолютно індивідуально і в різних кількостях, а також любові до сексу і сексуального задоволення. Але це вже ніяк не стосується секс-іграшок.

Чому багато хто боїться "залежності" від вібраторів?

Залежність?

Існує думка, що вібратори викликають залежність у жінок, а тому вони більше не здатні отримувати задоволення від сексу з партнером. Як ми раніше говорили термін "залежність" тут не зовсім коректний. Багато жінок просто звикають до тих відчуттів, які вони не відчувають під час сексу з коханою людиною, але це не робить їх маніакально залежними від секс-іграшок. Так, це цілком нормально, чудово і навіть корисно отримувати задоволення від додаткової стимуляції і емоційного впливу інтимного девайса на ерогенні зони, адже в цьому й полягає призначення секс-іграшок. Логічно й те, що чоловік - це не механізм і не робот, натиснувши кнопку на якому він почне несамовито вібрувати, пульсувати або електростімуліровать. Ну а якщо вже таке і відбувається з Вашим хлопцем, то, здається, варто звернутися в швидку. Якщо ж відкласти жарти в сторону, то не варто чекати, що чоловічий член стане сам по собі випромінювати неймовірні потоки вібрації, до яких Ви звикли під час стимуляції інтимними аксесуарами. Секс з живою людиною і інтимна стимуляція з секс-іграшками - це абсолютно різні речі, які не можна порівнювати. Хіба якийсь неживий предмет зможе зрівнятися з тими обіймами, дотиками і теплими відчуттями під час контакту з людиною? А якщо між Вами ще й панує любов, то секс з коханою людиною точно виграє цю інтимну битву, так як до всього вищепереліченого додаються і особливі флюїди, пристрасні погляди і чуйний емоційний зв'язок з партнером. Оргазм і сексуальне задоволення не тільки у фізичній близькості, але і в голові кожного з нас. Так що про яку залежність від вібраторів може йти мова?
 
Що ж стосується тієї прихильності до вібраторів і тим відчуттям, які вони приносять, то секс-іграшки і розраховані на те, щоб Ви отримували зовсім нові, незвичайні і яскраві відчуття під час стимуляції. Інтимні девайси - це відмінна штука, що не притупить Ваші відчуття і не змусить відмовитися від живої близькості з людиною, а навпаки, дозволить зрозуміти, що, як і куди направляти, з якою силою і інтенсивністю, під яким кутом і на якій швидкості робити ті чи інші рухи, щоб випробувати бажаний оргазм. Секс-іграшки - це справжні помічники, які розкриють Вашу сексуальність і допоможуть пізнати себе і своє тіло ще краще. З їх допомогою Ви дізнаєтеся на які точки і зони варто звертати більше уваги під час сексу, а які ділянки потребують додаткових ласках. У будь-якому випадку, зараз існує безліч моделей вібраторів, які можна використовувати в парі під час сексу, так що Ви можете поєднати прекрасний секс з коханою людиною і інтенсивну вібрацію секс-іграшки. В такому випадку виграють тільки обидва.

Це правда, що від вібраторів втрачається чутливість?

До хорошого швидко звикаєшСкажімо так, якщо Ви довго будете сидіти в одній позі і закинувши ногу на ногу, то нижня кінцівка поступово почне німіти і втрачати будь-яку чутливість. Як тільки Ви зміните положення і приберете з нижньої ноги верхню, яка і створює тяжкість і вплив на другу кінцівку, то через деякий час Ваша нога прийде в норму і буде відчувати все так же, як і раніше. Варто тільки звільнити її від впливу, так би мовити, подразника, трохи походити і почекати якийсь час, після чого все повернеться до "заводських налаштувань". Або, наприклад, якщо Ви довго будете тримати потужний вібруючий елемент в руці, то чутливість долоні, та й можливо всієї руки, на яку поширюється вібрація, знизиться. На якийсь час Ви перестанете відчувати так, як відчували раніше. І це нормально, адже стався потужний вплив, яке вплинуло на чутливість і до якого звикла Ваша кінцівку. Але, знову ж таки, варто тільки вимкнути девайс або прибрати його від руки, то по закінченню часу Ваша рука буде в нормі. Все те ж саме відбувається і з клітором або вагінальними стінками, коли Ви стимулюєте їх за допомогою вібраторів. Потужні потоки вібрації впливають на ці ніжні і чутливі ділянки, а тому після частих процедур інтимної стимуляції Вам може здатися, що Ви звикли до таких потужних можливостях і заданий темп ласк вже ніяк НЕ переплюнути людиною. Але це все омана. Інтимні зони, як і та ж нога чи рука, можуть відновити свою колишню чутливість, потрібно лише дати їм час. Так, чутливість змінюється після ігор з секс-іграшками, все таки, як-не-як відбувалося потужний вплив вібрації. Але головне в цьому всьому, що чутливість інтимних зон, так би мовити, звикає до процесів вібратора лише на час. А з огляду на те, що клітор і вагінальні стінки - це дуже ніжні і чутливі ділянки і якщо вібраційна стимуляція відбувалася досить часто, то їм знадобиться для відновлення трохи більше часу, ніж іншим ділянкам. Щоб не хвилюватися, що Ваші відчуття під час сексу з людиною будуть не такими, як з секс-іграшкою варто лише відкласти улюблений вібратор на деякий час на дальню полицю. Всього місяць-другий не користуйтеся іграшкою і Ваша чутливість знову буде такою же, як і до використання вібратора. Це все звичайний і нормальний процес, якого не варто боятися. Як то кажуть, до хорошого звикаєш швидко. Ось так і з чудовими вібраторами, які наповнюють наше життя задоволенням і насолодою.

Вібратор = коханняЩе один важливий момент про втрату чутливості. До слова, знизитися чутливість може не тільки від вібраторів, а й від постійного сексу в одному і тому ж положенні і в одному ритмі. Від однакового сексу, позбавленого будь-якого різноманітності, з часом, Ви також можете дійти до того моменту, коли секс не приносить тієї радості і задоволення, яке приносив раніше. У такому то разі і приходять на допомогу секс-іграшки, які вносять ті фарби, яких так не вистачало парі. Якщо ж обходитися без іграшок, то слід, примітивно, змінювати пози. Займайтеся сексом в різному становищі і в самих різних місцях. Зовсім інший кут проникнення або нетипова для Вас поза може відкрити Вам новий світ незабутніх відчуттів, про які Ви навіть не здогадувалися. Експериментуйте в ліжку і не давайте секс-рутині заволодіти Вами, адже секс, в першу чергу, повинен приносити задоволення, а не перетворюватися на механічний процес для галочки.

Тобто, залежності не існує?

Фізичної залежності від вібраторів немає і бути не може! Ви можете звикати до відчуттів, які відчуваєте під час стимуляції секс-іграшками, але це теж тимчасовий процес, який може вплинути на всіх по-різному. Комусь такі відчуття допоможуть зрозуміти і вивчити своє тіло, що згодом позитивно вплине на сексуальне життя з партнером, а комусь може здатися, що таких відчуттів і задоволення, як з вібратором, їм вже не випробувати з людиною. У другому випадку, варто або на якийсь час забути про використання вібратора, щоб навчиться отримувати задоволення від справжнього сексу з партнером, або почати експериментувати в ліжку, в тому числі впроваджувати в статевий акт секс-іграшки. Звикати до приємних відчуттів, які доводять Вас до оргазму - це абсолютно не погано, це прекрасно. Головне, просто навчитися правильно впроваджувати навички стимуляції секс-іграшками в процес статевого акту з коханою людиною і навчитися отримувати задоволення як з іграшкою, так і з людиною, спираючись на знання про свої ерогенні зони і чутливих місцях, які варто пестити в першу чергу. Вібрація, як і секс-іграшка - це не звичка, а лише спосіб дізнатися про свої ерогенні зони щось нове і корисне для вашого сексуального життя. Це той інструмент, який виведе Ваше задоволення на новий рівень і дозволить насолоджуватися сексом з партнером ще більше. У будь-якому випадку, замінити людини секс-іграшки вже точно не зможуть. Головне розуміти, що оргазм можна випробувати і з людиною, і з іграшкою, головне експериментувати і пробувати нове. Тому, відповідаючи на головне питання, можна сказати, що залежність від вібраторів - це черговий міф, який з легкістю зможе розвінчати правильний партнер і пристрасний якісний секс. Жодна іграшка не зможе викликати втрату інтересу до своєї коханої людини і тактильний контакт з ним. Якщо таке і відбувається, то проблема криється набагато глибше і зовсім не пов'язана з інтимними аксесуарами. Але це вже зовсім інша історія ...

Насолоджуйтесь стимуляцією і спіть спокійно

  

 

Відгуки

Чи існує залежність від вібраторів? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Чи існує залежність від вібраторів?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка